Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-10%

Garmin epix Sapphire Titanium Carbon Gray DLC with Black

Κατασκευαστής: Garmin
899.00
Αρχική τιμή: 999.00
Σύντομη Περιγραφή:
Wear Epix Be Epic Όποιοι και αν είναι οι στόχοι για τη φυσική σας κατάσταση, το κορυφαίο smartwatch epix έχει ότι χρειάζεστε για να φτάσετε εκεί. Κατανοήστε το σώμα σας καλύτερα με παρακολούθηση υγείας 24/7 Έξυπνες ειδοποιήσεις1 σας κρατάνε σε σύνδεση με ότι έχει σημασία....
Titanium Carbon Gray DLC with Black
010-02582-11
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Wear Epix Be Epic

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι για τη φυσική σας κατάσταση, το κορυφαίο smartwatch epix έχει ότι χρειάζεστε για να φτάσετε εκεί.

  • Κατανοήστε το σώμα σας καλύτερα με παρακολούθηση υγείας 24/7
  • Έξυπνες ειδοποιήσεις1 σας κρατάνε σε σύνδεση με ότι έχει σημασία.
  • Προπονηθείτε με ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές στον καρπό σας.
  • Περισσότερη δορυφορική κάλυψη σημαίνει μεγαλύτερη ακρίβεια στην τοποθεσία.
  • Πλοηγηθείτε με σιγουριά με επιλογές χαρτών TopoActive απευθείας στον καρπό σας.
  • Παρατείνετε την περιπέτεια σας με μέχρι και 16 μέρες αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch.

Για μία επική εμπειρία, φορέστε το epix, το κορυφαίο smartwatch δράσης που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά με την συγκλονιστική οθόνη AMOLED, φακό από ζαφείρι, στεφάνη από τιτάνιο και έως 16 μέρες αυτονομία μπαταρίας. Μείνετε σε σύνδεση με έξυπνες λειτουργίες, ανέπαφες πληρωμές1 Garmin Pay™ και αποθήκευση μουσικής. Κατανοήστε το σώμα σας καλύτερα με λειτουργίες ολοήμερης παρακολούθησης υγείας και ευεξίας που καταγράφουν Pulse Ox2, καρδιακούς παλμούς3, αναπνοή και πολλά άλλα. Προπονηθείτε όπως εσείς θέλετε με πάνω από 30 ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές και ανεβείτε επίπεδο με τις εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης και τα προπονητικά προγράμματα Garmin Coach. Όταν είστε έτοιμοι για περιπέτεια, μπορείτε να κάνετε λήψη χαρτών TopoActive μέσω Wi-Fi ή να εκμεταλλευτείτε τους προφορτωμένους.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ
Η εντυπωσιακή πάντα ενεργή οθόνη AMOLED στις 1,3 ίντσες, δίνει ζωή στο ρολόι σας ακόμα και κάτω από το έντονο ηλιακό φως.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ
Ο έμπιστος έλεγχος από τα κουμπιά που δουλεύει σε κάθε συνθήκη ταίριαξε με την νέα οθόνη αφής για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες χάρτη.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΛΙΚΑ
Συνδυάστε την εμφάνιση του ρολογιού σας με τον τρόπο ζωής σας με επιλογές για οθόνη από ζαφείρι, στεφάνη τιτανίου ή από ανοξείδωτο ατσάλι.ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ
Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας του παλμικού οξυμέτρου2 χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σας για να εκτιμήσει πόσο καλά απορροφάει το σώμα σας το οξυγόνο.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ
Το ρολόι λαμβάνει συνεχώς δείγματα της καρδιακής σας συχνότητας2 και θα σας ειδοποιήσει εάν οι παλμοί σας είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί σε κατάσταση ανάπαυσης. Σας βοηθάει ακόμα να παρακολουθήστε πως δουλεύει η καρδιά σας κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων σας, ακόμα και ενώ κολυμπάτε.

ΚΑΤΑΓΡAΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
Δείτε πως αναπνέετε κατά την διάρκεια της μέρας, στον ύπνο σας, στις ασκήσεις αναπνοής και στη γιόγκα.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ
Η μεταβλητότητα των καρδιακών σας παλμών χρησιμοποιείται για υπολογίσει την βαθμολογία του στρες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε αν έχτε μια ήρεμη, ισορροπημένη ή στρεσογόνα μέρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Λάβετε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σας (ελαφρύς, βαθύς, REM). Δείτε τα όλα σε μία εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει του βαθμολογία του ύπνου σας και συμβουλές.

