Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Edge 1040 Bundle

Κατασκευαστής: Garmin
699.00
Σύντομη Περιγραφή:
Εξοπλισμένο με λειτουργίες απόδοσης Mην σταματάτε να ποδηλατείτε ποτέ με τον απόλυτο ποδηλατικό υπολογιστή με GPS, που μπορείτε να βασιστείτε πάνω του όταν τον χρειάζεστε περισσότερο. Το Edge 1040 είναι έτοιμο για κάθε τύπο ποδηλασίας, από απομακρυσμένα μονοπάτια μέχρι επικές αναβάσεις....
010-02503-11
Σε Απόθεμα
+

Εξοπλισμένο με λειτουργίες απόδοσης

Mην σταματάτε να ποδηλατείτε ποτέ με τον απόλυτο ποδηλατικό υπολογιστή με GPS, που μπορείτε να βασιστείτε πάνω του όταν τον χρειάζεστε περισσότερο. Το Edge 1040 είναι έτοιμο για κάθε τύπο ποδηλασίας, από απομακρυσμένα μονοπάτια μέχρι επικές αναβάσεις.

  • Πηγαίνετε πιο βαθιά. Πυκνή κάλυψη από δέντρα και τα αστικά κέντρα δεν επηρεάζουν την ακρίβεια του με την χρήση multi-band GNSS.
  • Κάντε ποδήλατο πιο μακριά, φορτίστε λιγότερο. Έχετε μέχρι 35 ώρες αυτονομίας μπαταρίας σε απαιτητικές περιπτώσεις χρήσης και μέχρι 70 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Η ποδηλατική σας ικανότητα1 και οι απαιτήσεις της διαδρομής σας βοηθάνε να κατανοήσετε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σας.
  • Κάντε ποδήλατο σαν ντόπιος με ειδικούς ποδηλατικούς χάρτες και πλοήγηση.
  • Ανυπομονείτε να πάτε για ποδήλατο; Είστε τυχεροί! Με αυτή την συσκευή Edge είστε έτοιμοι με το που την βγάλετε από το κουτί.
  • Μάθετε τι αποθέματα ενέργειας έχετε με την λειτουργία stamina1.

ΑΝΤΟΧΗ
Ενώ ποδηλατείτε βλέπετε πληροφορίες για την αντοχή1, ώστε να έχετε υπόψιν σας πόσα αποθέματα ενέργειας σας έχουν απομείνει.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Ταξινομείστε τις δυνάμεις σας ως ποδηλάτης1, εστιάστε στη βελτίωση και προετοιμάστε για τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης διαδρομής.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ
Συνιστώμενοι στόχοι ισχύος1 σας βοηθάνε να διαχειριστείτε την προσπάθεια σας κατά τη διάρκεια μιας πορείας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς το σώμα σας ανταποκρίνεται στην προπόνηση. Παρακολουθείστε την μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου, τον χρόνο αποκατάστασης, το φορτίο προπόνησης, την εστίαση του φορτίου προπόνησης και πολλά άλλα1.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Πόσο αποτελεσματική είναι η προπόνηση σας; Αξιολογήστε αυτόματα το πρόσφατο σας ιστορικό ασκήσεων και τους δείκτες απόδοσης για να δείτε εάν προπονείστε αποτελεσματικά, είστε στην κορύφωση ή το παρακάνετε1.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και την φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε καθημερινές προτάσεις ποδηλασίας με βάση το τρέχον σας φορτίο προπόνησης και τη VO2 max1.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Κατεβάστε τα προπονητικά σας προγράμματα για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο από την εφαρμογή Garmin Connect™ ή συγχρονίστε απρόσκοπτα στη συσκευή σας Edge προγράμματα από άλλες εφαρμογές, όπως το TrainingPeaks®. Επιπλέον, έχετε ειδοποιήσεις για να ολοκληρώσετε μια προπόνηση που χάσατε.

ΕΓΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ
Προετοιμάστε τον εαυτό σας για κάθε περιβάλλον. Δείτε πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας σε διαφορετικά περιβάλλοντα με εγκλιματισμό ζέστης και υψομέτρου1.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO
Δείτε αυτόματα την υπολειπόμενη ανάβαση και την κλίση όταν βρίσκεστε σε ανηφόρα ενώ ακολουθείτε μια διαδρομή ή πορεία. Αυτό σας βοηθάει να μετρήσετε την προσπάθεια σας και να δείτε πόσο σας έχει απομείνει για να ολοκληρώσετε. Μπορείτε ακόμα και να αποθηκεύσετε τις αναβάσεις σας από την επισκόπηση της διαδρομής στην συσκευή σας ή στην εφαρμογή Garmin Connect.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Δείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να έχετε ενέργεια σε κάθε χιλιόμετρο. Το Edge 1040 θα σας ειδοποιεί όταν είναι η ώρα να φάτε ή να ενυδατωθείτε.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
Εκμεταλλευτείτε τις εξελιγμένες μετρήσεις ποδηλασίας που είναι σχεδιασμένες να σας δίνουν πληροφορίες για το πώς αλλάζει η απόδοση σας με βάση τις μεταβλητές συνθήκες όπως είναι η θέση, το στήσιμο του ποδηλάτου, η διάρκεια της ποδηλασίας και άλλα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB
Καταγράψτε τις επικές λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με μετρήσεις mountain bike, όπως αριθμός αλμάτων, απόσταση αλμάτων και χρόνος στον αέρα.

GRIT & FLOW
Το Grit αξιολογεί την δυσκολία μιας διαδρομής χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS, υψομέτρου και άλλα. Το Flow μετράει το πόσο ομαλά κατεβήκατε το μονοπάτι ώστε να έχετε μια βαθμολογία να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Έχετε μέχρι 35 ώρες αυτονομίας μπαταρίας σε απαιτητικές περιπτώσεις χρήσης και μέχρι 70 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Μπορείτε να διπλασίασετε αυτές τις ώρες με το προαιρετικό Garmin Charge™ power pack.MULTI-BAND GNSS
Έχετε καλύτερη ακρίβεια τοποθεσίας και κάλυψη, ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, με την τεχνολογία multi-system, multi-band GNSS.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ
Ποδηλατείστε σαν ντόπιος οποιοσδήποτε και αν είναι ο τύπος του ποδηλάτου σας, με βελτιωμένους χάρτες που επισημαίνουν δημοφιλείς δρόμους και μονοπάτια και μπορείτε επίσης μπορείτε να κάνετε και αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ TRAILFORKS
Με παγκόσμια δεδομένα μονοπατιών MTB με δυνατότητα πλοήγησης και σημεία ενδιαφέροντος από το Trailforks, μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση απευθείας στο Edge σας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή Trailforks για να μεταφέρετε τις αποθηκευμένες διαδρομές από την ιστοσελίδα του Trailforks.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FORKSIGHT
Αυτή η λειτουργία σας δείχνει αυτομάτως τις απότομες στροφές στο μονοπάτι και σας και σας ενημερώνει για το σημείο που βρίσκετε σε ένα δίκτυο μονοπατιών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ
Δεν θα χαθείτε ποτέ με τις οδηγίες στροφή προς στροφή και ειδοποιήσεις για τις επερχόμενες στροφές.

ΕΠΑΝΑΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ
Νιώστε ελεύθεροι να σταματήσετε την οδική πλοήγηση και τις ειδοποιήσεις ενώ βρίσκεστε εκτός πορείας για να εξερευνήσετε. Όταν είστε έτοιμοι να ξαναγυρίσετε το Edge 1040 Solar θα σας δείξει τον δρόμο.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ SHIMANO STEPS EBIKE
Δείτε μια εξειδικευμένη οθόνη κατάστασης eBike, πεδία δεδομένων και υποστήριξη για την κατάσταση του συστήματος και μηνύματα ειδοποίησης. Δείτε ακόμα το επίπεδο βοήθειας, την θέση των ταχυτήτων, την αυτονομία της μπαταρίας και άλλα πολλά στην διάρκεια μιας ποδηλασίας.ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ INREACH®
Μείνετε σε επαφή οπουδήποτε ποδηλατείτε συνδέοντας το Edge με μια συμβατή συσκευή inReach. Δείτε και απαντήστε σε μηνύματα, μοιραστείτε δεδομένα ταξιδιού και ενεργοποιήστε ειδοποιήσεις2 διαδραστικού SOS.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ VARIA™
Συνδέστε τον υπολογιστή Edge 1040 Solar με το οπίσθιο ραντάρ και φώτα Varia ώστε να βλέπετε και να είστε εύκολα ορατός.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
Το Edge 1040 Solar στέλνει αυτομάτως ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας στις προδορτωμένες επαφές εκτάκτου ανάγκης εάν ανιχνεύσει κάποιο συμβάν3.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
Ο συναγερμός ποδηλάτου με προστασία ΡΙΝ θα σας ενημερώσει στο smartphone4 σας εάν το ποδήλατο σας μετακινήθηκε ενώ ήσασταν μέσα και παίρνατε νερό ή κάνατε μια σύντομη στάση.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
Μείνετε σε επαφή4 με την ποδηλατική σας ομάδα όταν είστε πιο μακριά από τους υπολοίπους.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ GROUPTRACK
Όταν δεν έχετε ορατότητα με τους συναθλητές σας, δείτε τους και αφήστε τους να σας δουν. Το GroupTrack μπορεί να παρακολουθεί μέχρι και 50 φίλους σας ταυτόχρονα. Απλά κοιτάξτε στην οθόνη σας για να δείτε ενημερώσεις.ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Όταν συνδέεται τη συσκευή σας Edge με το συμβατό σας smartphone λαμβάνετε γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στην συσκευή σας.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ GARMIN CONNECT
Η εφαρμογή Garmin Connect είναι το σπίτι μιας ζωντανής κοινότητας όπου τα μέλη συνδέονται και ανταγωνίζονται – ή μοιράζονται τους θριάμβους τους στα social media.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε εξατομικευμένα πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widgets από το κατάστημα μας Connect IQ στο συμβατό σας smartphone

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ
Συνδέστε το Edge 1040 με το προπονητήριο εσωτερικό χώρου Tacx ώστε να ποδηλατείτε όταν θέλετε και όπου θέλετε.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
Ετοιμαστείτε σε δευτερόλεπτα, αντί να χάνετε χρόνο κάνοντας ρυθμίσεις. Έχετε προεγκατεστημένα εξατομικευμένα ποδηλατικά προφίλ με βάση τους προηγούμενους ποδηλατικούς σας υπολογιστές Edge, τον τύπο της ποδηλασίας σας ή τους αισθητήρες σας. Μόλις ανοίξετε το Edge σας μπορείτε να διαχειριστείτε τα ποδηλατικά προφίλ σας απευθείας από την συσκευή σας ή ένα συμβατό smartphone.

1. Όταν αντιστοιχιστεί με τους συμβατούς σας αισθητήρες (πωλείται χωριστά)
2. Απαιτείται ενεργή δορυφορική συνδρομή. Ορισμένες δικαιοδοσίες περιορίζουν ή απαγορεύουν την χρήση δορυφορικών συσκευών επικοινωνίας. Είναι υπευθυνότητα του χρήστη να γνωρίζει όλους τους νόμους που εφαρμόζονται στις περιοχές όπου σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την συσκευή.
3. Όταν αντιστοιχιστεί με συμβατό smartphone. Για απαιτήσεις και περιορισμούς της λειτουργίας ασφάλειας και εντοπισμού δείτε στο Garmin.com/safety.
4. Όταν αντιστοιχιστεί με συμβατό smartphone.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Edge 1040
Speed & cadence sensor
HRM-Dual™ ζώνη καρδιακών παλμών
Βάση out-front
Τυπική βάση
Κορδόνι
Καλώδιο USB-A σε USB-C
Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

Κατασκευαστής:
Garmin