Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Diamond Antenna X-50 (VHF/UHF)

Κατασκευαστής: Diamond Antenna
95.00
Σύντομη Περιγραφή:
Μια VHF/UHF κεραία βάσης χαμηλού ύψους, με αυξημένη απολαβή και στις 2 μπάντες και είναι η ιδανική επιλογή για διακριτικές εγκαταστάσεις.
Μη Διαθέσιμο

Το μοντέλο X-50 της Diamond είναι μια VHF/UHF κεραία βάσης χαμηλού ύψους, με αυξημένη απολαβή και στις 2 μπάντες και είναι η ιδανική επιλογή για διακριτικές εγκαταστάσεις.


Όλες οι κεραίες βάσεως της Diamond είναι εφοδιασμένες με έναν γειωμένο radiator (το λιγότερο), ο οποίος μας προστατεύει από τις επικίνδυνες ηλεκτρικές στατικές εκκενώσεις. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα τον κεραιών της Diamond που κάνει να ξεχωρίζουν από τις φτηνές απομιμήσεις. Οι κεραίες της Diamond είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής υπόσχοντάς μας την καλύτερη δυνατή απόδοση και ανθεκτικότητα. Ο κεντρικός σωλήνας των κεραιών την Diamond είναι κατασκευασμένος από ελαστικό fibre glass, το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά τα ενεργά στοιχεία της κεραίας. Η βάση είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο αλουμίνιο και οι κοντές ακτίνες από ανοξείδωτο ατσάλι. Το βύσμα του κονέκτορα βρίσκεται ενσωματωμένο μέσα στον κεντρικό σωλήνα την κεραίας για καλύτερη προστασία από σκόνη, χτυπήματα κλπ, ενώ όλες οι κεραίας της Diamond διατίθενται με 2 σφιγκτήρες για εύκολη στήριξη στην ταράτσα ή το μπαλκόνι μας.144/430MHz(2m/70cm)

Gain: 4.5dB(144MHz), 7.2dB(430MHz) Max. power rating: 200W Impedance: 50ohms VSWR: Less tha 1.5

Length: 1.7m Radial length: approx.19cm Weight: 0.9kg Rated wind velocity: 60m/sec. Mast diameter accepted:30mm to 62mm

Connector: M/N Type: 6/8wave C-Load(144MHz), 3 x 5/8wave C-Load(430MHz), FRP outershell

Κατασκευαστής:
Diamond Antenna