Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Descent G1 Solar Hurricane Blue

Κατασκευαστής: Garmin
649.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ο δύτης που κρύβεται μέσα σας Σε στεριά ή θάλασσα, αυτός ο καταδυτικός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος και για τους δυο κόσμους σας. Υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες κατάδυσης, από τεχνικές μέχρι ελεύθερες καταδύσεις. Με GPS για να σημειώνετε τα σημεία εισόδου και εξόδου....
Hurricane Blue
010-02604-13
Σε Απόθεμα
+

Ο δύτης που κρύβεται μέσα σας

Σε στεριά ή θάλασσα, αυτός ο καταδυτικός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος και για τους δυο κόσμους σας.

  • Υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες κατάδυσης, από τεχνικές μέχρι ελεύθερες καταδύσεις.
  • Με GPS για να σημειώνετε τα σημεία εισόδου και εξόδου.
  • Αποθηκεύστε μέχρι 200 καταδύσεις. Ανεβάστε, μοιραστείτε και κάντε επισκόπηση στις καταδύσεις στην εφαρμογή1 Garmin Dive™.
  • Μετρήστε την απόδοση σας και καταγράψτε τα στατιστικά σας κάτω από το νερό.
  • Καταγράψτε τις δραστηριότητες σας με πάνω από 30 ενσωματωμένες εφαρμογές αθλημάτων και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης.
  • Εξερευνήστε περισσότερο με πάνω από 25 ώρες σε λειτουργία κατάδυσης, 124 ημέρες σε λειτουργία smartwatch με ηλιακή φόρτιση2 και 39 ώρες σε λειτουργία GPS με ηλιακή φόρτιση3.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΗ
Αυτός ο ανθεκτικός υπολογιστής κατάδυσης διαθέτει αδιαβροχοποίηση για 100 μέτρα, φακό από ζαφείρι και συμμορφώνεται με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
Με οθόνη υψηλής αντίθεσης και εξειδικευμένο σχεδιασμό, αυτή η συσκευή ήρθε για να σας εντυπωσιάσει.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ
Πολλαπλές λειτουργίες κατάδυσης για μονό και πολλαπλά αέρια (περιλαμβανομένων nitrox και trimix), ελεύθερη κατάδυση, άπνοια, ψαροτούφεκο και rebreather κλειστού κυκλώματος.

MULTI-GNSS ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
Καταγράψτε τα σημεία σας εισόδου και εξόδου4 με εξελιγμένη δορυφορική συνδεσιμότητα.

ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ
Αποθηκεύστε και κάντε επισκόπηση δεδομένων για πάνω από 200 καταδύσεις και μοιραστείτε τις μέσω της εφαρμογής Garmin Dive™1.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ
Προσθέστε οθόνες για κάθε λειτουργία κατάδυσης ώστε να περιέχουν τα πεδία που θέλετε να βλέπετε.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ INREACH®
Συνδεθείτε με τις συσκευές δορυφορικής επικοινωνίας4 inReach και προστατέψτε την με την θήκη κατάδυσης (το καθένα πωλείται χωριστά).

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
Πλοηγηθείτε εύκολα κάτω από το νερό με την ενσωματωμένη πυξίδα 3 αξόνων.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΣ
Μείνετε ενημερωμένοι για τις συνθήκες στην θάλασσα ώστε να πιάσετε το τέλειο κύμα. Απλά συνδέστε το ρολόι σας με το συμβατό σας smartphone.

SURFLINE®
Δείτε τις συνθήκες, όπως παλίρροια, ύψος κύματος, αέρας και αξιολογήσεις σερφ, για κάθε ένα από τα πέντε πιο κοντινά σημεία για σερφ, όταν γίνει σύνδεση με την εφαρμογή Garmin Connect™ στο συμβατό σας smartphone.ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ και άλλα.

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί την χρονολογική ηλικία σας, την εβδομαδιαία έντονη δραστηριότητα σας και τους καρδιακούς παλμούς ανάπαυσης για να εκτιμήσει αν το σώμα σας είναι νεότερο ή γηραιότερο από ότι εσείς. Και μπορείτε να λαμβάνετε συμβουλές για να μειώσετε την ηλικία της φυσικής σας κατάστασης.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε θα είστε έτοιμοι για μια ακόμα σκληρή προπόνηση. Λαμβάνει υπόψιν του την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Αυτή η μέτρηση αξιολογεί το πρόσφατο ιστορικό των ασκήσεων σας και τους δείκτες απόδοσης για να σας ενημερώσει εάν προπονείστε παραγωγικά, είστε στην κορύφωση ή κάνετε υπερπροσπάθεια.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και τη φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία βασισμένες στο τρέχον φορτίο προπόνησης και την κατάσταση σας.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
Παρακολουθείστε πως αναπνέετε μέσα στην ημέρα, στον ύπνο και στις ασκήσεις αναπνοής.ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Δείτε αναλυτικά όλα τα στάδια του ύπνου σας, ελαφρύς, βαθύς και REM, καθώς και δεδομένα του παλμικού οξυμέτρου. Δείτε τα όλα στο εξειδικευμένο widget που περιλαμβάνει την βαθμολογία του ύπνου σας και άλλες λεπτομέρειες.

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ
Παρακολουθείστε πόσα λεπτά έντονης δραστηριότητας έχετε, πότε τα κερδίσατε και κατά την διάρκεια ποιας δραστηριότητας. Μπορείτε να τα δείτε και ως πεδίο δεδομένων κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων με χρονόμετρο.

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Παρακολουθείστε τα επίπεδα ενέργειας του σώματος σας ώστε να βρείτε τις καταλληλότερες στιγμές για δραστηριότητα και ξεκούραση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Καταγράψτε την ημερήσια ποσότητα υγρών που καταναλώνετε σαν υπενθύμιση να μένετε ενυδατωμένοι. Όταν είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος στόχος, θα μπορείτε να δείτε και την εκτιμώμενη απώλεια ιδρώτα μετά από μια δραστηριότητα, και ο στόχος σας θα προσαρμοστεί αναλόγως.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Connect για να παρακολουθήσετε τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη σας. Καταγράψτε συμπτώματα και διαβάστε συμβουλές για την άσκηση και την διατροφή σας και πολλά άλλα.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ
Το ρολόι συνεχώς παίρνει δείγματα από τους καρδιακούς σας παλμούς5 και σας ειδοποιεί αν μείνουν πολύ υψηλά ή χαμηλά ενώ βρίσκεστε σε ξεκούραση. Επίσης, σας βοηθάει να μετρήσετε πόσο σκληρά δουλεύετε στις δραστηριότητες, ακόμα και στην κολύμβηση.ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Απολαύστε έναν ανθεκτικό καταδυτικό υπολογιστή με εμφάνιση ρολογιού, με φακό από ζαφείρι, λουράκι σιλικόνης και ευανάγνωστη μονοχρωματική οθόνη.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Μπορείτε να λαμβάνετε mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με μια συμβατή συσκευή.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Μείνετε στο νερό περισσότερο με 25 ώρες σε λειτουργία κατάδυσης, 124 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 39 ώρες σε λειτουργία GPS με ηλιακή φόρτιση3.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Όταν το ρολόι σας και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένα, η τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο μπορεί να σταλεί στις επαφές σας χειροκίνητα ή κατά την διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων εξωτερικών χώρων αυτόματα με την ενσωματωμένη ανίχνευση συμβάντος5.

GARMIN PAY™ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και επιλέξτε γρήγορες πληρωμές με τη λύση ανέπαφων πληρωμών6 Garmin Pay™.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widget από το κατάστημα Connect IQ.

1. Απαιτείται εφαρμογή στο συμβατό σας smartphone συνδεδεμένη με το Descent G1; see Garmin.com/ble.
2. Ηλιακή φόρτιση, προϋποθέτει ολοήμερη χρήση με 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες 50,000 lux.
3. Ηλιακή φόρτιση, προϋποθέτει χρήση σε συνθήκες 50,000 lux.
4. Απαιτείται δορυφορική συνδρομή. Ορισμένες περιοχές περιορίζουν ή απαγορεύουν την χρήση των συσκευών δορυφορικής επικοινωνίας. Είναι δική σας ευθύνη να γνωρίζετε τους νόμους στην περιοχή όπου πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την συσκευή. Η δορυφορική επικοινωνία δεν λειτουργεί κάτω από το νερό.
5. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για να διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης; δείτε; Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες
6. Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας
7. όταν γίνει σύνδεση με συμβατό smartphone. Δείτε για απαιτήσεις και περιορισμούς των λειτουργιών ασφάλειας και εντοπισμού.
8. Δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και τις συνεργαζόμενες τράπεζες

Περιεχόμενα συσκευασίας
Descent G1 solar
επιπλέον πολύ μακρύ λουράκι σιλικόνης
καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Descent G1

Έκδοση Solar:
Ναι
Χρώμα:
Hurricane Blue

Χαρακτηριστικά Ρολογιού

Υλικό φακού:
Power Sapphire
Φυσικές διαστάσεις:
45.5 x 45.5 x 15.2 mm
Υλικό στεφάνης:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Υλικό πλαισίου:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Μέγεθος Οθόνης:
Προσαρμοσμένο, Σχεδιασμός δύο παραθύρων, 0.9" x 0.9" (23 x 23 mm) διάμετρος
Τύπος οθόνης:
Μονόχρωμη, Ευανάγνωστη στον ήλιο, MIP
Βαρος:
66 g
Αδιαβροχοποίηση:
Dive (100 meters)
Ανάλυση οθόνης:
176 x 176 pixels
Οθόνη αφής:
Όχι
Ηλιακή φόρτιση:
Ναι
Τύπος λουριού:
Quickfit 22
Αισθητήρες:
GPS/GLONASS/GALILEO
Συνδεσιμότητα:
Bluetooth, ANT+
Διάρκεια μπαταρίας:
Dive Mode: Up to 25 hours, Smartwatch: Up to 21 days/4 months with solar*, Battery Saver Watch Mode: Up to 48 days/Unlimited with solar*, GPS: Up to 26 hours/39 hours with solar**, Max Battery GPS Mode: Up to 56 hours/205 hours with solar**, Expedition GP
Μουσική:
Όχι
Έξυπνες ειδοποιήσεις:
Ναι
Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay:
Ναι