Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Drive 52 MT-S με χάρτη Ευρώπης

Κατασκευαστής: Garmin
139.00
Σύντομη Περιγραφή:
Απλοποιήστε την οδήγησή σας Κάντε τα ταξίδια σας με το αυτοκίνητο πιο απολαυστικά με τον πλοηγό Garmin Drive 52 με GPS. Ενημέρωση κίνησης σε πραγματικό χρόνο και αναβαθμίσεις χαρτών συμπεριλαμβάνονται μαζί με τις ειδοποιήσεις οδηγού για να έχετε μια ασφαλή διαδρομή. Είστε έτοιμοι για...
010-02036-LM
Σε Απόθεμα
+

Απλοποιήστε την οδήγησή σας

Κάντε τα ταξίδια σας με το αυτοκίνητο πιο απολαυστικά με τον πλοηγό Garmin Drive 52 με GPS. Ενημέρωση κίνησης σε πραγματικό χρόνο και αναβαθμίσεις χαρτών συμπεριλαμβάνονται μαζί με τις ειδοποιήσεις οδηγού για να έχετε μια ασφαλή διαδρομή.

  • Είστε έτοιμοι για ένα οδικό ταξίδι με μια μεγάλη φωτεινή οθόνη 5 ιντσών και ευανάγνωστους χάρτες.
  • Αξιολογήσεις από το TripAdvisor® και εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος από Foursquare® για να είστε πάντα έτοιμοι για τα ταξίδια σας.
  • Λάβετε ενημερώσεις για απότομες στροφές, αλλαγές ταχύτητας, σχολικές ζώνες και άλλα.
  • Κάνετε όλες τις σωστές κινήσεις με ευδιάκριτους, λεπτομερείς χάρτες.
  • Σας παρέχει υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο1 όπως ενημέρωση κίνησης και παρκινγκ2.

ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
Αποφύγετε τις καθυστερήσεις και βρείτε παρακάμψεις που σας εξοικονομούν χρόνο με την κίνηση σε πραγματικό χρόνο1 από την εφαρμογή Garmin Drive™ . δείτε επίσης δελτία καιρού, τρέχουσες συνθήκες και ραντάρ με γραφικά.

TRIPADVISOR
Δείτε αξιολογήσεις ταξιδιωτών στο TripAdvisor για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα κατά την διαδρομή σας αλλά και κοντά στον προορισμό σας.

GARMIN REAL DIRECTIONS™
Κατανοητές, φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή όπως θα σας τις έδινε κάποιος φίλος, χρησιμοποιώντας ονόματα δρόμων, καταστημάτων και ευδιάκριτα γεωγραφικά σημάδια.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ
Για να ενθαρρύνει την ασφαλή οδήγηση και να αυξήσει την επίγνωση των καταστάσεων, οι ειδοποιήσεις οδηγού σας προειδοποιούν για τις επερχόμενες απότομες στροφές, αλλαγές ταχύτητας, σιδηροδρομικές διασταυρώσεις και άλλα.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
Προ-εγκατεστημένα δεδομένα Foursquare® σας διευκολύνουν να βρείτε νέα μαγαζιά, εστιατόρια και εκατομμύρια άλλα δημοφιλή μέρη.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Η χρήσιμη λειτουργία 'Up Ahead' σας δείχνει επερχόμενες στάσεις για φαγητό, καύσιμα και άλλες σημαντικές πληροφορίες (όπως των επόμενων πόλεων) κατά την διαδρομή σας.

ΚΑΛΥΨΗ ΧΑΡΤΩΝ
Οδηγείστε με σιγουριά με τις τελευταίες ενημερώσεις χαρτών και προ-εγκατεστημένους οδικούς χάρτες για την Ευρώπη.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;
Από την προσωπική πλοήγηση και τις κάμερες dash έως τις κάμερες οπισθοπορειας, η Garmin σας καλύπτει από όλες τις πλευρές. βρείτε την κατάλληλη συσκευή για την διαδρομή σας.

1. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την λειτουργία θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Garmin Drive στο συμβατό smartphone σας (πωλούνται χωριστά) με τεχνολογία Bluetooth και GPS.
2. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Drive 52 με χάρτη Ευρώπης
Βάση αυτοκινήτου με βεντούζα
Καλώδιο τροφοδοσίας αυτοκινήτου
Καλώδιο USB
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin