Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Είμαστε ΑΝΟΙΧΤΑ και εξυπηρετούμε μέσω eShop και τηλεφωνικά
με αυθημερόν παράδοση εντός Θεσσαλονίκης!

-16%

Garmin echoMAP CHIRP 42cv με χάρτη G2 Vision Ελλάδα (G3 update) & GT20 αισθητήριο

Κατασκευαστής: Garmin
489.00
Αρχική τιμή: 579.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ένα πολύτιμο εργαλείο για το ψάρεμα και όχι μόνο (MD3)(GP20)
010-01562-GV
Άμεσα Διαθέσιμο
+
Σημείωση Η συσκευασία περιέχει τον χάρτη G2 Vision Ελλάδα οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί πολύ εύκολα σε G3 Vision μέσω υπολογιστή. Το δικαίωμα του χάρτη - που βρίσκεται σε κάρτα microSD - μπορεί να λειτουργεί μόνο με το συγκεκριμένο plotter και μπορεί να ανακτηθεί οποιαδήποτε στιγμή σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς.

Ένα πολύτιμο εργαλείο για το ψάρεμα και όχι μόνο
  • Φωτεινή, ευδιάκριτη στον ήλιο οθόνη 4,3 ιντσών
  • Ενσωματωμένο σόναρ CHIRP και επιπλέον CHIRP ClearVü™ για σάρωση του βυθού
  • Αναλυτικός χάρτης BlueChart g2 Vision HD για αυτόματο υπολογισμό πορείας1 και μοναδική ακρίβεια δεδομένων
  • Δέκτης υψηλής ευαισθησίας 5Hz GPS που ανανεώνεται 5 φορές κάθε δευτερόλεπτο για ακριβή δεδομένα
Το echoMAP CHIRP 42cv διαθέτει φωτεινή, ευδιάκριτη στον ήλιο οθόνη στις 4.3 ίντσες και υποστήριξη για ξεκάθαρο παραδοσιακό σόναρ Garmin CHIRP και σόναρ σάρωσης βυθού CHIRP ClearVü™. Παρέχεται με χάρτη για όλη την Ελλάδα BlueChart g2 Vision HD που περιέχει χάρτη ψαρέματος, χάρτη πλοήγησης, τρισδιάστατη απεικόνιση πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αεροφωτογραφίες και δίνει στο πλότερ δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού πορείας. Περιλαμβάνει βάση εύκολης αφαίρεσης για να αφαιρείτε εύκολα το πλότερ από το σκάφος σας.

Η διαφορά του Garmin CHIRP
Οι δυνατότητες σόναρ του echoMAP CHIRP 42cv περιλαμβάνουν παραδοσιακό σόναρ CHIRP, μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες σόναρ για το ψάρεμα στην αγορά. Το παραδοσιακό σόναρ CHIRP προσφέρει εντυπωσιακό εντοπισμό και διαχωρισμό στόχων, γιατί δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια στο στόχο από το παραδοσιακό σόναρ.

Ξεκάθαρη απεικόνιση σάρωσης βυθού
Το σόναρ σάρωσης βυθού Garmin CHIRP ClearVü™ σας δίνει σχεδόν φωτογραφική απεικόνιση όσων βρίσκονται κάτω από σκάφος. Μπορείτε να δείτε τις δομές, βυθισμένα αντικείμενα και ψάρια.

Πάρτε το echoMAP CHRIP μαζί σας
Όταν δεν είστε στο νερό κρατήστε το echoMAP CHIRP 42cv ασφαλές. Δεν χρειάζεται να αφαιρείτε καλώδια από τη συσκευή αφού όλα τα καλώδια συνδέονται απευθείας στη βάση. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετείτε και να αφαιρείτε γρήγορα το echoMAP CHIRP 42cv από την τροφοδοσία και τη βάση.

1. Η λειτουργία αυτόματου υπολογισμού πορείας είναι για προγραμματισμό και δεν υποκαθιστά τον ασφαλή χειρισμό του σκάφους

Ανακεφαλαιώνοντας
Τα μοντέλα echoMAP συνδυάζουν τις εξελιγμένες λειτουργίες των βυθομέτρων Echo στον εντοπισμό των ψαριών και στην απεικόνιση του βυθού με τις καινοτόμες δυνατότητες πλοήγησης Garmin όπως ο αυτόματος υπολογισμός πορείας. Στην συσκευασία τους περιλαμβάνεται αναλυτικός χάρτης G2 Vision για όλη την Ελλάδα με τρισδιάστατη απεικόνιση πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, δορυφορική απεικόνιση σε στεριά και θάλασσα και φωτογραφίες από μαρίνες και λιμάνια.

Γενικά χαρακτηριστικά
- Δέκτης υψηλής ευαισθησίας 5Hz GPS για μοναδική ακρίβεια
- Ανανεώνεται 5 φορές κάθε δευτερόλεπτο για ακριβή δεδομένα
- Συμβατός με τα συστήματα GPS, GLONASS, Galileo, QZSS
- Αποθήκευση μέχρι 5.000 σημείων & 100 πορειών
Καταγραφή βυθομέτρου για να μην σας ξεφύγει κανένα σημείο
- Πολλές επιλογές τοποθέτησης - νέα βάση τοποθέτησης ή επίτοιχη τοποθέτηση με διαχείριση καλωδίων και δυνατότητα για πραγματικά επίπεδη τοποθέτηση
- Υποστηρίζουν AIS και DSC μέσω NMEA 0183
- Προεγκατεστημένος παγκόσμιος χάρτης, πλήρως αδιάβροχα (IPX7)
- Ευκρινής οθόνη στις 4,3" QWVGA (480x272)
- Διαστάσεις: 10.2 x 16.8 x 4.6 cm
 

Περιεχόμενα συσκευασίας

Garmin echoMAP CHIRP 42cv με χάρτη G2 Vision Ελλάδα (με δυνατότητα αναβάθμισης σε G3 Vision)

Αισθητήριο Πρύμνης (GT-20 με Chirp 77/200kHz, ClearVu)

Βάση

Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων

Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...