Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Edge 1030 Plus Bundle

Κατασκευαστής: Garmin
699.00
Σύντομη Περιγραφή:

Ταξιδέψτε πιο μακριά και πιο γρήγορα, παραμένοντας σε σύνδεση με το νέο GPS για την ποδηλασία, Edge® 1030 plus bundle.

010-02424-11
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Edge® 1030 plus bundle

Εξερευνήστε τον κόσμο και τα όριά σας με το Edge 1030 Plus.Αυτό το εξελιγμένο ποδηλατικό GPS σας βοηθά να ορίσετε και να υπερβείτε τους προπονητικούς σας στόχους μέσω δομημένων ασκήσεων που συγχρονίζονται με τη συσκευή σας. Παρέχει επίσης καθημερινές προτάσεις ασκήσεων με βάση τον προπονητικό φόρτο και τη μέγιστη VO21. Με την λειτουργία καθοδήγησης ρυθμού ClimbPro που σας βοηθά σε μία δύσκολη ανάβαση, τη δυναμική MTB που μπορεί να καταγράψει κάθε επικό άλμα σας και τη δυνατότητα παύσης της πλοήγησης σε περίπτωση που θελήσετε να εξερευνήσετε κάποιο άλλο μονοπάτι, αυτή η μοναδική συσκευή είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βόλτα. Αν αναβαθμίζετε το παλιό σας ποδηλατικό Edge, τα υπάρχοντα ποδηλατικά προφίλ και πεδία δεδομένων συγχρονίζονται με την καινούρια σας συσκευή χωρίς κόπο. Αν είστε νέος χρήστης, μπορείτε εύκολα να το ρυθμίσετε χρησιμοποιώντας δεδομένα άλλων χρηστών για το Edge σας. Η λειτουργία εντοπισμού συμβάντος και βοήθειας στέλνουν την τοποθεσία σας στις επαφές έκτακτης ανάγκης σε πραγματικό χρόνο και είναι συμβατό με τις συσκευές δορυφορικής επικοινωνίας inReach®για αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων.

Δυναμικός Έλεγχος Απόδοσης

Δείτε σε βάθος πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας κατά την προπόνησής σας. Παρακολουθήστε στατιστικά όπως το VO2 max, τον χρόνο ανάκαμψης, το προπονητικό φορτίο και άλλα.

Προπονητικά Στατιστικά

Δείτε πόσο αποτελεσματική ήταν η προπόνησή σας, αξιοποιώντας το ιστορικό και άλλες ενδείξεις επιδόσεων για να καταλάβετε αν είχατε παραγωγική προπόνηση, αν φτάσατε στα όριά σας ή τα ξεπεράσατε.

Καθημερινές Προπονητικές Προτάσεις
Δεχτείτε καθημερινές προτάσεις προπόνησης βάσει του τρέχοντος προπονητικού σας φορτίου και του VO2 max.

Συγχρονίστε Προπονητικά Πλάνα
Κατεβάστε πλάνα προπόνησης από το Garmin Connect τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό χώρο και συγχρονίστε τα με τη συσκευή σας ή χρησιμοποιήστε άλλες εφαρμογές όπως οι TrainingPeaks® και TrainerRoad.

Προετοιμασία Θερμοκρασίας και Υψομέτρου

Προετοιμαστείτε για κάθε περιβάλλον, δείτε πώς αντιδρά το σώμα σας κάτω από διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας και υψομέτρου.


Λειτουργία CLIMBPRO

Δείτε αυτόματα την υπολειπόμενη άνοδο και κλίση όταν ακολουθείτε μια συγκεκριμένη διαδρομή.

 

Ειδοποιήσεις Ενυδάτωσης και Διατροφής
Το Edge 1030 Plus σας ενημερώνει πότε είναι η ώρα να φάτε και να ενυδατωθείτε.

Ποδηλατική Δυναμική

Εκμεταλλευτείτε τις προηγμένες μετρήσεις για να καταλάβετε πώς η απόδοσή σας αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες της προπόνησής σας, την θέση σας, την διάρκεια, το στήσιμο του ποδηλάτου κ.α.


Δυναμική MTB
Παρακολουθήστε επικές λεπτομέρειες σε κάθε σας βόλτα με νέες μετρήσεις για ορεινή ποδηλασία όπως το jump count, jump distance και hang time.

Grit & Flow

Το Grit μετρά το βαθμό δυσκολίας της προπόνησής σας χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS, υψομέτρου και άλλα. Το Flow μετρά πόσο ομαλά κατεβαίνετε μια πλαγιά ώστε να έχετε ένα στόχο για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

 

Μεγάλη Αυτονομία Μπαταρίας
Το Edge 1030 plus προσφέρει 24 ώρες αυτονομίας ακόμη και με απαιτητική χρήση. Μπορείτε να διπλασιάσετε την αυτονομία με το προαιρετικό, Garmin Charge battery pack.

