Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin dezlCam LGV710

Κατασκευαστής: Garmin
589.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ένας αυτόπτης μάρτυρας στον δρόμο Αυτός ο δορυφορικός πλοηγός 7 ιντσών διαθέτει μια ενσωματωμένη dash cam1 για να προστατεύσει την οδηγική σας φήμη, προσαρμοσμένη δρομολόγηση2 με βάση το μέγεθος και το βάρος του οχήματος σας και τον κορυφαίο σχεδιασμό άφιξης. Ξεκάθαρη οθόνη υψηλής...
010-02727-LM
Σε Απόθεμα
+

Ένας αυτόπτης μάρτυρας στον δρόμο

Αυτός ο δορυφορικός πλοηγός 7 ιντσών διαθέτει μια ενσωματωμένη dash cam1 για να προστατεύσει την οδηγική σας φήμη, προσαρμοσμένη δρομολόγηση2 με βάση το μέγεθος και το βάρος του οχήματος σας και τον κορυφαίο σχεδιασμό άφιξης.

  • Ξεκάθαρη οθόνη υψηλής ανάλυσης 7 ιντσών.
  • Η ενσωματωμένη dash cam καταγράφει βίντεο HD και αποθηκεύει αυτόματα τα βίντεο από συμβάντα.
  • Βρείτε την καλύτερη διαδρομή για το φορτηγό σας με προσαρμοσμένη δρομολόγηση2 και οδικές προειδοποιήσεις όπως για απότομες κλίσεις μπροστά σας.
  • Πραγματοποιήστε μια ομαλή άφιξη με αεροφωτογραφίες από τις ράμπες φόρτωσης και τις εισόδους φορτηγών.
  • Προγραμματίστε επαγγελματικά. Δείτε τα καλύτερα σημεία για ανεφοδιασμό, διαλείμματα και διανυκτέρευση.
  • Χρειάζεστε ένα ντουζ; Ανεφοδιασμό; Χρησιμοποιήστε τον κατάλογο υπηρεσιών Truck & Trailer.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ DASH CAM
Η ενσωματωμένη κάμερα συνέχεια καταγράφει βίντεο 1080p HD με πεδίο θέασης 140ο και αποθηκεύει αυτόματα τα βίντεο από συμβάντα. Τα δεδομένα GPS δείχνουν που και πότε συνέβη κάποιο γεγονός και η προεγκατεστημένη κάρτα μνήμης σημαίνει ότι αυτός ο δορυφορικός πλοηγός έρχεται έτοιμος για χρήση.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟ
Τα βίντεο αποθηκεύονται αυτόματα και με ασφάλεια online στο online Vault, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin dēzl™ στο συμβατό σας smartphone. Απαιτείται ενεργή σύνδεση με Wi-Fi® για να μπορέσετε να μοιραστείτε τα βίντεο με άλλους στέλνοντας έναν σύνδεσμο και έναν κωδικό.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΣΥΓΚΟΡΟΥΣΗΣ
Για επαυξημένη οδηγική επίγνωση, οι ειδοποιήσεις εμπρόσθιας σύγκρουσης σας ειδοποιούν εάν οδηγείτε πολύ κοντά στο προπορευόμενο όχημα. Ορισμένες συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν την λειτουργία των ειδοποιήσεων.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ
Λαμβάνετε ειδοποιήσεις εάν αποκλίνετε από το δρόμο ή στη λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας. Ορισμένες συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν την λειτουργία των ειδοποιήσεων.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ VAULT
Τα αποθηκευμένα βίντεο από τη dash cam φυλάσσονται με ασφάλεια στο online Vault για 24 ώρες από την ώρα που ανέβηκαν. Η Garmin σας προσφέρει προγράμματα αποθήκευσης για περισσότερο χρόνο με συνδρομή. Δείτε περισσότερα


ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΘΟΝΗ
Μια φωτεινή οθόνη αφής 7 ιντσών παρέχει ξεκάθαρη υψηλής ανάλυσης εικόνα.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
Απλά εισάγετε το προφίλ του φορτηγού σας (προσαρμοσμένο σύμφωνα με το ύψος, το βάρος, το μήκος, το πλάτος και το επικίνδυνα φορτίο) για να βρείτε τις καλύτερες προτεινόμενες διαδρομές2 για το όχημα και το φορτίο σας.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ
Δείτε τον προορισμό σας και μετά προσθέστε και αποθηκεύστε προσαρμοσμένα σημεία άφιξης όπως προτεινόμενες είσοδους ελέγχου, ράμπες φόρτωσης και εισόδους στάθμευσης φορτηγών.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗΣ
Η δορυφορική απεικόνιση BirdsEye κάνει πιο ομαλή την άφιξη με αεροφωτογραφίες από τις ράμπες φόρτωσης, τις εισόδους φορτηγών και τις πύλες ασφαλείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Δείτε δημοφιλείς διαδρομές που χρησιμοποίησαν άλλοι οδηγοί για καλύτερη επίγνωση καταστάσεων, ακόμα και σε άγνωστες περιοχές.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
Δείτε εύκολα την ολοκληρωμένη διαδρομή σας και καθορίστε τα καλύτερα σημεία για ανεφοδιασμό καυσίμων, διαλείμματα και διανυκτέρευση.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ
Λάβετε καθοδήγηση και ειδοποιήσεις για περιβαλλοντικές ζώνες στην πορεία σας.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ
Πρέπει να σταθμεύσετε το φορτηγό σας; Τα δεδομένα ο Truck Parking Europe σας βοηθάνε να εντοπίσετε τους χώρους στάθμευσης για φορτηγά στην πορεία σας. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σύμφωνα με τις παροχές όπως Wi-Fi®, ντουζ, επίπεδο ασφαλείας και πολλά άλλα. Και ενώ είστε συνδεδεμένοι με την εφαρμογή κινητού Garmin dēzl™, μπορείτε να ελέγχετε την διαθεσιμότητα των θέσεων για μην μένετε εκτός.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ
Εντοπίστε τις προτιμώμενες στάσεις για φορτηγά με τον προφορτωμένο κατάλογο υπηρεσιών Truck & Trailer. Σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση με την ονομασία ή τις παροχές.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ
Για ενθάρρυνση της ασφαλέστερης οδήγησης και για αύξηση της επίγνωσης κατάστασης, οι ειδοποιήσεις οδηγού σας προειδοποιούν για απότομες στροφές, αλλαγές στην ταχύτητα, σιδηροδρομικές διαβάσεις και άλλα.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ
Λαμβάνετε χρονικές ειδοποιήσεις που σας βοηθάνε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στάση.ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ GARMIN
Χρειάζεστε οδηγίες; Απλά πείτε το. Η φωνητική υποβοήθηση της Garmin απαντάει στις φωνητικές σας εντολές ώστε τα χέρια σας να μείνουν στο τιμόνι και τα μάτια σας στον δρόμο (είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Δανικά, Σουηδικά, Ολλανδικά).

ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi κάνει πιο εύκολη την ενημέρωση χαρτών και λογισμικού χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Οι οδηγίες στην οθόνη σας εμφανίζουν όταν υπάρχουν νέες ενημερώσεις.

ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Κατεβάστε την εφαρμογή dēzl™για να έχετε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε κίνηση, καιρό και τιμές καυσίμων. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε κάμερες κυκλοφορίας όπου αυτές είναι διαθέσιμες.

ΚΛΗΣΕΙΣ HANDS-FREE
Η ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth® σας επιτρέπει να συγχρονίζετε το συμβατό σας smartphone με το δορυφορικό πλοηγό dēzl για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς να αφήνετε το τιμόνι.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Όταν συνδεθεί με την εφαρμογή dēzl θα μπορείτε να βλέπετε γραπτά μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις στην οθόνη του δορυφορικού σας πλοηγού.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Δείτε αξιολογήσεις ταξιδιωτών Tripadvisor® για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα στην διαδρομή σας ή κοντά στον προορισμό σας. Το προφορτωμένο περιεχόμενο από Foursquare® σας διευκολύνει να βρείτε εκατομμύρια νέα και δημοφιλή μέρη.

ΚΑΛΥΨΗ ΧΑΡΤΩΝ
Οδηγήστε με σιγουριά με ενημερώσεις χαρτών και λεπτομερείς οδικούς χάρτες Ευρώπης.

ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ
Δείτε τι είναι πίσω από το φορτηγό σας με μια ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας BC 50 (πωλείται χωριστά).

1. Ορισμένες δικαιοδοσίες περιορίζουν ή απαγορεύουν την χρήση της λειτουργίας της κάμερας αυτής της συσκευής. Είναι δική σας υπευθυνότητά να γνωρίζετε και να συμμορφώνεστε με τους νόμους και το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα στις περιοχές όπου σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή.
2. Δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις περιοχές. Η εισαγωγή των χαρακτηριστικών του οχήματος σας δεν εγγυάται όταν θα ληφθούν υπόψιν για όλες τις προτάσεις δρόμων. Πάντα να κοιτάτε την σήμανση των οδών και τις συνθήκες.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin DriveCam 76
Βάση βεντούζας
Προεγκατεστημένη 16GB microSD™ card
Καλώδιο τροφοδοσίας οχήματος
Οδηγίες χρήσης.

Κατασκευαστής:
Garmin