Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-34%

Garmin Edge 820 Bundle

Κατασκευαστής: Garmin
329.00
Αρχική τιμή: 499.00
Σύντομη Περιγραφή:
Με το GroupTrack μπορείτε να βλέπετε που βρίσκονται οι υπόλοιποι αναβάτες διατηρώντας την ηρεμία σας και την πλήρη επίγνωση της κατάστασης.
010-01626-11
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Το Edge 820 είναι μία ποδηλατική συσκευή με κομψό μέγεθος και οθόνη αφής για όσους χρειάζονται GPS και αλτίμετρο για να γνωρίζουν πόσο γρήγορα, πόσο ψηλά και πόσο μακριά έχουν βρεθεί. Υποστηρίζει δυναμική ποδηλασίας που περιλαμβάνει εκτίμηση VO2 max, εντοπισμό FTP και τη νέα λειτουργία Συνθήκη Απόδοσης καθώς και εξελιγμένη δυναμική ποδηλασίας, GroupTrack, προκλήσεις εντός διαδρομής μέσω του Strava Live καθώς και λειτουργίες διασύνδεσης που περιλαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη των προϊόντων Varia για διαρκή ενημέρωση του αναβάτη.

GroupTrack: Κρατήστε επαφή με τους υπόλοιπους ποδηλάτες της ομάδας σας. Με το GroupTrack μπορείτε να βλέπετε που βρίσκονται οι υπόλοιποι αναβάτες διατηρώντας την ηρεμία σας και την πλήρη επίγνωση της κατάστασης.
Λειτουργίες επιδόσεων: VO2, Σύμβουλος αποκατάστασης, Τμήματα διαδρομών Strava Live, Συνθήκη απόδοσης, Βαθμολογία πίεσης, Εξελιγμένη δυναμική ποδηλασίας, FTP και καταγραφή Watts/kg
Οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας: Ελαφρύ και κομψό σε μέγεθος με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας στις 2,3” που λειτουργεί τέλεια με γάντια ή στη βροχή.
Garmin Connect IQ™: Κατεβάστε δωρεάν εφαρμογές και πεδία δεδομένων
GPS + GLONASS + Αλτίμετρο: Γνωρίστε πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και πόσο ψηλά κάνατε ποδήλατο με τα ενσωματωμένα αισθητήρια GPS, GLONASS και αλτίμετρο, για να έχετε τα πιο ακριβή δεδομένα ποδηλασίας όπου και αν σας έβγαλε ο δρόμος.
Λειτουργίες πλοήγησης: Προφορτωμένος χάρτης Garmin Cycle Map για αναλυτική πλοήγηση. Περιλαμβάνει τις λειτουργίες δημιουργίας πορείας μετ’ επιστροφής και προγραμματισμό πορείας από τη συσκευή.
Λειτουργίες διασύνδεσης: Οι λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν αυτόματη μεταφορά δεδομένων, live Tracking, αποστολή/ λήψη διαδρομών, δημοσιεύσεις σε social media, ηχητικές ειδοποιήσεις και πληροφορίες καιρού. Με τις έξυπνες ειδοποιήσεις μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνύματα ενώ κάνετε ποδήλατο.
Εντοπισμός περιστατικού: Ενσωματωμένο αξελερόμετρο για εντοπισμό περιστατικού: Αποστολή μηνύματος τοποθεσίας αυτόματα ή από το χρήστη στις επαφές εκτάκτου ανάγκης αν χρειάζεστε βοήθεια. Σχεδιασμένο βασικά για χρήση στο δρόμο
Ενημέρωση αναβάτη: Συνδυάστε το με ραντάρ Varia™ για να βλέπετε τα οχήματα που σας προσεγγίζουν από πίσω, οθόνη Varia Vision για προβολή σημαντικών δεδομένων μέσα στο οπτικό σας πεδίο και έξυπνα φώτα Varia για προσαρμογή του φωτισμού ανάλογα με τον τρόπο που ποδηλατείτε
Αυτονομία μπαταρίας: Νέα μπαταρία με μεγαλύτερη αυτονομία για μεγαλύτερες διαδρομές. Μέχρι 15 ώρες σε λειτουργία προπόνησης με GPS και νέα λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας που μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι 50%.

Περιλαμβάνει: Βάση Extended out-front mount, τυπική βάση, αισθητήριο ταχύτητας, αισθητήριο ρυθμού πεταλιάς, αισθητήριο καρδιακών παλμών Premium, tether, καλώδιο USB, οδηγίες χρήσης.

Διαστάσεις συσκευής: 7.3 x 4.9 x 2.1 εκ. - Βάρος συσκευής: 67.7 γρ.

Κατασκευαστής:
Garmin