Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin ECHOMAP UHD 92sv με χάρτη Ελλάδας G3

Κατασκευαστής: Garmin
1,249.00
Σύντομη Περιγραφή:
Garmin ECHOMAP UHD 92sv με χάρτη Ελλάδας G3
010-02341-G3
Άμεσα Διαθέσιμο
+

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ CLUB. ΒΡEIΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΑΡΙΑ

  • Δείτε κάτω από το σκάφος σας με απίστευτη λεπτομέρεια με τον προαιρετικό αισθητήρα.
  • Πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε νερά με το χάρτη Ελλάδας BlueChart g3
  • Μοιραστείτε δεδομένα με άλλες συσκευές στο δίκτυο σας (μόνο για τα μοντέλα 7 και 9 ιντσών)
  • Διαχειριστείτε τη ναυτική σας εμπειρία σχεδόν από παντού.
  • Δημιουργήστε τους δικούς σας χάρτες ενώ ταξιδεύετε και προσαρμόστε τους να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Το ευανάγνωστο στον ήλιο πλότερ 9 ιντσών διαθέτει ευκόλως αποσπώμενη περιστρεφόμενη βάση και η έκδοση με bundle αισθητήρα προσθέτει σόναρ σάρωσης Ultra High-Definition και παραδοσιακό σόναρ CHIRP.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΝΑΡ Αυτό το πλότερ υποστηρίζει πλήθος αισθητήρων της Garmin (πωλούνται χωριστά), συμπεριλαμβανομένου και του συστήματος Panoptix LiveScope που σας επιτρέπει να δείτε γύρω από το σκάφος σας σε πραγματικό χρόνο.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Επιλέξτε την έκδοση με το αισθητήριο το GT23 (600W 80-160kHz παραδοσιακό CHIRP, 500W 260/455 kHz ClearVü) για εξαιρετικής ανάλυσης σόναρ σάρωσης ClearVü, το οποίο σας δείχνει μια ξεκάθαρη εικόνα κάτω από το σκάφος σας. Επιπλέον έχετε το παραδοσιακό υψηλού εύρους CHIRP σόναρ της Garmin για αξιοσημείωτο διαχωρισμό στόχων.

ΧΑΡΤΕΣ BLUECHART G3 Οι αναλυτικοί χάρτες BlueChart g3 που περιλαμβάνονται στη συσκευασία σας προσφέρουν τα καλύτερα δεδομένα από τη Garmin και τη Navionics, τεχνολογία αυτόματης καθοδήγησης και άλλες κορυφαίες λειτουργίες1 πλοήγησης.

QUICKDRAW CONTOURS Δημιουργείστε αμέσως εξατομικευμένους χάρτες ψαρέματος στην οθόνη με ισοβαθείς καμπύλες 1’. Κρατήστε τα δεδομένα για εσάς ή μοιραστείτε στην διαδικτυακή κοινότητα Quickdraw ή στο Garmin Connect.


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ Εάν διαθέτετε πολλαπλές συσκευές ECHOMAP UHD ή ECHOMAP Ultra στο σκάφος σας, μπορείτε να μοιραστείτε με αυτές πληροφορίες όπως σόναρ, δεδομένα χρήστη και χάρτες ( μόνο τα μοντέλα 7 και 9 ιντσών).

ΔΙΚΤΥΑ NMEA 2000 NMEA 0183 Συνδέστε αυτόματους πιλότους, digital switching, καιρό, ηχοσύστημα FUSION-Link, VHF, AIS και πολλά ακόμα, σε μια οθόνη.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ACTIVECAPTAIN Το ενσωματωμένο Wi-Fi κάνει σύζευξη με την δωρεάν και όλα σε ένα εφαρμογή για να έχετε πρόσβαση στην λειτουργία OneChart, σε έξυπνες ειδοποιήσεις, ενημερώσεις λογισμικού, δεδομένα από το Garmin Quickdraw™ και πολλά άλλα.

1. Όταν γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone
2. Σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO 13342

Περιεχόμενα συσκευασίας
ECHOMAP UHD 92sv
Χάρτης Bluechart G3 Ελλάδος
Kαλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
Βάση στήριξης με δυνατότητα περιστροφής και κλίσης
Χωνευτή βάση τύπου Flush
Προστατευτικό καπάκι
Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

Κατασκευαστής:
Garmin

echoMAP UHD

Οθόνη:
9"
Αισθητήριο:
Χωρίς αισθητήριο

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...