Eπανυπολογισμός Πορείας

Μπορείτε να παύσετε τις οδηγίες πλοήγησης και τις ειδοποιήσεις ώστε να βγείτε εκτός πορείας για εξερεύνηση. Όταν είστε έτοιμοι να συνεχίσετε το Edge 1030 Plus θα σας δείξει το δρόμο.

 

Ποδηλατικός Χάρτης Garmin
Χρησιμοποιήστε προ-φορτωμένους χάρτες με μεγάλη παγκόσμια κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων MTB από την Trailforks. Επιπλέον δεχτείτε δεδομένα υψομέτρου, σημεία ενδιαφέροντος και δυνατότητα εύρεσης διευθύσεων.

Εφαρμογή Trailforks
Μπορείτε να μεταφέρετε διαδρομές απευθείας στην προ-φορτωμένη εφαρμογή Trailforks στο Edge 1030 Plus. Αυτές οι διαδρομές σας δείχνουν τις συνθήκες καθώς και την ικανότητα του ποδηλάτη, για να είστε προετοιμασμένοι.

Λειτουργία Forksight
Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Trailforks, αυτή η λειτουργία εμφανίζει αυτόματα, τις διακλαδώσεις της διαδρομής ώστε να γνωρίζετε πού να πάτε.

Οδηγίες turn-by-turn
Χάρη στις λεπτομερείς οδηγίες δεν κινδυνεύετε να χαθείτε ενώ οι ειδοποιήσεις σας ενημερώνουν για επερχόμενες στροφές.

Επιστροφή
Το έξυπνο Edge 1030 Plus σας καθοδηγεί πίσω στο σημείο από το οποίο ξεκινήσατε, ακόμη και αν δεν ολοκληρώσετε την διαδρομή σας. 

Υπολογισμός Διαδρομής
Το Edge 1030 Plus υπολογίζει τη διαδρομή σας 2 φορές ταχύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα για να μην χάνετε χρόνο από την ποδηλασία σας.

Δημοφιλείς Διαδρομές Trendline

Χρησιμοποιώντας δισεκατομμύρια δεδομένα από άλλους ποδηλάτες, το Edge 1030 Plus μπορεί να σας βρει την καλύτερη διαδρομή από δρόμους και μονοπάτια.

 

Δημιουργία Νέων Διαδρομών
Δημιουργήστε τη δική σας διαδρομή στην εφαρμογή Garmin Connect ή σε άλλες πλατφόρμες όπως οι Strava και Komoot και συγχρονίστε τις στο Edge.

Συμβατότητα inReach
Μείνετε σε επαφή όπου και αν πάτε συνδυάζοντας το Edge με μια συσκευή inReach. Δείτε και απαντήστε σε μηνύματα, κοινοποιήστε δεδομένα της διαδρομής σας και στείλτε ειδοποιήσεις SOS κάνοντας συνδρομή inReach.

Συμβατότητα Varia
Συνδέστε το Edge 1030 Plus με το ραντάρ οπισθοπορείας Varia ώστε να ενημερώνεστε για τα οχήματα που έρχονται και να είστε ορατοί στο δρόμο.

Αναγνώριση Περιστατικών
Το Εdge στέλνει αυτόματα την τοποθεσία σας σε προφορτωμένες επαφές εκτάκτου ανάγκης σε περίπτaωση που ανιχνεύσει κάποιο συμβάν.

Λειτουργία Bike Alarm
Το Εdge στέλνει ειδοποιήσεις στο smartphone σας σε περίπτωση που το ποδήλατό σας μετακινηθεί, όταν είστε μακριά του.

Άλλες Λειτουργίες

Group messaging, grouptrack, livetrack, έξυπνες ειδοποιήσειςσυμβατότητα με Tacx indoor trainer, eBike system, Strava, Komoot, TrainingPeaks κ.α.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις: 58 x 114 x 19 mm
 • Οθόνη: Έγχρωμη αφής
 • Μέγεθος οθόνης: 3.5" (88.9 mm) διαγωνίως
 • Ανάλυση: 282 x 470 pixels
 • Βάρος: 124 g
 • Μπαταρία: επαναφορτιζόμενη lithium-ion
 • Αυτονομία: 24 ώρες
 • Αδιαβροχοποίηση: IPX7

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • Edge 1030 Plus
 • Bάσεις στήριξης (standard και flush out-front)
 • Καλώδιο USB
 • Λουράκι
 • Οδηγίες χρήσης
 • Καρδιοσυχνόμετρο HRM-Dual
 • Αισθητήρας Cadence
 • Αισθητήρας Speed
Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...