Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-13%

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire White with White Band

Κατασκευαστής: Garmin
649.00
Αρχική τιμή: 749.00
Σύντομη Περιγραφή:
Νέα εξελιγμένη σειρά multisport smartwatch με GPS, παλμούς από τον καρπό, χάρτες, μουσική και Garmin Pay™ για ανέπαφες πληρωμές. (5p)
White with White Band
010-01987-01
Σε Απόθεμα
+

Μεγαλώστε τους στόχους σας, όχι το smartwatch σας

  • Μικρότερο σε μέγεθος, αυτό το smartwatch πολλαπλών αθλημάτων με GPS, διαθέτει τεχνολογία καρδιακών παλμών από τον καρπό1 και έγχρωμους, τοπογραφικούς χάρτες TopoActive Europe με τη λειτουργία Trendline™ που σας βοηθάει να εντοπίζετε και να ακολουθείτε δημοφιλείς διαδρομές.
  • Κατάλληλο για περιπέτεια με δυναμικό σχεδιασμό, διαθέτει μία μεγάλη 1.2" οθόνη, ευανάγνωστη στον ήλιο, με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, κουμπιά και πλάτη.
  • Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική από το ρολόι, συνδέοντας ασύρματα ακουστικά Bluetooth® (πωλούνται ξεχωριστά) για να ακούτε μουσική χωρίς τη χρήση τηλεφώνου2.
  • Διαθέτει τη λειτουργία ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™3, που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε εύκολα ανέπαφες πληρωμές με το ρολόι σας, ώστε να μπορείτε να αφήνετε μετρητά και κάρτες στο σπίτι.
  • Τα ενσωματωμένα αισθητήρια πλοήγησης περιλαμβάνουν πυξίδα τριών αξόνων, γυροσκόπιο και βαρομετρικό αλτίμετρο, καθώς και την υποστήριξη πολλαπλών δικτύων δορυφόρων (GPS, GLONASS και Galileo) για εντοπισμό σε ακόμα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.
  • Απόδοση μπαταρίας: μέχρι 7 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 4 ώρες σε λειτουργία GPS με μουσική (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις).

Για τους αθλητές και όσους αγαπούν την περιπέτεια στην ύπαιθρο, η σειρά fēnix 5 Plus είναι ο πιο εξελιγμένος τρόπος να νικήσετε το χθες και να έχετε μαζί σας τους χάρτες και τη μουσική σας. Αυτά τα στιβαρά, υψηλής ποιότητας ρολόγια διαθέτουν έγχρωμους πλοηγήσιμους χάρτη, καρδιακούς παλμούς από τον καρπό, δυνατότητα αποθήκευσης έως και 500 τραγουδιών και Garmin Pay για ανέπαφες πληρωμές.

Ο δρόμος προς την επιτυχία
Είτε είστε στην πόλη, είτε σε κάποιο μονοπάτι, όλα τα ρολόγια της σειράς fēnix 5 Plus διαθέτουν ενσωματωμένους χάρτες και λειτουργίες πλοήγησης που σας βοηθούν να διατηρείτε τον προσανατολισμό και την πορεία σας. Οι έγχρωμοι χάρτες TopoActive Europe έχουν προεγκατεστημένα δεδομένα, βελτιστοποιημένα για πλοήγηση με μία ματιά και καταγραφή τοποθεσίας. Για τους δρομείς και τους ποδηλάτες, η συσκευή διαθέτει, επίσης, τη λειτουργία δημοφιλών διαδρομών Trendline, που χρησιμοποιεί δισεκατομμύρια χιλιομέτρων από δεδομένα του Garmin Connect™ για να σας βοηθήσει να βρείτε και να ακολουθήσετε τα καλύτερα μονοπάτια και τις καλύτερες πορείες.

Πλοήγηση με πολλαπλά δίκτυα δορυφόρων
Κάθε ρολόι της σειράς fēnix 5 Plus κάνει λήψεις από πολλαπλά δίκτυα δορυφόρων (GPS, GLONASS και Galileo), για ασυναγώνιστη ακρίβεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Εκτός από πλοήγηση με χάρτη, κάθε ρολόι διαθέτει ABC αισθητήρια (αλτίμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα) για πλοήγηση στην ύπαιθρο. Το ενσωματωμένο αλτίμετρο παρέχει δεδομένα υψομέτρου για ακριβή παρακολούθηση ανόδου και καθόδου σε δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ενώ η ηλεκτρονική πυξίδα τριών αξόνων κρατάει σταθερή τη διόπτευσή σας, είτε είστε σε κίνηση, είτε όχι.

Εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης
Όταν προπονήστε σκληρά, χρειάζεται να έχετε ακριβείς μετρήσεις. Το fēnix διαθέτει προηγμένες λειτουργίες προπόνησης για να παρακολουθείτε την τεχνική και την απόδοσή σας. Δείτε λεπτομερείς μετρήσεις φυσιολογίας, δυναμικής τρεξίματος και άλλες λειτουργίες, για να παρακολουθήσετε τα στατιστικά των ασκήσεών σας, να μετρήσετε την πρόοδο σας και να βελτιώσετε την τεχνική σας. Η κατάσταση προπόνησης αξιολογεί αυτόματα το πρόσφατο ιστορικό προπονήσεων και τους δείκτες απόδοσης για να γνωρίζετε αν υπερπροπονήστε ή αν βρίσκεστε σε φάση διατήρησης ή κορύφωσης. Μπορείτε ακόμα να δείτε το συνολικό φόρτο προπόνησης, που μετράει τον όγκο της άσκησης για τις τελευταίες 7 ημέρες και το συγκρίνει με το ιδανικό εύρος ανάλογα με τη φυσική σας κατάστασης και το πρόσφατο ιστορικό των προπονήσεων σας. Ειδικά προεγκατεστημένα προφίλ δραστηριοτήτων είναι διαθέσιμα για κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι, κωπηλασία, αθλήματα με κουπί και άλλα. Για ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, κατεβάστε εξελιγμένες ασκήσεις και προγράμματα προπόνησης από το Garmin Connect.

Καρδιακοί παλμοί από τον καρπό
Η τεχνολογία καρδιακών παλμών από τον καρπό Elevate™ σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους καρδιακούς παλμούς σας χωρίς τη χρήση ζώνης στήθους. Εκτός από τη μέτρηση βημάτων και την παρακολούθηση ύπνου, το ρολόι χρησιμοποιεί τους καρδιακούς παλμούς για να παρέχει πληροφορίες θερμίδων και για να ποσοτικοποιεί την ένταση των δραστηριοτήτων φυσικής κατάστασης. Επίσης, μετράει τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να υπολογίσει το επίπεδο του στρες που σας βοηθάει να αξιολογήσετε το επίπεδο δραστηριότητας για το οποίο το σώμα σας είναι έτοιμο.

Mουσική παντού μαζί σας
Έχετε ένα τραγούδι που σας ανεβάζει τη διάθεση όταν ετοιμάζεστε για έναν αγώνα ή προπονήστε σκληρά; Τώρα μπορείτε να έχετε μέχρι 500 τραγούδια αποθηκευμένα απευθείας στο ρολόι σας, ώστε να τα ακούτε παντού, χωρίς τη χρήση τηλεφώνου. Είναι εύκολο να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να βάλετε σε σειρά την αγαπημένη σας λίστα τραγουδιών για να την ακούτε εύκολα μέσω συμβατών ακουστικών Bluetooth (πωλούνται ξεχωριστά). Μπορείτε ακόμα να συγχρονίσετε τις λίστες σας, από επιλεγμένες υπηρεσίες music streaming3 στο ρολόι σας για να τις ακούτε χωρίς διαφημίσεις. Τώρα πια δεν χρειάζεται να έχετε μαζί το τηλέφωνό σας όταν αθλείστε, γιατί η μουσική που σας δίνει ρυθμό βρίσκεται στον καρπό σας.

Πληρώστε με μια κίνηση του χεριού σας
Ακολουθώντας το ρυθμό του δραστήριου τρόπου ζωής σας, οι συσκευές fēnix 5 Plus υποστηρίζουν τη λειτουργία ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay. Χρησιμοποιήστε το ρολόι σας για πληρωμές, εκεί που θα χρησιμοποιούσατε την πιστωτική σας κάρτα, αποφεύγοντας τις ουρές στα ταμεία και αφήνοντας τις κάρτες και τα μετρητά στο σπίτι.

Παραμείνετε "έξυπνα" συνδεδεμένοι
Όλα τα μοντέλα της σειράς fēnix 5 Plus υποστηρίζουν έξυπνες ειδοποιήσεις, όταν συνδεθούν με μία συμβατή συσκευή. Μπορείτε να δέχεστε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις κατευθείαν στον καρπό σας - είτε είστε σε κάποιο μονοπάτι, σε γήπεδο γκολφ ή απλά μακριά από το γραφείο σας. Άλλες συνδεδεμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν αυτόματες μεταφορτώσεις στην online κοινότητα φυσικής κατάστασης Garmin Connect, live tracking, GroupTrack και δημοσιεύσεις σε social media μέσω των δωρεάν εφαρμογών Garmin Connect και Garmin Connect Mobile.

