Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin eTrex 10 + ΕΓΣΑ87

Κατασκευαστής: Garmin
99.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το Garmin eTrex 10 σχεδιάστηκε από την Garmin με γνώμονα την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της σειράς eTrex τα τελευταία 10 χρόνια (κυκλοφορούν περισσότερες από 5.000.000 συσκευές παγκοσμίως).
010-00970-00
Εξαντλημένο

Το Garmin eTrex 10 σχεδιάστηκε από την Garmin με γνώμονα την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της σειράς eTrex τα τελευταία 10 χρόνια (κυκλοφορούν περισσότερες από 5.000.000 συσκευές παγκοσμίως). Έτσι η νέα σειρά eTrex διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε πολλά σημεία.

Αρχικά ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει δεχθεί βελτίωση κάτι που το καταλαβαίνει κανείς κρατώντας το στο χέρι. Είναι πλήρως αδιάβροχο IPX7 (σε βάθος 1m για 30') και ανθεκτικό στη σκληρή χρήση. Τα κουμπιά είναι τοποθετημένα πιο εργονομικά κάτι που διευκολύνει πολύ το χειρισμό της συσκευής.
Το λογισμικό της συσκευής έχει δεχθεί σημαντική βελτίωση διαθέτοντας περισσότερες δυνατότητες ενώ παράλληλά είναι πολύ ευκολότερο στη χρήση έχοντας ελληνικό μενού (λατινικοί χαρακτήρες).

Μία επίσης πολύ σημαντική προσθήκη-βελτίωση αποτελεί η δυνατότητα χρήσης του Ρωσικού συστήματος δορυφόρων (GLONASS) συνδυαστικά με το Αμερικανικό GPS παρέχοντας πρωτόγνωρη ακρίβεια στο χρήστη!

Ο ενσωματωμένος υπολογιστής ταξιδιού παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως ταχύτητα, απόσταση, χρόνος και πυξίδα (δορυφορική). Το eTrex 10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμβαδομέτρηση μιας περιοχης ενώ οι συντεταγμένες δίνονται και στο σύστημα ΕΓΣΑ87.

Το eTrex 10 έρχεται με προ-φορτωμένο βασικό παγκόσμιο χάρτη. Έχει δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ μέσω USB (παρέχεται στη συσκευασία) ενώ είναι πλήρως συμβατό με το Garmin Connect για μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων.

Τέλος, το eTrex 10 μπορεί να αποθηκεύσει εώς 1000 σημεία και 50 πορείες στην ενσωματωμένη μνήμη του.

Καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος: GPS χειρός
Δέκτης: 36 καναλιών Hotfix πολύ υψηλής ευαισθησίας, WAAS enabled, Glonass enabled
Αριθμός σημείων (waypoints): 1000
Διαδρομές (routes): 50
Track log: 10,000 points, 100 saved tracks
Βασικός χάρτης: παγκόσμιος (basemap)
Μνήμη για φόρτωση χαρτών: -
Μπαταρία: 25 HR (με 2x AA)
Οθόνη: 128 x 160 pixels - ασπρόμαυρη
Κεραία: ενσωματωμένη
Προδιαγραφές αδιαβροχοποίησης: IPX7
Ευκολίες - Δυνατότητες: εμβαδομέτρηση, υπολογιστής κυνηγιού/ψαρέματος, ενσωματωμένο ημερολόγιο ήλιου/σελήνης, ΕΓΣΑ 87
Διαστάσεις (ΠxΥxB): 5.4 x 10.3 x 3.3 cm
Βάρος: 0,142 Kg (με μπαταρίες)

Περιεχόμενα συσκευασίας
eTrex 10
USB καλώδιο
Ελληνικές οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Ελληνικό εγχειρίδιο (etrex_manual_greek.pdf, 4,374 Kb) [Λήψη]

Ρύθμιση ΕΓΣΑ 87 (egsa87.pdf, 615 Kb) [Λήψη]

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...