Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-21%

Garmin Forerunner 935 Black

Κατασκευαστής: Garmin
329.00
Αρχική τιμή: 419.00
Σύντομη Περιγραφή:
Τελειοποιήστε την προπόνηση και την αποκατάστασή σας
010-01746-04
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Κορυφαίο ρολόι τρεξίματος/τριάθλου με GPS και καρδιακούς παλμούς από τον καρπό¹

  • Προσφέρει εξελιγμένες λειτουργίες τρεξίματος και πολλαπλών αθλημάτων σε ένα άνετο ρολόι το οποίο μπορείτε να φοράτε όλη μέρα και ζυγίζει μόνο 49 γραμμάρια
  • Παρέχει πληροφορίες για υψομετρικές αλλαγές με το ενσωματωμένο βαρόμετρο, ενώ το αλτίμετρο και η ηλεκτρονική πυξίδα σας βοηθούν να γνωρίζετε πάντα που βρίσκεστε
  • Αξιολογεί την κατάσταση προπόνησής σας για να υποδείξει αν υποπροπονήστε ή ύπερπροπονήστε ενώ προσφέρει επιπλέον λειτουργίες μέτρησης της απόδοσης
  • Παρέχει εξελιγμένη δυναμική² τρεξίματος, ποδηλασίας και κολύμβησης, που περιλαμβάνει εξισορόπηση χρόνου επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού και ακόμα περισσότερα
  • Αυτονομία μπαταρίας: έως 2 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού, έως 24 ώρες σε λειτουργία GPS, έως 50 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UtraTrac™ (με καρδιακούς παλμούς από τον καρπό) ή έως 60 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UtraTrac™ (χωρίς καρδιακούς παλμούς από τον καρπό)

Ποιος νοιάζεται ότι το Forerunner 935 σας δίνει πλούσια δεδομένα, όπως δυναμική τρεξίματος, καρδιακούς παλμούς από τον καρπό, κατάσταση προπόνησης, λειτουργικό κατώφλι ισχύος, μέγιστη VO2; Ένας αφοσιωμένος αθλητής όπως εσείς, ο οποίος είναι έτοιμος να νικήσει το χθες. Το κορυφαίο αυτό ρολόι τρεξίματος/τριάθλου με GPS σας βοηθάει να τελειοποιήσετε την προπόνηση και την αποκατάστασή σας ώστε να γίνετε ένας καλύτερος αθλητής.

Ταιριάζει στον καρπό, αλλά και το στυλ σας
Το ρολόι τρεξίματος/τριάθλου Forerunner 935 με GPS διαθέτει ελαφρύ σχεδιασμό, για να το φοράτε άνετα όλη την ημέρα. Το 935 είναι συμβατό με τα λουράκια QuickFit™, που αλλάζουν εύκολα. Με ένα λουράκι να ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε από λουράκι σιλικόνης, για αθλητικό στυλ, σε κλασσικό δερμάτινο ή μεταλλικό.

Παρακολουθήστε την απόδοση, την προπόνηση και την αποκατάστασή σας
Πόσο αποδοτικό είναι το τρέχον πλάνο προπόνησής σας; Το Forerunner 935 θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε την προπόνηση και την αποκατάστασή σας, ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε καλύτερα για έναν αγώνα ή έναν κύκλο προπόνησης. Η κατάσταση προπόνησης είναι ένα νέο εργαλείο παρακολούθησης απόδοσης που αξιολογεί αυτόματα το πρόσφατο ιστορικό άσκησής σας και τους δείκτες απόδοσης, για να σας ενημερώνει εάν η προπόνησή σας είναι παραγωγική, κορυφαία ή υπερβολική. Η νέα μέτρηση της αναερόβιου trainingeffect δίνει μια σημαντική διάσταση στην προπόνηση, καθώς σας ενημερώνει για το πώς η προπόνησή σας βελτιώνει την ικανότητά σας να φτάσετε στα άκρα. Μπορείτε να δείτε ακόμα και το συνολικό φόρτο προπόνησής σας, που μετράει τον όγκο της άσκησής σας από τις τελευταίες επτά ημέρες και τη συγκρίνει με το ιδανικό εύρος για τη φυσική σας κατάσταση και το πρόσφατο ιστορικό προπόνησης.

