Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin κολάρο σκύλου T5 για Astro 320, Alpha 50, Alpha 100 & Alpha 200i

Κατασκευαστής: Garmin
330.00
Σύντομη Περιγραφή:

Νέο κολάρο T 5 με δέκτη υψηλής ευαισθησίας GPS & GLONASS, καλύτερη και γρηγορότερη λήψη

010-01041-C4
Κατηργημένο Προϊόν
Μετά το πολύ επιτυχημένο Garmin DC-50 το οποίο πούλησε χιλιάδες κομμάτια σε όλο τον κόσμο και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να θεωρείτε "η πιο εγγυημένη επιλογή σε σχέση με την τιμή", ήρθε το νέο κολάρο Garmin T5 με βελτιωμένες δυνατότητες για μεγαλύτερη αυτονομία και ανθεκτικότητα σε "άκρως δελεαστική" τιμή (σχεδόν ίδια με το DC-50).

Όπως το Garmin DC-50 έτσι και το κολάρο Garmin T5 διαθέτει δέκτη υψηλής ευαισθησίας GPS & GLONASS για καλύτερη και γρηγορότερη λήψη, αλλά αυτό που το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης φακού LED μέσω του Astro 320/Alpha 50/Alpha 100/Alpha 200i για μεγαλύτερη ασφάλεια και ορατότητα (έως 91 μ.) όταν ο σκύλος πλησιάζει σε περιοχές κινδύνου π.χ. δρόμους. Διαθέτει νέα κεραία VHF 57εκ. από πλέγμα χάλυβα για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη απόδοση (έως 30%) καθώς και υψηλή αδιαβροχοποίηση μέχρι 10 μέτρα.

Το κολάρο Garmin T5 ουσιαστικά έρχεται για να "παντρέψει" την παλιά με την νέα τεχνολογία αφού είναι συμβατό τόσο με το Astro 320 όσο και με το Alpha 50, το Alpha 100 και το Alpha 200i. Όταν συνδυάζεται με το Alpha 100 ή Alpha 200i μπορεί να ενεργοποιηθούν δύο δυνατότητες εκπαίδευσης (ήχος/δόνηση). Διατίθεται από την Meimaris Communications με 2 χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας σε νέα μειωμένη τιμή

Νέο κολάρο T 5 με δέκτη υψηλής ευαισθησίας GPS & GLONASS, καλύτερη και γρηγορότερη λήψη!

  • Δυνατότητα ενεργοποίησης φακού LED στο κολάρο του σκύλου μέσω του Astro 320 για μεγαλύτερη ασφάλεια και ορατότητα όταν ο σκύλος πλησιάζει σε περιοχές κινδύνου π.χ. δρόμους. Ορατό σε απόσταση 91 μ.
  • Δυνατότητα εντολών στο σκύλο σας μέσω ήχων ή δονήσεων (μόνο σε συνδυασμό με Alpha 100 και Alpha 200i)
  • Η ενεργοποίηση γίνεται σε πολύ κοντινή απόσταση μέσω ANT
  • Νέα κεραία για μεγαλύτερη εμβέλεια, μαζί με την μεγάλης εμβέλειας κεραία του Astro 320
  • Συμβατό μόνο με Astro 320 ή με το Alpha 50, Alpha 100 και Alpha 200i ελληνικής αντιπροσωπείας
  • Χαμηλού προφίλ κεραία GPS υψηλής ευαισθησίας στο σβέρκο για καλύτερη λήψη
  • Εκτός από GPS το T 5 χρησιμοποιεί και GLONASS για 20% πιο γρήγορη λήψη
  • Νέα κεραία VHF 57εκ. από πλέγμα χάλυβα για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη απόδοση έως 30%
  • Βελτιωμένη αυτονομία, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα - αδιάβροχο μέχρι 10 μέτρα

Ανίχνευση Γαυγίσματος
Το Garmin T5 μπορεί να σας ειδοποιεί πότε ο σκύλος σας τρέχει, κάθεται, κάνει στάμπα στα γουρούνια ή φερμάρει. Το νέο κολάρο Garmin T5 έχει εφοδιαστεί με ένα σύστημα ανίχνευσης γαυγίσματος και έτσι έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε εάν ο σκύλος σας γαβγίζει.

Δύο χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας

Περιλαμβάνονται στη συσκευασία:
T5 και κολάρο
Φορτισής σπιτιού
Φορτιστής αυτοκινήτου
Κλιπ φόρτισης
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...