Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Delta Smart με Keep Away Tag

Κατασκευαστής: Garmin
179.99
Σύντομη Περιγραφή:
Delta Smart ο έξυπνος τρόπος να ελέγχετε το σκύλο σας
010-01548-03
Άμεσα Διαθέσιμο
+
Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να βοηθήσετε το σκύλο σας να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του.

  • Εκπαίδευση με κολάρο και καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων για σκύλους1
  • Συνεργάζεται με την εφαρμογή Garmin Canine™ σε συμβατό smartphone και άλλες φορητές συσκευές2
  • Οι λειτουργίες εκπαίδευσης προσαρμόζονται για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον τρόπο διόρθωσης που επιθυμείτε για το κατοικίδιό σας
  • Τα Keep Away Tags (πωλούνται χωριστά και στις εκδόσεις bundle) σας βοηθάνε να αποτρέπετε τα κατοικίδιά σας από συγκεκριμένες περιοχές
  • Κορυφαία τεχνολογία εντοπισμού και διόρθωσης γαβγίσματος με ήχο, δόνηση ή διέγερση

Ο συνδυασμός της καταξιωμένης τεχνολογίας κολάρων της Garmin συνδυάζεται με μία εύχρηστη εφαρμογή για smartphones2 στο σύστημα εκπαίδευσης Delta Smart, δίνοντας σας όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να είναι ο σκύλος σας ασφαλής, υγιής και κόσμιος!

Η καλύτερη συμπεριφορά ξεκινάει εδώ
Με την εφαρμογή Garmin Canine, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως χειριστήριο για την εκπαίδευσης. Επιβραβεύστε τις συμπεριφορές που επιθυμείτε από το σκύλο σας και αποθαρρύνετε τις συμπεριφορές που δεν θέλετε. Απλά πατήστε ένα πλήκτρο στην οθόνη του τηλεφώνου και ο σκύλος θα λάβει δόνηση, ήχο ή διέγερση από το ηλεκτρονικό κολάρο. Το σήμα θα λάβει την προσοχή του σκύλου, επιτρέποντάς σας να αποτρέπετε ανεπιθύμητες ή ενοχλητικές συμπεριφορές.

Καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων
Για την υγεία και τη φυσική κατάσταση του σκύλου σας είναι απαραίτητο να είναι δραστήριο καθημερινά. Με τη χρήση της καταγραφής ημερήσιων δραστηριοτήτων1 στην εφαρμογή Garmin Canine, είναι πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθείτε πόσο δραστήριος είναι ο σκύλος σας, για πόσο χρονικό διάστημα και με τι ένταση. Η χρήση αυτή της πληροφορίες μπορεί να κάνει πιο δραστήριο και υγιή το σκύλος σας.

Ορίστε όρια με τα Keep Away Tags
Προσθέστε μία επιπλέον ασπίδα ασφαλείας όταν εν είστε κοντά στο σκύλο σας με τα Keep Away Tags. Δημιουργήστε μία προστατευμένη ζώνη για να διατηρήσετε το σκύλο σας μακριά από σκουπίδια, παρτέρια ή άλλες περιοχές που θέλετε να προστατεύσετε.

Περιορισμός ανεπιθύμητου γαβγίσματος με επίπεδα που ορίζονται από το χρήστη
Το Delta Smart υποστηρίζει την κορυφαία τεχνολογία της Garmin για τον εντοπισμό και τη διόρθωση του ανεπιθύμητου γαβγίσματος με επίπεδα που επιλέγονται από το χρήστη για να διατηρείτε το σκύλο (και το γείτονα) ήρεμο. Επιλέξτε το βέλτιστο επίπεδο που χρειάζεται να περιορίσετε το ανεπιθύμητο γάβγισμα. Η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να διακρίνει το γάβγισμα με βάση τη δόνηση στο λαιμό του σκύλου εξαλείφοντας τις λανθασμένες διορθώσεις από κοντινούς σκύλους ή άλλους ήχους.

Όμορφο, ανθεκτικό και με διάρκεια
Το Delta Smart είναι μικρό ελαφρύ και ανθεκτικό για να το φοράει το κατοικίδό σας. Διατίθεται με 3 αποσπώμενα κλιπ τοποθέτησης (γκρι, μπλε και φούξια) για να φτιάξετε το δικό σας σύνολο για το σκύλο σας. Προσαρμόζετε σε κολάρα με φάρδος μέχρι 1” και είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στα χτυπήματα, στις δονήσεις και στις γρατζουνιές που ένας δραστήριος σκύλος μπορεί να του προκαλέσει. Λειτουργεί εξαιρετικά με τις περισσότερες ράτσες σκύλων και τα μήκη τριχώματος και είναι αδιάβροχο μέχρι 10μ. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει αυτονομία μέχρι 3 εβδομάδες μεταξύ των φορτίσεων4.

Καταγραφή δραστηριότητας σκύλου
Το τηλέφωνο πρέπει να είναι Bluetooth® Smart. Δείτε Garmin.com/BLE
Εξαρτάται από το πάχος του κολάρου για την τοποθέτηση (μέχρι 0,12” πάχος). Το λουράκι δεν περιλαμβάνεται.
Η αυτονομία εξαρτάται από τη χρήση και το μοντέλο του Smartphone.


Περιεχόμενα συσκευασίας
Συσκευή σκύλου Garmin Delta Smart
1 Keep Away Tag
Καλώδιο φόρτισης
Διακοσµητικά κολάρου
Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin