Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Auto Drive Hellas (Ολη η ελλάδα)

Κατασκευαστής: Garmin
39.99
Σύντομη Περιγραφή:
Νέος ελληνικός χάρτης για τα GPS της Garmin είναι κατασκευασμένος από την εταιρεία Geodata.
Yπάρχει και μέ λατινικούς χαρακτήρες!
EL-DRIVE-MD
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Ο AutoDrive Hellas είναι αναλυτικός οδικός χάρτης αποκλειστικά για συσκευές πλοήγησης Garmin. Η ασυναγώνιστη κάλυψη του σε συνδυασμό με τις τακτικές αναβαθμίσεις τον καθιστούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για πλοήγηση στην Ελλάδα, εντός και εκτός πόλης. Είναι ο μοναδικός χάρτης που συνδυάζει λεπτομερή κάλυψη πόλεων και οικισμών για όλη την Ελλάδα, με πληροφορίες για χωματόδρομους, κορυφές βουνών, παραλίες.

Κάλυψη:

  • Περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όλες τις πρωτεύουσες των νομών, και το σύνολο των οικισμών (πόλεις/κωμοπόλεις/χωριά) της χώρας
  • 412.000 πλοηγήσιμα χιλιόμετρα οδικού δικτύου και πάνω από 13.500 οικισμοί
  • 41.000 τοπωνύμια (πχ κορυφές βουνών, λιμάνια, όρμοι, κόλποι κλπ) και όλο το υδατογραφικό δίκτυο (ποτάμια, λίμνες, πηγές)
  • Πολλά επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος με τις εξής γενικές κατηγορίες:
  • Αθλητισμός, Αυτοκίνητα-Τρένα-Τραμ-Μετρό, Αεροδρόμια, Λιμάνια, Γειτονιές, Δημόσιες υπηρεσίες, Διασκέδαση, Εκπαίδευση, Εστίαση, Πάρκα-πλατείες, Θρησκευτικοί χώροι, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Ιδρύματα, Ξενοδοχεία, Παραλίες, Τουρισμός Αναψυχή, Υγεία.

Συνολικά, περιλαμβάνονται περισσότερα από 195.000 σημεία ενδιαφέροντος.

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...