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σας, χρησιμοποιώντας την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να μετρήσετε το πότε είστε έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε ή χρειάζεστε ξεκούραση.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Καταγράψτε την ημερήσια πρόσληψη υγρών, ως υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Μπορείτε ακόμα να έχετε ένα αυτόματο στόχο για την ενυδάτωση που προσαρμόζεται με το πόσο ιδρώτα χάνετε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, σερφ, αναρρίχηση σε κλειστό χώρο και άλλα.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ
Το ρολόι διαθέτει προεγκατεστημένες, εύκολες για να τις ακολουθήσετε ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για αερόβια άσκηση, ενδυνάμωση, γιόγκα, Pilates και HIIT. Μπορείτε να κατεβάστε ακόμα περισσότερες από την εφαρμογή Garmin Connect.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ HIIT
Χρησιμοποιήστε αυτό το προφίλ δραστηριότητας με διαφορετικά χρονόμετρα για να καταγράψετε τις HIIT προπονήσεις σας που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata και προσαρμοσμένο στυλ. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαλείμματα άσκησης / ξεκούρασης και πολλά άλλα.

GARMIN COACH
Αυτά τα δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης διαθέτουν καθοδήγηση από εξειδικευμένους προπονητές για να προσαρμοστούν σε εσάς και τους στόχους σας. Οι ασκήσεις συγχρονίζονται απευθείας στο ρολόι σας από το Garmin Connect.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ
Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος σας και τη συνολική σας φυσική κατάσταση, αυτή η λειτουργία σας παρέχει μια εκτίμηση για τον ρυθμό που πρέπει να έχετε για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Το γράφημα δεδομένων τάσης δείχνει πως η προπόνηση σας επιδρά με τον χρόνο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PACEPRO™
Η πρωτοποριακή στο είδος της λειτουργία PacePro σας βοηθάει να κρατήσετε τον ρυθμό σας με καθοδήγηση σύμφωνα με την κλίση καθώς τρέχετε μια πορεία.

VO2 MAX
Προπονηθείτε πιο έξυπνα με την μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου VO2max, έναν δείκτη απόδοσης. Προσαρμόζεται στο ορεινό τρέξιμο και λαμβάνει υπόψιν του τις αλλαγές στην απόδοση που μπορεί να προκύψουν από την ζέστη ή το υψόμετρο.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης που περιλαμβάνουν εκτιμήσεις για την δυναμική τρεξίματος, VO2 max, χρόνο αποκατάστασης και πολλά άλλα.

REAL-TIME STAMINA
Παρακολουθείστε και διαχειριστείτε την κόπωσή σας και αποφύγετε την υπερπροσπάθεια όταν ξεκινάτε ένα τρέξιμο ή μια ποδηλασία.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψιν εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, λάβετε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία με βάση το τρέχον σας φορτίο άσκησης και κατάσταση προπόνησης.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε είστε έτοιμοι για μια ακόμη σκληρή προπόνηση. Λαμβάνει υπόψιν του επίσης την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως στρες, ημερήσια δραστηριότητα και ύπνος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB
Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε κατάβασης με μετρήσεις mountain bike, καθώς και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ και Flow™, που βαθμολογούν την δυσκολία κάθε μονοπατιού και το πόσο ομαλά το κατεβήκατε, δίνοντας σας μια βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ
Μείνετε ενημερωμένοι όταν είστε στο χιόνι. Αυτό το προφορτωμένο προφίλ σας βοηθάει να ξεχωρίσετε το σκι από την ανάβαση. Δείχνει μετρήσεις συγκεκριμένες τόσο για την ανάβαση όσο και την κατάβαση.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ XC SKI
Όταν συνδέεται με μια ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro™ (πωλείται χωριστά), η μέτρηση της ισχύος του σκι βοηθάει στην μέτρηση του πραγματικού φορτίου της άσκησης σε όλες τις προπονήσεις σας cross-country.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΡΦ
Αυτό το ρολόι είναι συμβατό με το Surfline® για να σας δώσει πληροφορίες για τις παλίρροιες, το ύψος των κυμάτων, τον αέρα και αξιολογήσεις για τις 5 κοντινότερες τοποθεσίες. Είναι επίσης συμβατό την εφαρμογή Surfline® για να δημιουργείτε βίντεο από κάθε κύμα που σερφάρετε μπροστά σε μια κάμερα Surfline.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS
Έχετε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS, GALILEO). Έχετε επίσης πρόσβαση σε πολλαπλές συχνότητες από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνάνε.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC
Πλοηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με αισθητήρες ABC που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για παρακολούθηση καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Αυτό το widget δείχνει το τρέχον υψόμετρο σας, το υψόμετρο εγκλιματισμού σας και το σχετικό παλμικό οξύμετρο2, καρδιακούς παλμούς3, και τον ρυθμό αναπνοής, ώστε να δείτε πώς λειτουργείτε στο συγκεκριμένο υψόμετρο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO
Χρησιμοποιήστε τον σχεδιασμό ανάβασης ClimbPro για να δείτε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις μελλοντικές ανηφόρες, περιλαμβανομένων κλίσης, απόστασης και υψομετρική διαφορά καθώς και τις κατηφόρες και τα επίπεδα τμήματα.

