Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Είμαστε ΑΝΟΙΧΤΑ και εξυπηρετούμε μέσω eShop και τηλεφωνικά με αυθημερόν παράδοση εντός Θεσσαλονίκης!

-10%

Garmin Forerunner 745 Black

449.00
Αρχική τιμή: 499.00
Σύντομη Περιγραφή:
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΕΚΟΡ Αυτό το ρολόι τρεξίματος με GPS είναι κατασκευασμένο για δρομείς και τριαθλητές όπως εσείς, που χρειάζονται λεπτομερή στατιστικά προπόνησης και ασκήσεις στη συσκευή συν τις λειτουργίες ενός smartwatch. Κολύμβηση, ποδήλατο, τρέξιμο, τρίαθλο - κάντε τα όλα με...
Black
010-02445-10
Άμεσα Διαθέσιμο
+

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΕΚΟΡ

Αυτό το ρολόι τρεξίματος με GPS είναι κατασκευασμένο για δρομείς και τριαθλητές όπως εσείς, που χρειάζονται λεπτομερή στατιστικά προπόνησης και ασκήσεις στη συσκευή συν τις λειτουργίες ενός smartwatch.

  • Κολύμβηση, ποδήλατο, τρέξιμο, τρίαθλο - κάντε τα όλα με προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων.
  • Είστε φανατικοί των στατιστικών; Το ίδιο και αυτό το ρολόι επίσης. Λάβετε μέγιστη VO2, φορτίο προπόνησης και πολλά άλλα στις άκρες των δαχτύλων σας.
  • Λάβετε ημερήσιες προτάσεις άσκησης μόνο για εσάς, βασισμένες στις πρόσφατες προπονήσεις σας.
  • Η σωστή μουσική είναι απαραίτητη. Συγχρονίστε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας στο ρολόι σας.
  • Οι ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay™ σας επιτρέπουν να κάνετε αγορές με ένα άγγιγμα στον καρπό σας1.
  • Έχετε αρκετή ενέργεια για κάθε αγώνα. Μέχρι 6 ώρες σε λειτουργία GPS με μουσική.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Το Forerunner 745 είναι κατασκευασμένο να πηγαίνει όπου σας οδηγεί το άθλημα σας. Είναι κατασκευασμένο για να αποθηκεύει μέχρι 200 τρεξίματα, ποδηλατικές διαδρομές και μεγάλα διαστήματα κολύμβησης.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ
Άνετο στην προπόνηση, τον αγώνα και την καθημερινότητα, το Forerunner 745 είναι το μικρότερο μας και ελαφρύτερο smartwatch με πλήρεις λειτουργίες τρεξίματος και τριάθλου.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψιν εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, θα έχετε καθημερινές προτάσεις τρεξίματος και ποδηλασίας βασισμένες στον τρέχον προπονητικό φορτίο και στην κατάσταση προπόνηση σας.

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Δείτε πως οι προπονήσεις σας επηρεάζουν το χτίσιμο της αντοχής σας, την ταχύτητα και την ισχύ με πληροφορίες για την αερόβια και αναερόβια επίδραση της προπόνησης.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μετά από κάθε άσκηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε θα είστε έτοιμοι για μια ακόμα σκληρή εξάσκηση. Ακόμα, προσμετρά την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, τρίαθλο, ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα και ανοιχτή θάλασσα, τρέξιμο σε στίβο και πολλά άλλα. Για αγώνες τριάθλου και προπονήσεις brick, αλλάξτε άθλημα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΜΕΓΙΣΤΗ VO2
Προπονηθείτε εξυπνότερα με την μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου, έναν δείκτη του πόσο καλά μπορείτε να περιμένετε να αποδώσετε. Αυτή η μέτρηση λαμβάνει υπόψιν της ακόμα και τις αλλαγές στην απόδοση που θα μπορούσαν να προκληθούν από τη θερμοκρασία ή το υψόμετρο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ
Αυτό το εξειδικευμένο εργαλείο λαμβάνει υπόψιν του το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και το ιστορικό των προπονήσεων σας για να σας βοηθήσει να δουλέψετε προς τον αγωνιστικό σας στόχο και να δείτε την επίδραση της προπόνησης στον προβλεπόμενο χρόνο τερματισμού σας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Ενώ τρέχετε, το Forerunner 745 αναλύει το ρυθμό, τους καρδιακούς παλμούς2 και την μεταβλητότητα τους για αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας δυνατότητας σας να αποδώσετε.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΤΟΣ
Αυτό το στατιστικό μετράει τον όγκο των ασκήσεων σας τις τελευταίες 7 ημέρες και τον συγκρίνει με το βέλτιστο εύρος για την φυσική σας κατάσταση και το πρόσφατο ιστορικό προπόνησης.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Αυτή η μέτρηση συνεκτιμά το πρόσφατο ιστορικό ασκήσεων και τους δείκτες απόδοσης για να σας ενημερώσει εάν προπονείστε παραγωγικά, αν είστε στην κορυφή ή υπερβάλλετε.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ
Συνδεθείτε σε ένα συμβατό βατόμετρο Garmin (πωλείται χωριστά) για να δουλέψετε προς μια πιο επαρκή προπόνηση με τη βοήθεια της δυναμικής ποδηλασίας, του FTP και εξελιγμένων μεθόδων προπόνησης.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ
Λάβετε εύκολα δεδομένα καρδιακών παλμών2, που περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών και άλλες λειτουργίες για να σας βοηθήσουν να πάρετε το καλύτερο από τις προπονήσεις σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ
Όταν χρησιμοποιείτε ένα συμβατό αξεσουάρ3, το Forerunner 745 καταγράφει σημαντικές μετρήσεις τρεξίματος όπως το ρυθμός των βημάτων, το μήκος του δρασκελισμού, τον χρόνο επαφής με το έδαφος και την εξισορρόπηση και άλλα.

