Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

Garmin ECHOMAP UHD 62cv με χάρτη Ελλάδας G3

Κατασκευαστής: Garmin
749.00
Σύντομη Περιγραφή:
Garmin ECHOMAP UHD 62cv με χάρτη Ελλάδας G3
010-02329-G3
Άμεσα Διαθέσιμο
+
 Τα πλότερ / βυθόμετρα 6", 7" και 9” της σειράς ECHOMAP UHD έρχονται προφορτωμένα με τον παγκόσμιο βασικό χάρτη και περιλαμβάνουν στη συσκευασία τους ναυτικούς χάρτες BlueChart g3 Ελλάδας με ενσωματωμένα δεδομένα Navionics.

Επίσης περιλαμβάνουν το λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours. Οι εκδόσεις ECHOMAP UHD "sv" έχουν οθόνες αφής 7"και 9".

Με υποβοήθηση πλήκτρων και περιλαμβάνουν high-wide CHIRP και σόναρ σάρωσης υψηλής ανάλυσης ClearVü και SideVü. Οι εκδόσεις ECHOMAP UHD "cv" διατίθενται έχουν οθόνη 6 " ή οθόνη αφής 7" υποβοηθούμενη με πλήκτρα και περιλαμβάνουν σόναρ ClearVü Ultra High Definition.

 Όλα τα μοντέλα 7 "και 9" υποστηρίζουν το σύστημα Panoptix LiveScope TM. Όλα τα μοντέλα έχουν ενσωματωμένο Wi-Fi® για σύνδεση με την δωρεάν εφαρμογή ActiveCaptain® αποκτώντας πρόσβασης στο OneChart TM για αγορά και λήψη νέων χαρτών, έξυπνες ειδοποιήσεις, ενημερώσεις λογισμικού,την online κοινότητα Garmin QuickDraw TM και πολλά άλλα.

Διαθέτουν επίσης μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης για εύκολη αφαίρεση και υποστήριξη δικτύου NMEA® 2000 και NMEA 0183.

Οι εκδόσεις ECHOMAP UHD 7 "και 9" είναι συμβατές με την εξωλέμβια μηχανή Force TM για πλήρη έλεγχο του κινητήρα από την οθόνη του πλότερ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δρομολόγησης σε σημεία, διαδρομές και πολλά άλλα.

Κατασκευαστής:
Garmin