Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-15%

Garmin Edge 1030 plus

Κατασκευαστής: Garmin
469.00
Αρχική τιμή: 549.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ταξιδέψτε πιο μακριά και πιο γρήγορα, παραμένοντας σε σύνδεση με το νέο GPS για την ποδηλασία, Edge® 1030 plus.
010-02424-10
Εξαντλημένο

Εξερευνήστε τον κόσμο και τα όριά σας με το Edge 1030 Plus.

Αυτό το εξελιγμένο ποδηλατικό GPS σας βοηθά να ορίσετε και να υπερβείτε τους προπονητικούς σας στόχους μέσω δομημένων ασκήσεων που συγχρονίζονται με τη συσκευή σας. Παρέχει επίσης καθημερινές προτάσεις ασκήσεων με βάση τον προπονητικό φόρτο και τη μέγιστη VO21. Με την λειτουργία καθοδήγησης ρυθμού ClimbPro που σας βοηθά σε μία δύσκολη ανάβαση, τη δυναμική MTB που μπορεί να καταγράψει κάθε επικό άλμα σας και τη δυνατότητα παύσης της πλοήγησης σε περίπτωση που θελήσετε να εξερευνήσετε κάποιο άλλο μονοπάτι, αυτή η μοναδική συσκευή είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βόλτα. Αν αναβαθμίζετε το παλιό σας ποδηλατικό Edge, τα υπάρχοντα ποδηλατικά προφίλ και πεδία δεδομένων συγχρονίζονται με την καινούρια σας συσκευή χωρίς κόπο. Αν είστε νέος χρήστης, μπορείτε εύκολα να το ρυθμίσετε χρησιμοποιώντας δεδομένα άλλων χρηστών για το Edge σας. Η λειτουργία εντοπισμού συμβάντος και βοήθειας στέλνουν την τοποθεσία σας στις επαφές έκτακτης ανάγκης σε πραγματικό χρόνο και είναι συμβατό με τις συσκευές δορυφορικής επικοινωνίας inReach®για αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων.

Δυναμικός Έλεγχος Απόδοσης

Δείτε σε βάθος πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας κατά την προπόνησής σας. Παρακολουθήστε στατιστικά όπως το VO2 max, τον χρόνο ανάκαμψης, το προπονητικό φορτίο και άλλα.

 

Προπονητικά Στατιστικά

Δείτε πόσο αποτελεσματική ήταν η προπόνησή σας, αξιοποιώντας το ιστορικό και άλλες ενδείξεις επιδόσεων για να καταλάβετε αν είχατε παραγωγική προπόνηση, αν φτάσατε στα όριά σας ή τα ξεπεράσατε.

 

Καθημερινές Προπονητικές Προτάσεις
Δεχτείτε καθημερινές προτάσεις προπόνησης βάσει του τρέχοντος προπονητικού σας φορτίου και του VO2 max.

Συγχρονίστε Προπονητικά Πλάνα

Κατεβάστε πλάνα προπόνησης από το Garmin Connect τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό χώρο και συγχρονίστε τα με τη συσκευή σας ή χρησιμοποιήστε άλλες εφαρμογές όπως οι TrainingPeaks® και TrainerRoad.

 

Προετοιμασία Θερμοκρασίας και Υψομέτρου
Προετοιμαστείτε για κάθε περιβάλλον, δείτε πώς αντιδρά το σώμα σας κάτω από διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας και υψομέτρου.

Λειτουργία CLIMBPRO

Δείτε αυτόματα την υπολειπόμενη άνοδο και κλίση όταν ακολουθείτε μια συγκεκριμένη διαδρομή.

 

Ειδοποιήσεις Ενυδάτωσης και Διατροφής
Το Edge 1030 Plus σας ενημερώνει πότε είναι η ώρα να φάτε και να ενυδατωθείτε.

Ποδηλατική Δυναμική

Εκμεταλλευτείτε τις προηγμένες μετρήσεις για να καταλάβετε πώς η απόδοσή σας αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες της προπόνησής σας, την θέση σας, την διάρκεια, το στήσιμο του ποδηλάτου κ.α.


Δυναμική MTB
Παρακολουθήστε επικές λεπτομέρειες σε κάθε σας βόλτα με νέες μετρήσεις για ορεινή ποδηλασία όπως το jump count, jump distance και hang time.

Grit & Flow

Το Grit μετρά το βαθμό δυσκολίας της προπόνησής σας χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS, υψομέτρου και άλλα. Το Flow μετρά πόσο ομαλά κατεβαίνετε μια πλαγιά ώστε να έχετε ένα στόχο για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

 

Μεγάλη Αυτονομία Μπαταρίας
Το Edge 1030 plus προσφέρει 24 ώρες αυτονομίας ακόμη και με απαιτητική χρήση. Μπορείτε να διπλασιάσετε την αυτονομία με το προαιρετικό, Garmin Charge battery pack.

Eπανυπολογισμός Πορείας

Μπορείτε να παύσετε τις οδηγίες πλοήγησης και τις ειδοποιήσεις ώστε να βγείτε εκτός πορείας για εξερεύνηση. Όταν είστε έτοιμοι να συνεχίσετε το Edge 1030 Plus θα σας δείξει το δρόμο.

 

Ποδηλατικός Χάρτης Garmin
Χρησιμοποιήστε προ-φορτωμένους χάρτες με μεγάλη παγκόσμια κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων MTB από την Trailforks. Επιπλέον δεχτείτε δεδομένα υψομέτρου, σημεία ενδιαφέροντος και δυνατότητα εύρεσης διευθύσεων.

Εφαρμογή Trailforks

Μπορείτε να μεταφέρετε διαδρομές απευθείας στην προ-φορτωμένη εφαρμογή Trailforks στο Edge 1030 Plus. Αυτές οι διαδρομές σας δείχνουν τις συνθήκες καθώς και την ικανότητα του ποδηλάτη, για να είστε προετοιμασμένοι.

 

Λειτουργία Forksight
Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Trailforks, αυτή η λειτουργία εμφανίζει αυτόματα, τις διακλαδώσεις της διαδρομής ώστε να γνωρίζετε πού να πάτε.

Οδηγίες turn-by-turn

Χάρη στις λεπτομερείς οδηγίες δεν κινδυνεύετε να χαθείτε ενώ οι ειδοποιήσεις σας ενημερώνουν για επερχόμενες στροφές.

 

Επιστροφή
Το έξυπνο Edge 1030 Plus σας καθοδηγεί πίσω στο σημείο από το οποίο ξεκινήσατε, ακόμη και αν δεν ολοκληρώσετε την διαδρομή σας. 

Υπολογισμός Διαδρομής

Το Edge 1030 Plus υπολογίζει τη διαδρομή σας 2 φορές ταχύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα για να μην χάνετε χρόνο από την ποδηλασία σας.

 

Δημοφιλείς Διαδρομές Trendline
Χρησιμοποιώντας δισεκατομμύρια δεδομένα από άλλους ποδηλάτες, το Edge 1030 Plus μπορεί να σας βρει την καλύτερη διαδρομή από δρόμους και μονοπάτια.

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...