Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Forerunner 245 Slate

Κατασκευαστής: Garmin
299.00
Σύντομη Περιγραφή:
Εσείς τρέχετε και το Forerunner 245 Music σκέφτεται. (FRN)
Slate
010-02120-10
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Εσύ τρέχεις, αυτό σκέφτεται

Αυτό το smartwatch με GPS, παρακολουθεί τα στατιστικά σας, μελετά τους αριθμούς και μαθαίνει τα πάντα γύρω από την απόδοση σας, την τεχνική σας, την προπόνησή σας ακόμη και τους στόχους σας.

  • Παρακολουθεί το φορτίο της προπόνησης για να δείτε εάν είστε στην κορυφή ή εάν απλά το παρακάνετε.
  • Προετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα σας σαν επαγγελματίας με τα δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης Garmin Coach
  • Τελειοποιείστε την τεχνική σας με δεδομένα από δυναμικής τρεξίματος1
  • Σας προσέχουμε με ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσής συμβάντος και βοήθειας2 Βρείτε την τέλεια εμφάνιση και τις αγαπημένες σας εφαρμογές, όλες δωρεάν, από το κατάστημα Connect IQ™ Συνεχίστε να τρέχετε, το ίδιο και η μπαταρία σας, για μέχρι 7 ημέρες

ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Είναι κομψό και ελαφρύ, τέλειο για τρέξιμο και καθημερινή χρήση.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ
Με λουράκι σιλικόνης ανθεκτικό στον ιδρώτα και ανθεκτικό φακό Corning® Gorilla® Glass 3, το Forerunner 245 μπορεί να αντιμετωπίσει οτιδήποτε βρεθεί μπροστά του.GARMIN COACH
Αυτά τα προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης προσφέρουν καθοδήγηση από ειδικούς προπονητές και δωρεάν προγράμματα που ανταποκρίνονται σε εσάς και τους στόχους σας. Οι προπονήσεις συγχρονίζονται στο ρολόι σας.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Αναβαθμίστε την προπόνηση σας με προφίλ δραστηριοτήτων για ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα, κωπηλασία εσωτερικού χώρου, ελλειπτικό μηχάνημα, stair-stepper και άλλα.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ
Λάβετε δεδομένα καρδιακής συχνότητας3 με πρόσθετες ειδοποιήσεις εάν οι παλμοί σας είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Παρακολουθήστε πως δουλεύει η καρδιά σας κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων, ακόμα και κάτω από το νερό.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS
Παρακολουθείστε τη διαδρομή σας και λάβετε ακριβή στατιστικά, συμπεριλαμβανομένης της απόστασης, του ρυθμού και των διαλλειμάτων

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ
Όταν χρησιμοποιείται με συμβατό αξεσουάρ, το Forerunner 245 μετράει σημαντικές παραμέτρους τρεξίματος, όπως το ρυθμός βημάτων, το μήκος διασκελισμού, το χρόνο επαφής με το έδαφος, την εξισορρόπηση και άλλα.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ VO2
Προπονηθείτε έξυπνα με την ένδειξη μέγιστης VO2 , ένα δείκτης του πώς αναμένεται να αποδίδετε. Αυτή η λειτουργία μπορεί ακόμα να μετρήσει τις αλλαγές στην απόδοση σας που προκαλούνται από την ζέστη ή το υψόμετρο.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΟΧ
Ο αισθητήρας στον καρπό σας υπολογίζει το επίπεδο κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα σας4. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε πως το σώμα σας απορροφά το οξυγόνο, ειδικά κατά την διάρκεια του ύπνου σας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Αυτή η μέτρηση κάνει μια αποτίμηση του ιστορικού σας και της απόδοσής σας και σας ενημερώνει εάν η προπόνηση σας είναι παραγωγική, εάν κορυφώνεται ή εάν υπερβάλλετε τον εαυτό σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ TRAINING EFFECT
Δείτε πως οι προπονήσεις σας επηρεάζουν την ανάπτυξη της αντοχής σας, την ταχύτητα και την δύναμη σας με ανάλυση για το αερόβιο και το αναερόβιο όφελος.

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Αυτό το στατιστικό μετράει τον όγκο των ασκήσεων τις τελευταίες 7 ημέρες και τον συγκρίνει με το βέλτιστο εύρος για την φυσική σας κατάσταση και το πρόσφατο ιστορικό σας.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Τρέξτε για όσο επιθυμείτε με ένα ρολόι που έχει την δυνατότητα να σας ακολουθήσει. Διαθέτει αυτονομία έως και 7 ημέρες στην λειτουργία smartwatch και έως 24 ώρες στην λειτουργία GPS.BODY BATTERY™
Καταγράψτε τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού σας και βρείτε τις καλύτερες περιόδους για δραστηριότητες και ξεκούραση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΜΜΗΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
Καταγράψτε τις λεπτομέρειες του κύκλου σας, σημειώστε φυσικά και συναισθηματικά συμπτώματα καθώς και ανωμαλίες στον κύκλο ή την κλιμακτήριο.ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Εάν νιώθετε ότι κινδυνεύετε ή αν το ρολόι σας ανιχνεύσει ότι έχει συμβεί ένα γεγονός, οι λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού2 στέλνουν την θέση σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε προσωποποιημένες εικόνες ρολογιού, προσθέστε δεδομένα, εφαρμογές και widget από το κατάστημα Connect IQ.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ GARMIN CONNECT™
Ανεβάστε τις δραστηριότητες σας στην εφαρμογή Garmin Connect και αλληλοεπιδράστε με μια online κοινότητα όπου μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους χρήστες και να τους συναγωνιστείτε. Μπορείτε ακόμα να κοινοποιήστε τις επιτυχίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1. Όταν χρησιμοποιείται με το Running Dynamics Pod ή HRM-Run™ ή HRM-Tri™ (πωλούνται χωριστά)
2. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety.
3. Activity tracking accuracy
4. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για να διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης; δείτε; Garmin.com/ataccuracy.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Εκτιμά την κατάσταση προπόνησης για να υποδείξει αν υποπροπονήστε ή υπερπροπονήστε και προσφέρει επιπλέον εργαλεία παρακολούθησης επιδόσεων όπως VO2 Max, χρόνος αποκατάστασης, αερόβια και αναερόβια επίδραση της άσκησης, φόρτος προπόνησης και άλλα.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Αν προετοιμάζεστε για 5χλμ ή μαραθώνιο, δημιουργήστε τις δικές σας ασκήσεις ή κατεβάστε ένα πρόγραμμα προπόνησης.
GARMIN COACH Λάβετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης που προσαρμόζεται για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους 5χλμ, 10χλμ ή ημιμαραθωνίου.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ1 Περιλαμβάνει συχνότητα βημάτων, χρόνο επαφής με το έδαφος, εξισορρόπηση επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού, κατακόρυφη ταλάντωση και κατακόρυφη αναλογία.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ2 Μοιραστείτε εύκολα την τοποθεσία σας με επιλεγμένες επαφές σε περίπτωση ανάγκης - από επιλογή ή αυτόματα με την ενσωματωμένη λειτουργία εντοπισμού συμβάντος.
CONNECT IQTM Επισκεφτείτε το κατάστημα Connect IQ, όπου μπορείτε να δώσετε προσωπικότητα στο Forerunner 245 με εφαρμογές, widgets εμφανίσεις ώρας και άλλα. Είναι πανεύκολο και δωρεάν!
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Μέχρι 7 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 24 ώρες με GPS.
ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Τρέξιμο, διάδρομος, στίβος, ποδηλασία, ποδηλασία σε εσωτερικό χώρο, πισίνα, κωπηλασία σε εσωτερικό χώρο, ελλειπτικό, stair stepper και άλλα.
GPS, GLONASS & GALILEO Με σήματα GPS, GLONASS και Galileo, θα γνωρίζετε πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και πόσο έντονα τρέχετε στην ύπαιθρο ή μέσα στην πόλη.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ Καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων, παρακολούθηση στρες, ανάλυση ύπνου και πολλά άλλα.
BODY BATTERYTM Για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την ενέργεια σας, η παρακολούθηση ενέργειας Body Battery χρησιμοποιεί διαφορετικά δεδομένα για να εκτιμήσει τα αποθέματα ενέργειας ανά πάσα στιγμή, ώστε να προγραμματίζετε τη μέρα σας με βελτιστοποιώντας τους χρόνους δραστηριότητας και ανάπαυσης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ3 Υποστηρίζει αισθητήρια Bluetooth, έξυπνες ειδοποιήσεις, έλεγχος μουσικής, ANT+, LiveTrack και άλλα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ Ως τμήμα του προπονητικού σας προγράμματος, μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε το χρόνο σας στον αγώνα.

1. Όταν χρησιμοποιείται με Running Dynamics Pod ή HRM-RunTM ή HRM-TriTM (πωλούνται χωριστά)
3. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble


Κλάση αδιαβροχοποίησης: 5ATM
Διαστάσεις συσκευής: 1.7" x 1.7" x 0.5" (42.3 x 42.3 x 12.2 χιλ)
Βάρος: 38.5 γρ

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Forerunner 245 Slate
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...