Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

Auto Drive Hellas (Ολη η ελλάδα)

Κατασκευαστής: Garmin
39.99
Σύντομη Περιγραφή:
Νέος ελληνικός χάρτης για τα GPS της Garmin είναι κατασκευασμένος από την εταιρεία Geodata.
Yπάρχει και μέ λατινικούς χαρακτήρες!
EL-DRIVE-MD
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Auto Drive Hellas

Ο νέος ελληνικός χάρτης για τα GPS Garmin / Kenwood DNX-7200 & KNA-G520 χρησιμοποιεί χαρτογραφικά στοιχεία της εταιρείας Geodata και είναι από τους κορυφαίους χάρτες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα! Καλύπτει  ελληνικές πόλεις και αναβαθμίζεται συνεχώς και δωρεάν (κάθε τρεις μήνες περίπου) μέσω internet. Αποτελεί την καλύτερη λύση χάρτη για πλοήγηση στην Ελλάδα με GPS Garmin. Αναλυτικότερα στοιχεία:

 


Κάλυψη πόλεων:
  πόλεις / κωμοπόλεις με δρόμους και αρίθμηση (ή μόνο δρόμους) σε όλη την Ελλάδα. Για για να δείτε αναλυτικά τις πόλεις που καλύπτει ο χάρτης Auto-Drive κάντε κλικ εδώ

Επίσης περιλαμβάνει:
         
        χλμ.
οδικού δικτύου

  •  οικισμούς, χωριά με δυνατότητα οδικής σύνδεσης

  • ΧΙΛΙΑΔΕΣ  τοπωνύμια (π.χ. κορυφές βουνών, λιμάνια, όρμοι, κόλποι κ.λπ.) και όλο το υδατογραφικό δίκτυο (ποτάμια, λίμνες, πηγές)

  • σημεία ενδιαφέροντος (αεροδρόμια, τράπεζες, μπαρ, στάσεις λεωφορείων, εκκλησίες, κινηματογράφους, νοσοκομεία, εστιατόρια, βενζινάδικα, ξενοδοχεία, μουσεία, λιμάνια, parking, φαρμακεία, σχολεία, ταχυδρομεία κ.α.)

Όλα τα δεδομένα και ο χάρτης είναι αποθηκεμένα σε μια κάρτα SD 1 GB και είναι συμβατός με τα GPS Garmin των σειρών StreetPilot, Nuvi, Zumo - Kenwood DNX-7200 & KNA-G520.

Σημείωση: η κάρτα SD 1GB στην οποία είναι προ-φορτωμένος ο χάρτης Auto Drive, διαθέτει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε και δικά σας αρχεία (MP3 μουσική, φωτογραφίες κ.λπ.) καθώς ο χάρτης καταλαμβάνει γύρω στο 8-10 % της μνήμης.

*Οι διαθέσιμες εκδόσεις του χάρτη:

    1) Ελληνικοί χαρακτήρες (υποστηρίζεται μόνο από τα μοντέλα Nuvi 200, 200W, 250, 250W, 710 & 760)

   2) Λατινικοί χαρακτήρες (α) (είναι συμβατός με τα μοντέλα Nuvi 300, 310, 350, 360, 610, 660 - Zumo 500, 550, StreetPilot και Kenwood DNX-7200 / KNA-G520

   3) Λατινικοί χαρακτήρες (β) (είναι σε κάρτα micro-SD και είναι συμβατός με τα μοντέλα: GPSMAP 60Cx, 60CSx, 76Cx, 76CSx, eTrex Venture Cx, eTrex Legend Cx/HCx, eTrex Vista Cx/HCx, στα οποία μπορεί να κάνει και δρομολόγηση!)

Κατασκευαστής:
Garmin