Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Dash Cam Mini 2

Κατασκευαστής: Garmin
129.00
Σύντομη Περιγραφή:
Μικρή κάμερα, τεράστια προστασία Με ευρυγώνιο φακό οπτικού πεδίου 140ο ο οποίος καταγράφει και αποθηκεύει σημαντικές λεπτομέρειες σε 1080p HD video, η Garmin Dash Cam Mini 2 σε μέγεθος κλειδιού και με φωνητικό έλεγχο σας έχει καλυμμένους. Δεν έχει βίντεο με κόκκους εδώ. Καταγράψτε...
010-02504-10
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Μικρή κάμερα, τεράστια προστασία

Με ευρυγώνιο φακό οπτικού πεδίου 140ο ο οποίος καταγράφει και αποθηκεύει σημαντικές λεπτομέρειες σε 1080p HD video, η Garmin Dash Cam Mini 2 σε μέγεθος κλειδιού και με φωνητικό έλεγχο σας έχει καλυμμένους.

  • Δεν έχει βίντεο με κόκκους εδώ. Καταγράψτε βίντεο 1080p HD με οπτικό πεδίο 140 μοιρών.
  • Εάν συμβεί ένα γεγονός, το αποθηκευμένο βίντεο θα ανέβει αυτόματα στο ασφαλές online Vault.
  • Ο φωνητικός έλεγχος κάνει τα πάντα ευκολότερα χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας. Χρησιμοποιείστε την καταγραφή Live View για να ελέγξετε το αυτοκίνητο σας απομακρυσμένα
  • Η λειτουργία Parking Guard σας ενημερώνει εάν κάποια συμβάντα επηρεάζουν το σταθμευμένο όχημα σας.
  • Δεν χρειάζεται να επιλέγετε. Διπλό USB σημαίνει ότι μπορείτε φορτίζετε και το τηλέφωνο σας και την κάμερα σας.

ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ
Αυτή η κάμερα σε μέγεθος κλειδιού είναι αξιοσημείωτα συμπαγής. Ο διακριτικός σχεδιασμός της διαθέτει επίσης δυο επιλογές καλωδίων τροφοδοσίας για καλωδίωση προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ HD
Με βίντεο 1080p HD, ευρύ οπτικό πεδίο 140ο και την ευκρίνεια Garmin Clarity™ HDR, θα μπορείτε να καταγράφετε ευκρινή βίντεο με σημαντικές λεπτομέρειες μέρα και νύχτα.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
Μόλις το τοποθετήσετε στην πηγή τροφοδοσίας του οχήματος σας, η κάμερα καταγράφει συνεχώς, όποτε απλά την ρυθμίζετε και την ξεχνάτε.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
Tο βίντεο αμέσως πριν, κατά την διάρκεια και μετά αφού έχει συμβεί.

ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Κρατήστε τα χέρια σας στο τιμόνι και χρησιμοποιείστε φωνητικές εντολές για να πείτε στην κάμερα να αποθηκεύσει βίντεο, να ξεκινήσει ή να σταματήσει την ηχητική καταγραφή, να βγάλει φωτογραφίες και πολλά ακόμη. Υποστηριζόμενες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Σουηδικά.

ΑΠΟΘΥΚΕΥΣΗ ΣΤΟ VAULT
Τα βίντεο που έχετε σώσει αποθηκεύονται με ασφάλεια online στο Vault και μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την εφαρμογή Garmin Drive™ στο συμβατό σας smartphone. Με ενεργοποιημένο το Wi-Fi® μπορείτε να μοιράζεστε βίντεο με άλλους αποστέλλοντας έναν σύνδεσμο και έναν κωδικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Κάθε βίντεο αποθηκεύεται στο online Vault για 24 ώρες από την στιγμή που το ανεβάσατε. Η Garmin επίσης προσφέρει εκτεταμένα προγράμματα αποθήκευσης μέσω συνδρομών επί πληρωμή. Δείτε τα προγράμματα.LIVE VIEW
Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone για να έχετε απομακρυσμένη πρόσβασή στην κάμερα για ζωντανή καταγραφή από οπουδήποτε, όταν βρίσκεστε μακριά από το σταθμευμένο όχημα σας. Αυτό απαιτεί ενεργή σύνδεση Wi-Fi και συνεχή τροφοδοσία, ορισμένα οχήματα ενδέχεται να απαιτούν την χρήση του καλωδίου συνεχούς τροφοδοσίας (πωλείται χωριστά).

PARKING GUARD
Αυτή η λειτουργία καταγράφει την δραστηριότητα γύρω από το σταθμευμένο σας όχημα και εάν ανιχνευτεί κάποιο συμβάν, αυτόματα σας ειδοποιεί με ενημερώσεις βίντεο στην εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Αυτή η κάμερα dash είναι σχεδιασμένη να αντέχει τις δύσκολες συνθήκες του περιβάλλοντος ενός οχήματος, περιλαμβανομένου του άμεσου ηλιακού φωτός και των υψηλών θερμοκρασιών.

ΕΠΙΛΕΟΝ ΘΥΡΑ USB
Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα στην φόρτιση της κάμερας σας και του τηλεφώνου σας. Ο περιλαμβανόμενος φορτιστής διαθέτει μια επιπλέον θύρα USB, ώστε να μπορείτε να κάνετε και τα δυο.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ
Αυτή η κάμερα dash απαιτεί τουλάχιστον 8 GB κάρτα microSD™, Class 10 ή ταχύτερη (δεν περιλαμβάνεται). Δείτε περισσότερα για τις προδιαγραφές της κάρτας μνήμης.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Με ενεργή την σύνδεση Wi-Fi, μοιραστείτε βίντεο με άλλους αποστέλλοντας έναν σύνδεσμο και έναν κωδικό. Έχετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα σας βίντεο στο ασφαλές online Vault με την χρήση της εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό σας smartphone.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΜΕΡΩΝ
Με την εφαρμογή Garmin Drive μπορείτε να ελέγξετε και να αναπαράγετε συγχρονισμένα βίντεο από μέχρι 4 dash κάμερες (πωλούνται χωριστά) τοποθετημένες στα πλαϊνά του οχήματος σας για να έχετε καταγραφή από πολλαπλές γωνίες.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Dash Cam Mini 2
Αυτοκόλλητη βάση low-profile
Καλώδια τροφοδοσίας οχήματος
Αντάπτορας τροφοδοσίας με διπλό USB
Οδηγίες χρήσης


Κατασκευαστής:
Garmin