Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-8%

Garmin echoMAP Plus 42cv με χάρτη Ελλάδας G3

Κατασκευαστής: Garmin
449.00
Αρχική τιμή: 489.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το απαραίτητο εργαλείο για κάθε σκάφος. Υποστήριξη αισθητηρίων τεχνολογίας CHIRP και CHIRP ClearVü για εύκολη αναγνώριση στόχου(GP20)
010-01884-G3
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Το απαραίτητο εργαλείο για κάθε σκάφος

  • Φωτεινή οθόνη 4,3 ιντσων, ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου 
  • Υποστήριξη αισθητηρίων τεχνολογίας CHIRP και CHIRP ClearVü για εύκολη αναγνώριση στόχου
  • Στη συσκευασία περιλαμβάνεται αναλυτικός χάρτης για όλη την Ελλάδα BlueChart g3 με αυτόματο υπολογισμό πορείας
  • Ενσωματωμένο λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours με δυνατότητα δημιουργίας χάρτη με ισοβαθείς στα 0.3 m
  • Μοιραστείτε σημεία και διαδρομές με άλλες συσκευές echoMAP και STRIKER της Garmin

Το echoMAP Plus 42cv είναι εύκολο στη εγκατάσταση και ακόμα πιο εύκολο στην χρήση. Διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών, φωτεινή και ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου. Υποστηρίζει αισθητήρια CHIRP παραδοσιακής τεχνολογίας για καθαρή εικόνα και αυξημένη λεπτομέρεια, όπως και τεχνολογίας CHIRP ClearVü για σχεδόν φωτογραφική απεικόνιση του βυθού κάτω από το σκάφος. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται αναλυτικός χάρτης για όλη την Ελλάδα BlueChart g3 με αυτόματο υπολογισμό πορείας. Επιπλέον διαθέτει το λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours με δυνατότητα δημιουργίας χάρτη με ισοβαθείς στα 0.3 m. Αυτούς του χάρτες αν θέλετε μπορείτε να τους μοιραστείτε με την κοινότητα Quickdraw του Garmin Connect ή να κατεβάσετε εσείς κάποια από τα σημεία και τις διαδρομές συσκευών STRIKER και echoMap. Διαθέτει επίσης βάση με quick-release για εύκολη αφαίρεση της συσκευής από την βάση και την τροφοδοσία.

Η διαφορά που κάνει το Garmin CHIRP
Το echoMAP Plus 42cv υποστηρίζει αισθητήρια τεχνολογίας CHIRP μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κλασικού βυθομέτρου. Η τεχνολογία CHIRP παρέχει καθαρές εικόνες και υψηλή λεπτομέρεια.

Τεχνολογία CHIRP ClearVü
Η τεχνολογία Garmin ClearVü παρέχει σχεδόν φωτογραφική απεικόνιση του βυθού κάτω από το σκάφος σας. Μπορείτε να δείτε με καθαρότητα την δομή, τα αντικείμενα και τα ψάρια που βρίσκονται από κάτω σας. Συνδυασμένη με την λειτουργία κλασσικού βυθομέτρου παρέχει καθαρές εικόνες με υψηλή λεπτομέρεια και διαχωρισμό του στόχου σε ρηχά αλλά και βαθιά νερά.

Λογισμικό Quickdraw Contours
Το ενσωματωμένο λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours σας δίνει την δυνατότητα να  δημιουργήσετε τους δικούς σας χάρτες με ισοβαθείς στα 0.3 m. Αυτοί οι χάρτες είναι καθαρά δικοί σας. Αν θέλετε μπορείτε να τους μοιραστείτε με την κοινότητα Quickdraw στο Garmin Connect.

Επιλέξτε χάρτη
Μπορείτε να εφοδιαστείτε με επιπλέον χάρτες BlueChart g3, με αυτόματη καθοδήγηση² και άλλα χαρακτηριστικά. Διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD για μέγιστη ευελιξία στην επιλογή χάρτη.
 
Πάρτε το echoMAP Plus μαζί σας
Είναι εύκολο να αφαιρέσετε το echoMAP Plus από την βάση του και να το αποθηκεύσετε σε ασφαλές μέρος. Δεν χρειάζεται να αποσυνδέσετε καλώδια καθώς η τροφοδότηση γίνεται κατευθείαν από την βάση. Αυτό σας δίνει την ευχέρεια απλά να αφαιρέσετε την συσκευή από την βάση της χωρίς να ασχοληθείτε με τα καλώδια.

Περιεχόμενα συσκευασίας

echoMAP CHIRP 42cv
Xάρτης Bluechart g3 με όλη την Ελλάδα
Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
Βάση στήριξης κύριας μονάδας
Βάση στήριξης αισθητηρίου
Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...