Κορυφαία κατασκευή, ισχυρή απόδοση
Σχεδιασμένα για δύσκολες συνθήκες και κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα ρολόγια της σειράς fēnix 5 Plus είναι διαθέσιμα σε ποικιλία επιλογών φινιρίσματος, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, με επικάλυψη PVD, ή στεφάνη από τιτάνιο με επεξεργασία DLC. Η φωτεινή, υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη Garmin Chroma Display™ με οπισθοφωτισμό LED, είναι ευανάγνωστη σε όλες τις συνθήκες φωτισμού καθώς η αντανακλαστική τεχνολογία, που αντανακλά και μεταδίδει το φως την ίδια στιγμή, καθιστά την οθόνη του ρολογιού ακόμα πιο ευανάγνωστη κάτω από έντονη ηλιοφάνεια. Για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές, ορισμένες εκδόσεις fēnix 5 Plus διαθέτουν φακό από ζαφείρι υψηλής αντοχής.

Εξατομικευμένες εφαρμογές, εμφανίσεις ώρας και λουράκια
Μπορείτε να εξατομικεύσετε κάθε ρολόι fēnix με δωρεάν λήψεις από το κατάστημα Connect IQ™. Αλλάξτε την εμφάνιση ώρας σας, προσθέστε πεδία δεδομένων ή κατεβάστε εφαρμογές και widgets για πληροφορίες με μία ματιά. Υπάρχει μία ευρεία γκάμα επιλογών από λουράκια QuickFit®, για να επιλέξετε δέρμα, μέταλλο ή σιλικόνη και να αλλάζετε στυλ ανάλογα με τη δραστηριότητα σας. Αλλάξτε λουράκια εύκολα και γρήγορα χωρίς εργαλεία. Με τη Garmin, προσθέτετε την προσωπικότητα στο ρολόι σας .

Δρομική Ισχύς
Προσθέστε δεδομένα ισχύος την προπόνησή σας κατεβάζοντας την εφαρμογή Running Power από το Connect IQ store στο συμβατό σας ρολόι. Η εφαρμογή Running Power, σχεδιασμένη από τα Garmin Labs, περιλαμβάνει μετρήσεις, όπως ρυθμός, κατακόρυφη ταλάντωση, κλίση, ακόμα και συνθήκες τοπικών ανέμων, για να προσδιορίσει τη δύναμη που ασκείται στο έδαφος καθώς τρέχετε. Όταν γνωρίζετε πόση δύναμη δαπανάτε από λεπτό σε λεπτό και από χιλιόμετρο σε χιλιόμετρο, μπορείτε να συντονιστείτε καλύτερα, ώστε να αποφύγετε πρόωρη κόπωση. Το καλύτερο; Αν έχετε ήδη μία συσκευή της Garmin, μπορείτε να προσθέσετε ισχύ στο τρέξιμο σας δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα fēnix 5 και κάποιο από τα ακόλουθα αξεσουάρ: HRM-Run™, HRM-Tri™ ή το Pod τρεξίματος.

