Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Edge 520 Plus MTB Bundle

Κατασκευαστής: Garmin
269.00
Σύντομη Περιγραφή:
Προπονηθείτε πιο έξυπνα και ανακαλύψτε νέες πορείες
010-02083-12
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Προπονηθείτε πιο έξυπνα και ανακαλύψτε νέες πορείες με το Edge 520 Plus, το νέο ποδηλατικό υπολογιστή με εξελιγμένες λειτουργίες πλοήγησης και προκλήσεις. Περιλαμβάνει χάρτη Garmin Cycle Map με αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης και πορείες εκτός δρόμου που προτιμούν οι ποδηλάτες. Έχει προεγκατεστημένα τμήματα διαδρομών Strava Live Segments για να μετατρέπετε κάθε διαδρομή σε αγώνα. Μείνετε σε σύνδεση1 με τα λειτουργία GroupTrack2, με μηνύματα μεταξύ αναβατών και Αυτόματο Εντοπισμό Περιστατικού.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ: Υποστηρίζει εξελιγμένη πλοήγηση, με νέες λειτουργίες ειδοποιήσεων και έχει προφορτωμένο χάρτη Garmin Cycle Map με αναλυτικές οδηγίες.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ STRAVA: Τα προεγκατεστημένα τμήματα διαδρομών Strava Live Segments σας επιτρέπουν να διαγωνίζεστε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο με τη δική σας βέλτιστη επίδοση ή άλλους αναβάτες. Δείτε αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ: Μείνετε σε σύνδεση1 με LiveTrack και GroupTrack2, έξυπνες ειδοποιήσεις, μηνύματα μεταξύ αναβατών και ενσωματωμένη λειτουργία εντοπισμού περιστατικού. Ρυθμίστε τη συσκευή ακόμα και μέσα από το τηλέφωνό σας.
CONNECT IQ: Εξατομικεύστε τη συσκευή σας με προσαρμοσμένα πεδία δεδομένων και εφαρμογές όπως δεδομένα Specialized Turbo Levo ή πρόβλεψη καιρού AccuWeather MinuteCast.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ TRAILFORKS: Με την εφαρμογή του Connect IQ, TrailForks, μπορείτε να εξερευνάτε και να κατεβάζετε διαδρομές ορεινής ποδηλασίας από όλο τον κόσμο δωρεάν. 
ΜΕΓΙΣΤΗ VO2/ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Παρακολουθεί την εκτίμηση της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2 max) και το χρόνο αποκατάστασης όταν χρησιμοποιείται με βατόμετρο και αισθητήριο καρδιακών παλμών.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ: Καταγράφει το κατώφλι λειτουργικής ισχύος (FTP) και τη δυναμική ποδηλασίας όταν χρησιμοποιείται με μετρητή ισχύος Vector™. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Είναι συμβατό με τα αξεσουάρ ενημέρωσης αναβάτη Varia™ συμπεριλαμβανομένου του οπίσθιου ραντάρ και των έξυπνων φώτων. 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ: Με την προεγκατεστημένη εφαρμογή του Connect IQ, Training Peaks Daily Workout έχετε μαζί σας έναν προπονητή σε κάθε διαδρομή. Σας καθοδηγεί στην προπόνησή σας σε πραγματικό χρόνο με στόχους έντασης και διαστήματα ανάπαυσης.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ BEST BIKE SPLIT: Η προεγκατεστημένη εφαρμογή του Connect IQ, Best Bike Split, σας επιτρέπει να βλέπετε πώς οι μεταβολές στο βάρος, την ισχύ και το drag μπορούν να επηρεάσουν τον απόδοσή σας στον αγώνα και δημιουργεί το ιδανικό πλάνο ισχύος για την ημέρα του αγώνα. Με την εφαρμογή Best Bike Split Race Sync, το πλάνο ισχύος για την ημέρα του αγώνα θα σας καθοδηγήσει στο βέλτιστο bike split. 

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ5: Μέχρι 15 ώρες
Διαστάσεις συσκευής: 7.3 x 4.9 x 2.1 εκ
Βάρος συσκευής: 62.5 γρ


 Περιεχόμενα συσκευασίας
Edge 520 Plus
Βάση για mountain bike
Edge remote
Θήκη σιλικόνης
Κορδόνι
Καλώδιο USB
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin