Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin BC 40 Wireless Backup Camera

Κατασκευαστής: Garmin
149.00
Σύντομη Περιγραφή:
Δείτε τι βρίσκεται πίσω από το όχημά σας με την ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας BC 40.
010-01866-11
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Δείτε τι βρίσκεται πίσω από το όχημά σας με την ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας BC 40. Εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα και συνδέεται ασύρματα με συμβατό GPS Garmin μέσω Wi-Fi για να βλέπετε ότι υπάρχει πίσω από το όχημά σας στην οθόνη του GPS.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα προσαρμόζοντας τη βάση για την πινακίδα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ: Χρησιμοποιεί 2 μπαταρίες ΑΑ και η αυτονομία φτάνει τους 3 μήνες με μεσαία χρήση (συστήνονται λιθίου)
ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ GPS GARMIN: Συνδέεται ασύρματα με συμβατό GPS Garmin μέσω Wi-Fi για να βλέπετε την προβολή της κάμερας (συμβατή με DriveSmart 51 - 55 - 61, DriveAssist 51, DriveLuxe 51)
ΔΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ: Παρέχει ευρεία και ξεκάθαρη απεικόνιση βίντεο για ότι βρίσκεται πίσω από το όχημα σας (εκπέμπει μέχρι 8 μέτρα)
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ: Ανθεκτική και αδιάβροχη (κλάση αδιαβροχοποίησης IPX7) για να αντέχει στις οδικές συνθήκες.
ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για να ενεργοποιήσετε την προβολή της κάμερας.

Περιεχόμενα συσκευασίας
BC 40 με βάση
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...