Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Dash Cam 47

Κατασκευαστής: Garmin
179.00
Σύντομη Περιγραφή:
Μικρή κάμερα, μεγάλη προστασία Με ευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 140ο ο οποίος καταγράφει και αποθηκεύει σημαντικές λεπτομέρειες σε βίντεο 1080p HD, η μικρή Garmin Dash Cam 47 με φωνητικό έλεγχο σας έχει καλυμμένους. Καταγράψτε τις σημαντικές λεπτομέρειες σε βίντεο 1080p HD με οπτικό...
010-02505-01
Σε Απόθεμα
+

Μικρή κάμερα, μεγάλη προστασία

Με ευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 140ο ο οποίος καταγράφει και αποθηκεύει σημαντικές λεπτομέρειες σε βίντεο 1080p HD, η μικρή Garmin Dash Cam 47 με φωνητικό έλεγχο σας έχει καλυμμένους.

  • Καταγράψτε τις σημαντικές λεπτομέρειες σε βίντεο 1080p HD με οπτικό πεδίο140ο.
  • Επειδή οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, το ενσωματωμένο GPS δείχνει πότε και πού συνέβησαν τα γεγονότα
  • Ο φωνητικός έλεγχος κάνει τα πάντα ευκολότερα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας.
  • Χρησιμοποιείστε την παρακολούθηση Live View για να ελέγχετε το αυτοκίνητο σας από απόσταση.
  • Η λειτουργία Parking Guard σας ειδοποιεί για γεγονότα που επηρεάζουν το σταθμευμένο σας όχημα.
  • Μια επιπρόσθετη επίγνωση δεν βλάπτει ποτέ. Οι ειδοποιήσεις οδηγού1 προσέχουν για εσάς.

ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ
Αυτή η dash κάμερα σε μέγεθος τσέπης είναι αξιοσημείωτα μικρή, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για να καταγράφετε βίντεο χωρίς να σας εμποδίζει. Δυο επιλογές καλωδίωσης, προς τα πάνω ή προς τα κάτω, περιλαμβάνονται για μια διακριτική τοποθέτηση.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ HD
Με βίντεο 1080p HD, φακό με ευρύ οπτικό πεδίο 140ο και την ευκρίνεια Garmin Clarity™ HDR, θα μπορείτε να καταγράφετε ευκρινή βίντεο με σημαντικές λεπτομέρειες μέρα και νύχτα. Εάν το επιθυμείτε, χρησιμοποιείστε την οθόνη LCD 2 ιντσών για αναπαραγωγή βίντεο στην συσκευή σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
Μόλις το συνδέσετε με την τροφοδοσία του οχήματος σας, η κάμερα καταγράφει συνεχώς ώστε εσείς απλά κάθεστε και την ξεχνάτε.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΜΕ GPS
Η κάμερα αυτόματα αποθηκεύει βίντεο όταν ανιχνεύσει κάποιο συμβάν. Με το ενσωματωμένο GPS εμπλουτίζει κάθε βίντεο με τις λεπτομέρειες τοποθεσίας ώστε να έχετε απόδειξη του πού και πότε συνέβησαν τα γεγονότα.

ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Κρατήστε τα χέρια σας στο τιμόνι και χρησιμοποιείστε φωνητικές εντολές για να πείτε στην κάμερα να αποθηκεύσει βίντεο, να ξεκινήσει ή να σταματήσει την ηχητική καταγραφή, να βγάλει φωτογραφίες και πολλά ακόμη. Υποστηριζόμενες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Σουηδικά.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ VAULT
Τα βίντεο που έχετε σώσει αποθηκεύονται με ασφάλεια online στο Vault και μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την εφαρμογή Garmin Drive™ στο συμβατό σας smartphone. Με ενεργοποιημένο το Wi-Fi® μπορείτε να διαμοιράζεστε βίντεο με άλλους αποστέλλοντας έναν σύνδεσμο και έναν κωδικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Κάθε βίντεο αποθηκεύεται στο online Vault για 24 ώρες από την στιγμή που το ανεβάσατε. Η Garmin επίσης προσφέρει εκτεταμένα προγράμματα αποθήκευσης μέσω συνδρομών επί πληρωμή.ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ
Για να ενθαρρύνει την ασφαλέστερη οδήγηση, σας ειδοποιεί αν οδηγείτε πολύ κοντά στο προπορευόμενο όχημα1.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ
Λάβετε ειδοποιήσεις εάν βγαίνετε εκτός δρόμου ή στο αντίθετο ρεύμα1.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Αυτή η λειτουργία σας ενημερώνει όταν τα ακινητοποιημένα οχήματα μπροστά σας έχουν αρχίσει να κινούνται1.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Αυτή η κάμερα σας καλύπτει με ειδοποιήσεις για κοντινές κάμερες για κόκκινα φανάρια και ελέγχου ταχύτητας. Δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις περιοχές. Μάθετε περισσότερα για την αγορά συνδρομής για ενημερώσεις.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TRAVELAPSE™
Μοιραστείτε την διαδρομή σας με φίλους χρησιμοποιώντας την λειτουργία Travelapse. Συμπυκνώνει ώρες οδήγησης σε λεπτά με τις καλύτερες στιγμές, δημιουργώντας ένα ωραίο βίντεο που μπορείτε να μοιραστείτε με ευκολία.LIVE VIEW
Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone για να έχετε απομακρυσμένη πρόσβασή στην κάμερα για ζωντανή καταγραφή από οπουδήποτε, όταν βρίσκεστε μακριά από το σταθμευμένο όχημα σας. Αυτό απαιτεί ενεργή σύνδεση Wi-Fi και συνεχή τροφοδοσία, ορισμένα οχήματα ενδέχεται να απαιτούν την χρήση του καλωδίου συνεχούς τροφοδοσίας (πωλείται χωριστά).

PARKING GUARD
Αυτή η λειτουργία καταγράφει την δραστηριότητα γύρω από το σταθμευμένο σας όχημα και εάν ανιχνευτεί κάποιο συμβάν, αυτόματα σας ειδοποιεί με ενημερώσεις βίντεο στην εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Αυτή η κάμερα dash είναι σχεδιασμένη να αντέχει τις δύσκολες συνθήκες του περιβάλλοντος ενός οχήματος, περιλαμβανομένου του άμεσου ηλιακού φωτός και των υψηλών θερμοκρασιών.

ΕΠΙΛΕΟΝ ΘΥΡΑ USB
Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα στην φόρτιση της κάμερας σας και του τηλεφώνου σας. Ο περιλαμβανόμενος φορτιστής διαθέτει μια επιπλέον θύρα USB, ώστε να μπορείτε να κάνετε και τα δυο.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Με μία ενεργή σύνδεση Wi-Fi, μοιραστείτε βίντεο με άλλους αποστέλλοντας έναν σύνδεσμο και έναν κωδικό. Έχετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα σας βίντεο στο ασφαλές online Vault με την χρήση της εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΜΕΡΩΝ
Με την εφαρμογή Garmin Drive μπορείτε να ελέγξετε και να αναπαράγετε συγχρονισμένα βίντεο από μέχρι 4 κάμερες (πωλούνται χωριστά) τοποθετημένες γύρω από το όχημά σας για να έχετε καταγραφή από πολλαπλές γωνίες.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Dash Cam 47
Μαγνητική βάση low-profile
Καλώδια τροφοδοσίας οχήματος
Αντάπτορας τροφοδοσίας με διπλό USB
Οδηγίες χρήσης


Κατασκευαστής:
Garmin