MULTI-GNSS
Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα (GPS, GLONASS and Galileo) για καταγραφή σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα σε σχέση με το GPS μόνο του.

GARMIN COACH
Αυτά τα δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης διαθέτουν καθοδήγηση από έμπειρους προπονητές και προσαρμόζονται στους στόχους σας. Οι ασκήσεις συγχρονίζονται απευθείας στο ρολόι σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Δημιουργήστε διαδρομές στην εφαρμογή μας Garmin Connect™, ώστε να μη ξεμείνετε ποτέ από μέρη για να τρέξετε. Εναλλακτικά, σχεδιάστε μια διαδρομή σε μια άλλη πλατφόρμα όπως το Strava και το Komoot και αυτόματα συγχρονίστε τα στο Forerunner σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ TRENDLINE™
Χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμύρια δεδομένα χιλιομέτρων που δρομείς και ποδηλάτες έχουν ανεβάσει, το Garmin Connect μπορεί να βρει την καλύτερη διαδρομή – επιλέγοντας από δρόμους (και μονοπάτια) περισσότερο ταξιδεμένους.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΡΟ
Αυτό το αισθητήριο στον καρπό σας5 καταγράφει τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα για να σας παρέχει μια ξεκάθαρη εικόνα του πώς κοιμάστε ή πως προσαρμόζεστε σε διαφορετικά υψόμετρα.

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Καταγράψτε τα επίπεδα ενέργειας του σώματος σας ώστε να βρείτε τους κατάλληλους χρόνους για δραστηριότητα και ξεκούραση.

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Η καταγραφή των λεπτομερειών του έμμηνου κύκλου σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την προπόνηση σας για να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό βελτίωσης και να οργανωθείτε για τους επόμενους αγώνες με βάση το που βρίσκεστε στον κύκλο σας.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ
Συγχρονίστε λίστες αναπαραγωγής από επιλεγμένες μουσικές υπηρεσίες streaming6 απευθείας στο ρολόι σας. Το Forerunner 745μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 500 τραγούδια.

GARMIN PAY™ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και επιλέξτε συστήματα συναλλαγών με την λύση ανέπαφων πληρωμών1 Garmin Pay μέσω των παρόχων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ
Όταν αντιστοιχίσετε το ρολόι σας με συμβατό smartphone θα λαμβάνετε emails, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις σε αυτό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Εάν αισθάνεστε ανασφάλεια ή αν το ρολόι σας καταλάβει ότι έχει λάβει χώρα ένα συμβάν, οι λειτουργίες βοήθειας και ανίχνευσης συμβάντος7 αποστέλλουν την τοποθεσία σας στις επαφές σας εκτάκτου ανάγκης.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε πεδία δεομένων, εφαρμογές και widget από το Connect IQ8.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ GARMIN CONNECT
Ανεβάστε τις δραστηριότητες σας στην εφαρμογή Garmin Connect για να αλληλοεπιδράσετε με μια διαδικτυακή κοινότητα όπου άτομα μπορούν να συνδεθούν και να διαγωνιστούν, ακόμα και μοιραστούν τους θριάμβους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Έχετε μέχρι 1 εβδομάδα αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 6 ώρες σε λειτουργία GPS με μουσική. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία UltraTrac™ για να είστε σίγουροι ότι η μπαταρία θα διαρκέσει για τον μακρύτερο σας αγώνα.

1. Δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και συνεργαζόμενες τράπεζες.
2. Ακρίβεια καταγραφής δραστηριοτήτων και μετρήσεων φυσικής κατάστασης
3. Όταν χρησιμοποιείται με Running Dynamics Pod ή HRM-Run™ ή HRM-Tri™ (πωλούνται χωριστά).
4. Απαιτείται εφαρμογή στο συμβατό smartphone σας αντιστοιχισμένο με το Forerunner 745.
5. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το Pulse Ox δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες.
6. Απαιτείται premium συνδρομή με τρίτους παρόχους
7. Όταν συνδέεται με ένα συμβατό smartphone. Για τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς των λειτουργιών ασφαλείας και καταγραφής δείτε see Garmin.com/safety
8. Όταν γίνει αντιστοίχιση του υπολογιστή ή του συμβατού smartphone σας με λήψη της εφαρμογής Connect IQ Store.

Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις μονάδας: 4.38 x 4.38 x 1.33 εκ.
Μέγεθος οθόνης: 1.2" (3.04 εκ) διαγώνιος
Ανάλυση οθόνης: 240 x 240 pixels
Βάρος: 47 γρ
Αποθήκευση μουσικής: Μέχρι 500 τραγούδια
Ασύρματη συνδεσιμότητα: WIFI, Bluetooth και ANT+
Υλικό φακού: Corning Gorilla Glass DX
Υλικό στεφάνης: Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM
Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 7 ημέρες (λειτουργία smartwatch), Μέχρι 6 ώρες (GPS + μουσική), Μέχρι 16 ώρες (GPS μόνο), Μέχρι 21 ώρες (λειτουργία UltraTrac™)

Περιεχόμενα συσκευασίας
Forerunner 745
Καλώδιο φόρτισης/ δεδομένων
Οδηγίες χρήσης

Forerunner 745

Μοντέλο:
Black

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...