1. Δείτε περισσότερα στο www.Garmin.com/ataccuracy
2. Δείτε υποστηριζόμενες χώρες, δίκτυο πληρωμών και τραπεζικές πληροφορίες στο Garmin.com/garminpay
3. Ενδεχομένως να απαιτείται συνδρομή σε άλλους παρόχους μουσική.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική καθώς κινήστε συνδέοντας ακουστικά Bluetooth® (πωλούνται χωριστά) για να ακούτε μουσική χωρίς να κουβαλάτε το τηλέφωνο μαζί, με δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι 500 τραγουδιών από το ρολόι ή συγχρονίζοντας επιλεγμένες υπηρεσίες streaming
ΑΝΕΠΑΦΕΣ GARMIN PAY: Είναι Garmin Pay ready για να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές απευθείας από το ρολόι σας, όταν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, ώστε να αφήνετε τα μετρητά και τις κάρτες στο σπίτι
ΧΑΡΤΕΣ: Ο προφορτωμένος χάρτης TopoActive Europe σε όλη τη σειρά fēnix 5 Plus, με βελτιστοποιημένα δεδομένα χάρτη για πλοήγηση με μία ματιά και εντοπισμό θέσης
GPS, GLONASS, GALILEO: Δίκτυο πολλαπλών δορυφόρων για μεγαλύτερη ακρίβεια και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα
CLIMBPRO: Ειδική λειτουργία για την αναρρίχηση που παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την τρέχουσα και τις μελλοντικές αναβάσεις.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ TRENDLINE: Χρησιμοποιεί δισεκατομμύρια χιλιομέτρων στο Garmin Connect™ για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να ακολουθήσετε τις καλύτερες διαδρομές όταν τρέχετε ή κάνετε ποδήλατο .
ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤ’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: Στο τρέξιμο ή την ποδηλασία απλά ορίστε την απόσταση για την επόμενη πορεία σας και η συσκευή θα σας προτείνει την κατάλληλη διαδρομή σύμφωνα με τα δεδομένα Trendline
ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ: Ευανάγνωστα μηνύματα πλοήγησης στην οθόνη εμφανίζουν στροφές και υποδείξεις μέσω Bluetooth
ΓΥΡΩ ΜΟΥ: Η λειτουργία του χάρτη Around Me υποδεικνύει σημεία ενδιαφέροντος και άλλα αντικείμενα στο χάρτη που βρίσκονται κοντά σας για εύκολη επιλογή
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ: Με το GroupTrack5 μπορείτε να παρακολουθείτε που βρίσκονται σε πραγματικό χρόνο οι φίλοι σας όταν κάνετε όλοι μαζί μία δραστηριότητα όπως σκι, αρκεί να έχουν ενεργοποιήσει το LiveTrack
ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ: Η καταγραφή καρδιακών παλμών από τον καρπό με την τεχνολογία Elevate™ σας επιτρέπει την παρακολούθηση των παλμών όλο το 24ωρο χωρίς να απαιτείται πρόσθετη ζώνη
ΠΛΟΗΓΗΣΗ+ ABC: Τα εξελιγμένα αισθητήρια πλοήγησης εκτός από δορυφορικό δέκτη, περιλαμβάνουν πυξίδα 3 αξόνων, γυροσκόπιο και βαρομετρικό αλτίμετρο για πιο ακριβή δεδομένα επιδόσεων, βέλτιστη επίγνωση κατάστασης και άνετη πλοήγηση
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: Έτοιμα για δράση με ανθεκτικό σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι, στη στεφάνη, τα πλήκτρα και την πλάτη της συσκευής και τζάμι από ζαφείρι που δεν χαράζει
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ: Όλα τα πολύτιμα δεδομένα βρίσκονται στην άκρη των δακτύλων σας με το widget απόδοσης που σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιολογήσετε τη φυσική σας κατάσταση με την κατάσταση προπόνησης, το φορτίο προπόνησης και πολλά άλλα.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ: Έχει προεγκατεστημένα τα εξειδικευμένα προφίλ για όλες τι αθλητικές δραστηριότητές και περιπέτειες που κάνετε και ακόμα περισσότερα.
WI-FI: Υποστηρίζει Wi-Fi® για αυτόματες μεταφορτώσεις στο Garmin Connect™ όταν συνδέεται με ασύρματα δίκτυα
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Υποστηρίζει έξυπνες ειδοποιήσεις6, αυτόματες μεταφορτώσεις στο Garmin Connect™, σύνδεση με ασύρματα αισθητήρια και με inReach mini για δορυφορική επικοινωνία όπου και αν βρίσκεστε, και τέλος με δωρεάν εμφανίσεις ώρας και εφαρμογές από το Connect IQ™
ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICKFIT: Μία επιλογή από λουράκια QuickFit™ σε δέρμα, μέταλλο ή σιλικόνη κάνουν το ρολόι να ταιριάζει με κάθε στυλ και κάθε δραστηριότητα ενώ η αλλαγή γίνεται πανεύκολα χωρίς εργαλεία
ΚΛΑΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ: 10 ATM (100 μέτρα)
Μέγεθος οθόνης: 1.2” / 3.0 εκ διάμετρος και ανάλυση 240x240
Διαστάσεις συσκευής (ΜxΥxΠ): 1.7” x 1.7” x 0.6” / 4.2 x 4.2 x 1.5εκ
Βάρος: 69 γρ
Ασύρματες συνδέσεις: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Mνήμη και αποθήκευση: Εσωτερική μνήμη: 16 GB - Για μουσική: μέχρι 500 τραγούδια

Εγγύηση 2 χρόνια ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αντιπροσωπείας Garmin

Περιεχόμενα συσκευασίας
fenix 5S Plus Sapphire με λευκό λουράκι σιλικόνης
Καλώδιο φόρτισης/μεταφοράς δεδομένων
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin