Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin dezl LGV710

Κατασκευαστής: Garmin
439.00
Σύντομη Περιγραφή:
Η επαγγελματική οδήγηση απλοποιημένη Αυτός ο μεγάλος δορυφορικός πλοηγός 7 ιντσών υποστηρίζει προσαρμοσμένη δρομολόγηση1 με βάση το μέγεθος και το βάρος του φορτηγού, στρατηγικές προτάσεις για ανεφοδιασμό καυσίμων και διαλείμματα και κορυφαίο σχεδιασμό άφιξης. Δείτε ξεκάθαρα και με...
010-02739-LM
Σε Απόθεμα
+

Η επαγγελματική οδήγηση απλοποιημένη

Αυτός ο μεγάλος δορυφορικός πλοηγός 7 ιντσών υποστηρίζει προσαρμοσμένη δρομολόγηση1 με βάση το μέγεθος και το βάρος του φορτηγού, στρατηγικές προτάσεις για ανεφοδιασμό καυσίμων και διαλείμματα και κορυφαίο σχεδιασμό άφιξης.

  • Δείτε ξεκάθαρα και με ευκολία με την οθόνη υψηλής ανάλυσης 7 ιντσών με οριζόντιο και κάθετο προσανατολισμό.
  • Βρείτε την προτιμότερη πορεία για το όχημα σας με την προσαρμοσμένη δρομολόγηση1 καθώς και ειδοποιήσεις δρόμου, όπως απότομες κλίσεις μπροστά σας.
  • Διασφαλίστε μια ομαλή άφιξη με αεροφωτογραφίες από τις ράμπες φόρτωσης και τις εισόδους των φορτηγών.
  • Λάβετε καθοδήγηση και ειδοποιήσεις για περιβαλλοντικές ζώνες στην πορεία σας.
  • Ώρα για διάλειμμα; Δεδομένα για χώρους στάθμευσης Truck Parking Europe εμφανίζονται στην διαδρομή σας.

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΘΟΝΗ
Μια μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών σας δίνει ξεκάθαρη εικόνα υψηλής ανάλυσης.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Απλά εισάγετε το προφίλ του φορτηγού σας (προσαρμοσμένο με βάση το ύψος, το βάρος, το μήκος, το πλάτος και επικίνδυνα υλικά) για να βρείτε τις κατάλληλες πορείες1 που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του οχήματος και του φορτίου σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Η δορυφορική απεικόνιση BirdsEye κάνει ομαλό το σχεδιασμό της άφιξης σας με αεροφωτογραφίες από τις ράμπες φόρτωσης και τις πύλες εισόδου και ελέγχου.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ
Δείτε τον προορισμό σας και έπειτα προσθέστε και αποθηκεύστε προσαρμοσμένα σημεία άφιξης, όπως προτεινόμενες πύλες ελέγχου, ράμπες φόρτωσης και χώρους στάθμευσης φορτηγών.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Δείτε δημοφιλείς διαδρομές που χρησιμοποιήσαν άλλοι οδηγοί για καλύτερη επίγνωση καταστάσεων, ακόμα και σε άγνωστες περιοχές.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
Δείτε εύκολα ολόκληρη την διαδρομή σας και καθορίστε τα καλύτερα σημεία για ανεφοδιασμό καυσίμων, διαλείμματα ξεκούρασης και διανυκτερεύσεις. Επίσης δείτε την πρόγνωση του καιρού χωρίς να αφήσετε την οθόνη με τον ενεργό χάρτη σας.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ
Δείτε ειδοποιήσεις και οδηγίες για τις περιβαλλοντικές ζώνες που θα συναντήσετε στην διαδρομή σας.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ
Θέλετε να σταθμέυσετε το φορτηγό σας; Τα δεδομένα χώρων στάθμευσης Truck Parking Europe εντοπίζουν τους κατάλληλους χώρους στην διαδρομή σας. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση τις προσφερόμενες παροχές όπως Wi-Fi®, ντουζ, επίπεδο ασφαλείας και πολλά άλλα. Και ενώ είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή Garmin dēzl™, μπορείτε να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα στα πάρκινγκ για να μειώσετε τις πιθανότητες να πάτε σε έναν χώρο γεμάτο.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ
Εντοπίστε τα προτιμώμενα μέρη στάθμευσης με τον προφορτωμένο κατάλογο υπηρεσιών Truck & Trailer. Σας επιτρέπει να φιλτράρετε τις λίστες σας κατά ονομασία ή παροχές.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ
Για ασφαλέστερη οδήγηση και για να αυξήσετε την επίγνωση των καταστάσεων οι ειδοποιήσεις οδηγού σας ενημερώνουν για επερχόμενες απότομες στροφές, αλλαγές της ταχύτητας, διασταυρώσεις τρένων και πολλά άλλα.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ
Λάβετε χρονικές ειδοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε στάση.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ GARMIN
Χρειάζεστε οδηγίες; Απλά πείτε το. Η φωνητική υποβοήθηση της Garmin απαντά στα φωνητικά σας αιτήματα ώστε τα χέρια σας να είναι στο τιμόνι και τα μάτια σας στον δρόμο.

ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Το ενσωματωμένο Wi-Fi® σας διευκολύνει να έχετε τους χάρτες και το λογισμικό σας ενημερωμένα χωρίς υπολογιστή. Οι ειδοποιήσεις στην οθόνη δείχνουν πότε είναι διαθέσιμες νέες ενημερώσεις.

ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Κατεβάστε την εφαρμογή dēzl για να έχετε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε κίνηση, καιρό και τιμές καυσίμων. Επιπλέον, δείτε τις κάμερες κίνησης photoLive όπου αυτές είναι διαθέσιμες.

ΚΛΗΣΕΙΣ HANDS-FREE
Με το ενσωματωμένο BLUETOOTH® μπορείτε να συγχρονίσετε το συμβατό σας smartphone με τον δορυφορικό σας πλοηγό dēzl και να κάνετε κλήσεις χωρίς να αφήνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Όταν συνδεθεί με την εφαρμογή dēzl, θα μπορείτε να δείτε γραπτά μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις στην οθόνη του πλοηγού σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Δείτε τις αξιολογήσεις ταξιδιωτών στο Tripadvisor® για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα κατά την διαδρομή σας ή κοντά στον προορισμό σας. Το προφορτωμένο περιεχόμενο Foursquare® σας διευκολύνει να βρείτε χιλιάδες νέα και δημοφιλή σημεία.

ΚΑΛΥΨΗ ΧΑΡΤΩΝ
Οδηγείστε με σιγουριά με ενημερώσεις χαρτών και λεπτομερείς οδικούς χάρτες της Ευρώπης.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ
Δείτε τι βρίσκετε πίσω σας με την ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας BC™ 50 (πωλείται χωριστά) ή μια συμβατή κάμερα τρίτου κατασκευαστη2.

1. Δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις περιοχές. Η εισαγωγή των χαρακτηριστικών του οχήματος σας δεν εγγυάται ότι αυτά θα ληφθούν υπόψιν σε κάθε πρόταση δρομολόγησης. Να κοιτάτε πάντα τις σημάνσεις και τις πινακίδες των δρόμων καθώς και την κατάσταση του οδοστρώματος.
2. Απαιτείται βάση με τροφοδοσία και θύρα εισόδου βίντεο, πωλείται χωριστά.

Κατασκευαστής:
Garmin