ΧΑΡΤΕΣ TOPOACTIVE
Κατεβάστε τους χάρτες TopoActive από όλο τον κόσμο μέσω Wi-Fi®, ή λάβετε προφορτωμένους τους τοπικούς σας χάρτες στις εκδόσεις με το ζαφείρι, για να είστε ενήμεροι στις εξερευνήσεις σας. Δείτε ισοϋψείς καμπύλες, υψόμετρα, κορυφές, ακτογραμμές, λίμνες και άλλες γεωγραφικές λειτουργίες

ΧΑΡΤΕΣ ΣΚΙ
Κατεβείτε τις πλαγιές με προφορτωμένους τοπογραφικούς χάρτες και χρησιμοποιήστε τους χάρτες SkiView για να βλέπετε τα ονόματα και το επίπεδο δυσκολίας για πίστες σε πάνω από 2.000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως.

ΓΗΠΕΔΑ ΓΚΟΛΦ
Δείτε έγχρωμους χάρτες γηπέδων για πάνω από 42.000 γήπεδα γκολφ παγκοσμίως και χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες στόχου και αποστάσεων PlaysLike .

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤ΄ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Εισάγετε την απόσταση που θέλετε να ταξιδέψετε και θα έχετε προτεινόμενες πορείες που θα σας φέρουν πάλι πίσω στο σημείο που ξεκινήσατε. Η δημοφιλής δρομολόγηση Trendline™ σας βοηθάει να βρείτε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ
Ακολουθείστε μια πορεία ή διαδρομή με την βοήθεια των οδηγιών στροφή προς στροφή, που σας επιτρέπουν να γνωρίζετε νωρίτερα πότε έρχεται η επόμενη στροφή.ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Μπορείτε να λαμβάνετε mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Κατεβάστε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας σε Spotify®, Deezer ή Amazon Music (ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιείστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για αναπαραγωγή χωρίς το τηλέφωνο.

GARMIN PAY™ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και με τη λύση1 ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Όταν έχετε συνδέσει το τηλέφωνο και το ρολόι σας, η τρέχουσα τοποθεσία σας μπορεί να αποσταλεί στις επαφές σας χειροκίνητα ή (σε εξωτερικές δραστηριότητες) αυτόματα με την ενσωματωμένη λειτουργία, ανίχνευσης συμβάντος4.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων και εφαρμογές από το κατάστημα Connect IQ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Δείτε πως οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας, ώστε να κάνετε εύκολα αλλαγές για να επεκτείνετε την διάρκεια της μπαταρίας καθώς κινήστε.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Έχετε μέχρι και 16 μέρες αυτονομίας σε λειτουργία smartwatch και 42 ώρες σε λειτουργία GPS.

1. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone
2. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης. δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.
3. Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας
4. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Φυσικές διαστάσεις: 47 x 47 x 14.5 χιλ.
Μέγεθος οθόνης: 1.3" (33.0 χιλ.) διάμετρος
Τύπος οθόνης: AMOLED προαιρετική λειτουργία μόνιμα ενεργή
Garmin Pay™: Ναι
Μουσική (Spotify, Deezer ή Amazon): Ναι
Προφορτωμένοι χάρτες TopoActive με λήψεις Wi-Fi: Μόνο εκδόσεις Sapphire
Στεφάνη: Τιτάνιο
Υλικό φακού: Κρύσταλλο από ζαφείρι
Αυτονομία μπαταρίας
Smartwatch: μέχρι 16 ημέρες (gesture)
GPS: μέχρι 42 ώρες (gesture)
Battery Saver: μέχρι 21 ημέρες
Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM

Τι νέο;
ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ Η εκπληκτική, μόνιμα ενεργή, οθόνη AMOLED 1.3" ζωντανεύει το ρολόι σας ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια.
ΝΕΟ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ Τα αξιόπιστα κουμπιά λειτουργούν σε κάθε περιβάλλον και συνδυάζονται με μία νέα οθόνη αφής υψηλής απόκρισης για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες χάρτη.
ΝΕΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ HIIT Αυτό το προφίλ δραστηριότητας καταγράφει τις διαλειμματικές προπονήσεις υψηλής έντασης που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata και custom. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τους χρόνους άσκησης/αποκατάστασης και πολλά άλλα.
ΝΕΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος και το συνολικό επίπεδο της φυσικής κατάστασης, η λειτουργία αυτή δίνει μία εκτίμηση του προτεινόμενου ρυθμού για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Τα γραφήματα με τα δεδομένα σας δείχνουν πως η προπόνησή σας
παίζει ρόλο σε αυτό με την πάροδο του χρόνου.
ΝΕΟ ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Καταγράψτε και διαχειριστείτε την προσπάθειά σας - και αποφύγετε την υπερπροσπάθεια στην αρχή του τρεξίματος ή της δραστηριότητας.
ΝΕΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-BAND Με την έκδοση Sapphire, αποκτάτε ανώτερη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκτός από το στρατό. Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλές συχνότητες που εκπέμπονται από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε μέρη όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνούν.
ΝΕΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κάντε λήψη χαρτών TopoActive από όλο τον κόσμο μέσω Wi-Fi® για να συνεχίζετε τις εξερευνήσεις σας. Οι εκδόσεις Sapphire έρχονται προφορτωμένες με τοπογραφικούς χάρτες για την εκάστοτε περιοχή, Δείτε ισοϋψείς καμπύλες, υψόμετρα, κορυφές, πάρκα, ακτογραμμές, ποτάμια, λίμνες και πολλά άλλα τοπογραφικά στοιχεία.
ΝΕΟ UP AHEAD Ενημερωθείτε με μια ματιά για επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος μπροστά σας. Δείτε μετρήσεις απόδοσης, ενδιάμεσους χρόνους, απόσταση, υψόμετρο και επιπλέον μία σύνοψη με όλα τα βασικά σημεία του μονοπατιού που έρχονται.
ΝΕΟ ΧΑΡΤΕΣ SKIVIEW™ Κατακτήστε τις πλαγιές με προφορτωμένους χάρτες SkiView και δείτε ονόματα πιστών και βαθμούς δυσκολίας για περισσότερα από 2000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως
ΝΕΟ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Για μία εξαιρετική εμπειρία smartwatch σε συνδυασμό με τη νέα μας οθόνη AMOLED έχουμε δημιουργήσει μία άκρως αποδοτική λειτουργία ενέργειας. Αυτό αφυπνίζει το ρολόι με βάση μία ομαλή αλληλεπίδραση με χειρονομίες και επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch έως 16 μέρες.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Λάβετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν αυτό είναι σε σύνδεση με μία συμβατή συσκευή.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Κατεβάστε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας στο Spotify, Deezer ή Amazon Music (μπορεί να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιήστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για να ακούτε μουσική δίχως το κινητό.
ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™ Προσπεράστε τις ουρές με τις ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών

Περιεχόμενα συσκευασίας
epix
Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

epix 2

Έκδοση:
Titanium Carbon Gray DLC with Black
Οθόνη Sapphire:
Ναι