Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Αποστολές & Επιστροφές :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (πακέτα)

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Drones & Τηλεκατευθυνόμενα

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Διόπτρες σκοποβολής

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 TNC

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Ασύρματα Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

 Stock

  Κατασκευαστές

 

Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

Τρέχον τηλεοπτικό σπότ

Meimaris.com Πομποδέκτες  Αυτοκινήτου

Χρόνος Παράδοσης: Κατόπιν Παραγγελίας

TYT TH-9800 Τετράμπαντος πομποδέκτης αυτοκινήτου (Ίδιο με Yaesu FT-8900)

[ Manuals] [ Εκτύπωση Προϊόντος] 


 

       

 
Κατασκευαστής: TYT
Διαθεσιμότητα:  
Χρόνος Παράδοσης: Κατόπιν Παραγγελίας
 

Τιμή: 345,00
συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
  Add to cart
 
Τηλ.   

 Πληροφορίες Προϊόντος

Το TH-9800 είναι ο νέος τετράμπαντος πομποδέκτης αυτοκινήτου από την TYT. Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο μοντέλο με προχωρημένες τεχνικές προδιαγραφές και πολύ προσιτή τιμή. Καλύπτει σε εκπομπή τις ραδιοερασιτεχνικές ζώνες από 29 μέχρι 29,7 MHz, από 50 μέχρι 52 MHz, από 144 μέχρι 146 MHz και από 430 μέχρι 440 MHz. Σε λήψη καλύπτει από 26 μέχρι 33 MHz, από 47 μέχρι 54 MHz, 108 μέχρι 180 MHz, 350 μέχρι 399.995 MHz, 400 μέχρι 512 MHz και 750 μέχρι 950 MHz. Οι διαμορφώσεις που υποστηρίζει στην εκπομπή είναι FM ενώ στην λήψη είναι FM και AM (καλύπτει και την Airband). Η πρόσοψή του είναι αποσπώμενη και διατίθεται με δωρεάν το κιτ τοποθέτησης της πρόσοψης μακρυά από τον πομποδέκτη.

Η ισχύς εξόδου είναι 50W στα 10, 6 και 2 μέτρα ενώ στα 70cm είναι 40W. Διαθέτει τέσσερα επίπεδα ισχύος εξόδου 5/10/20/40-50W. Οι μνήμες που διαθέτει είναι συνολικά 800. Εκτός από τις κανονικές μνήμες έχει επιπλέον 5 ζεύγη μνημών καθορισμού ορίων μπάντας για την διαδικασία σάρωσης, 6 μνήμες home channel που επιτρέπουν την γρήγορη πρόσβαση μιας συγκεκριμένης συχνότητας σε κάθε μπάντα και 6 Hyper Memory κανάλια που αποθηκεύουν έξη διαφορετικές συνολικές ρυθμίσεις του πομποδέκτη που περιλαμβάνουν συχνότητα λειτουργίας, δεδομένα αναλογικών και ψηφιακών υποτόνων, repeater shift, ισχύ εξόδου, δυνατότητες σάρωσης, επιλογές menu και πολλές ακόμα βασικές ρυθμίσεις. Είναι επίσης δυνατή η καναλοποίηση του πομποδέκτη για απλούστερη χρήση ειδικά σε περιπτώσεις υποστήριξης από ραδιοερασιτέχνες δημόσιων γεγονότων ή από ομάδες εκτάκτων αναγκών.

Ο TYT TH-9800 υποστηρίζει και λειτουργία ARS (Αυτόματη διαφορά συχνότητας για επαναλήπτη) καθώς και λειτουργία odd split (επιλεγόμενη μη συμβατή διαφορά συχνότητας επαναλήπτη). Διαθέτει σετ από 50 αναλογικούς υπότονους και 104 ψηφιακούς υπότονους για εκπομπή ή λήψη. Μια από τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες του είναι η δυνατότητα καθορισμού custom αναλογικού ή ψηφιακού υποτόνου. Στην περίπτωση αναλογικών υποτόνων μπορεί να επιλεχθεί για λειτουργία οποιαδήποτε συχνότητα από 60.0 μέχρι 260.0 Hz ενώ για την περίπτωση ψηφιακού υποτόνου μπορεί να επιλεχθεί οποιαδήποτε τιμή από 000 μέχρι 777 Normal ή Inverse. Υποστηρίζει επίσης λειτουργία tone scan όπου μπορεί αυτόματα να εντοπίζει το υπότονο, αναλογικό ή ψηφιακό που χρησιμοποιεί ένα οποιοδήποτε σήμα.

Μία ακόμα εξελιγμένη λειτουργία του TYT TH-9800 είναι η ARTS (Αυτόματο σύστημα εύρεσης εμβέλειας με επανάληψη σήματος). Με αυτή την λειτουργία και ιδιαίτερα σε περίπτωση ανάγκης ή διασωστικών ενεργειών, δύο σταθμοί γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή αυτόματα αν βρίσκονται σε απόσταση επαφής.

Ο πομποδέκτης υποστηρίζει λειτουργία Full Duplex όπου αν πχ εκπέμπουμε από το ένα VFO στα VHF και κάποιος σταθμός καλέσει από την συχνότητα του άλλου VFO, που μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε άλλη μπάντα θα τον ακούσουμε αν και εκείνη την στιγμή εκπέμπουμε. Υποστηρίζει επίσης λειτουργία cross band repeater όπου λαμβάνει ένα σήμα σε μία μπάντα και αυτόματα το αναμεταδίδει σε μια άλλη μπάντα.

Το μικρόφωνο που συνοδεύει τον ΤΥΤ ΤΗ-9800 διαθέτει πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο και μπορεί να τηλεχειρίζεται τον πομποδέκτη. Η εισαγωγή συχνότητας μπορεί να γίνει απ' ευθείας από τα πλήκτρα ενώ μπορεί να γίνει και αποστολή τόνων DTMF κατά την διάρκεια της εκπομπής. Το μικρόφωνο διαθέτει επίσης 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με τα οποία επιλέγονται κατά προτίμηση βασικές λειτουργίες του πομποδέκτη.

Πολλές από τις βασικές επιλογές στο TH-9800 γίνονται από το μενού προγραμματισμού που διαθέτει 42 επιλογές. Με τις επιλογές αυτές εκτός των άλλων μπορούμε να επιλέξουμε να σβήνει αυτόματα μέχρι μετά από δύο ώρες, τις λειτουργίες ARS και ARTS, την φωτεινότητα της οθόνης, τις ρυθμίσεις υποτόνων και DTMF, ρυθμίσεις για τις μνήμες, ενεργοποίηση του cross band repeater, χρήση διαμόρφωσης AM κατά βούληση, ενεργοποίηση του scrambler, διτονίας και πεντατονίας και πολλές ακόμα ρυθμίσεις.

Στην συσκευασία του TH-9800 περιλαμβάνονται ο πομποδέκτης, το μικρόφωνο, βάση στήριξης για αυτοκίνητο, καλώδιο τροφοδοσίας, βάση ανάρτησης του μικροφώνου, βάση και καλώδιο για την τοποθέτηση της πρόσοψης μέχρι 4.5 μέτρα μακριά από τον πομποδέκτη, υλικά στήριξης και οδηγίες στα Αγγλικά και Ελληνικά.

Ο TYT TH-9800 είναι ένας μοντέρνος πομποδέκτης αυτοκινήτου με εξελιγμένες δυνατότητες που θα φανούν χρήσιμες σε κάθε ραδιοερασιτέχνη. Οι κρυφές του χάρες και οι δυνατότητες πειραματισμού που διαθέτει θα εκπλήξουν ευχάριστα όποιον ασχοληθεί μαζί του σε βάθος. Η κάλυψη τεσσάρων μπαντών, η λήψη στην airband, η λειτουργία cross band repeater και full duplex αλλά προπάντων η τιμή του και η υποστήριξη και η εγγύηση του Meimaris.com τον κάνουν πολύτιμο απόκτημα με διαχρονική αξία.

Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 5,1κ.

 
 Manuals (Δεξί Κλικ => Αποθήκευση Ως... / Right Click => Save Target As...)

  Ελληνικό εγχειρίδιο

 
 Προτείνονται επίσης...

Garmin Dakota 20 με χάρτη Ναυτικό/Ψαρέματος Ελλάδος + ΕΓΣΑ87
Το απόλυτο Φορητό GPS με έγχρωμη οθόνη αφής, ελληνικ...
  €185,00

Garmin Astro 320 με κολάρο T5 με Topo Drive Hellas
Το πλέον διαδεδομένο σύστημα εντοπισμού σκύλων τώρα ...
  €669,00

4K SportsC Ultra HD (4K/25fps) Wifi Action Camera με 2'' οθόνη και αδιάβροχη θήκη 30m OEM
Η 4K SPORTSC Ultra HD DV είναι ειδικά σχεδιασμένη γι...
145,00  €89,99 

 

 

Ενημέρωση

  Μέσω E-mail


Συναλλαγή με...

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6987 60.99.49 - 6940 87.60.66 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2003-2016
Meimaris.com. All Rights Reserved