Αναλύστε την τεχνική σας
Με το Forerunner 935 είναι πλέον ευκολότερο να λαμβάνετε τα δεδομένα που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την τεχνική σας. Αφήστε το Forerunner 935 να καταγράψει σημαντικές μετρήσεις τρεξίματος² που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε την απόδοσή σας. Βιομηχανικές μετρήσεις, όπως ρυθμός βημάτων, μήκος διασκελισμού, χρόνος επαφής με το έδαφος και εξισορρόπηση, κατακόρυφη ταλάντωση και αναλογία, είναι πολύτιμες για να κατανοήσετε τον τρόπο που τρέχετε, ώστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας την ημέρα του αγώνα. Αυτές οι μετρήσεις είναι διαθέσιμες με την προσθήκη συμβατής ζώνης καρδιακών παλμών² ή το RunningDynamicsPod, που τοποθετείται στο λάστιχο του παντελονιού σας. Επωφεληθείτε από τις μετρήσεις για να ενισχύσετε την προπόνησή σας στην ποδηλασία και την κολύμβηση. Στο νερό, το Forerunner 935 θα καταγράψει την απόστασή σας, το ρυθμό, τον αριθμό απλωτών και ακόμα περισσότερα.

Πηγαίνει πιο μακριά μεταξύ των φορτίσεων
Ξεπεράστε την πιο μεγάλη σε διάρκεια άσκησή σας με μια μπαταρία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, ακόμα και κατά τη διάρκεια αγώνων τριάθλου iron ή Ultramarathon. Το Forerunner 935 έχει αυτονομία μπαταρίας έως και 24 ώρες σε λειτουργία GPS και έως και 50 ώρες στη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UltraTrac. Όταν το χρησιμοποιείτε ως καθημερινό smartwatch, θα διαρκέσει έως και 2 εβδομάδες με μια μόνο φόρτιση.

Τρέξιμο, σπριντ, κολύμβηση, ποδηλασία, τρίαθλο
Το Forerunner 935 σας επιτρέπει να αλλάξετε την προπονητική ρουτίνα με ευκολία εξαιτίας των ενσωματωμένων προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο (σε εσωτερικό/εξωτερικό χώρο), ποδηλασία (σε εσωτερικό/εξωτερικό χώρο), κολύμβηση (σε πισίνα/ ανοικτή θάλασσα), σκι, αθλήματα με κουπί, ορεινό τρέξιμο, πεζοπορία, προπόνηση ενδυνάμωσης και πολλά περισσότερα.

Για τμηματικές ασκήσεις και αγώνες διάθλου/τριάθλου, η αυτόματη λειτουργία πολλαπλών αθλημάτων σας επιτρέπει να αλλάζετε αθλήματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το 935 είναι συμβατό με εξελιγμένες ασκήσεις για τρέξιμο, ποδηλασία - ακόμα και κολύμβηση στην πισίνα. Δημιουργήστε τις δικές σας εξατομικευμένες ασκήσεις μέσω δωρεάν λήψης από τη διαδικτυακή κοινότητα φυσικής κατάστασης GarminConnect™. Στη συνέχεια, ελέγξτε τις προηγούμενες προσπάθειές σας στην εφαρμογή ή μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας για να αποκτήσετε επιπλέον κίνητρα.

Πιο έξυπνες συνδέσεις
Οι έξυπνες ειδοποιήσεις που εμφανίζονται κατευθείαν στον καρπό σας είναι μόνο η αρχή. Όταν συνδυαστεί με το συμβατό σας smartphone3, το Forerunner 935 σας δίνει, επίσης, πρόσβαση σε αυτόματες μεταφορτώσεις στο Garmin Connect, ηχητικές ειδοποιήσεις, διαχείριση μουσικής και ακόμα περισσότερα. Επιτρέπει στους φίλους σας να σας ακολουθούν στο τρέξιμο και το ποδήλατο σε πραγματικό χρόνο μέσω του LiveTrack - ή μέσω του GroupTrack που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θέση των φίλων σας. Για να λάβετε τα δεδομένα σας από και προς το cloud, αν επιθυμείτε τη γρήγορη σύνδεση που παρέχει το Wi-Fi®, με το 935 μπορείτε.

Ακολουθήστε την καρδιά σας
Οι καρδιακοί παλμοί από τον καρπό ίσως να είναι μια εύκολη επιλογή όταν θέλετε να κινηθείτε χωρίς περιορισμούς την ημέρα του αγώνα, αλλά το Forerunner 935 σας δίνει την επιλογή να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα με την προσθήκη μιας συμβατής ζώνης καρδιακών παλμών. Μια ζώνη στήθους καρδιακών παλμών (όπως HRM-Run™ ή HRM-Tri™) «ξεκλειδώνει» εξελιγμένες λειτουργίες, όπως το κατώφλι γαλακτικού οξέος και τη μεταβλητότητα καρδιακών παλμών.

Μέσα στο παιχνίδι, εκτός δικτύου
Με το Forerunner 935, είστε ελεύθεροι να πάτε όπου θέλετε για να κάνετε τις δραστηριότητες - εξαιτίας της κάλυψης από GPS, αλλά και GLONASS, που μπορεί να καταγράφει καλύτερα σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, σε σχέση με την κάλυψη μόνο με GPS. Επίσης, το ενσωματωμένο βαρόμετρο σας παρέχει υψομετρικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Τι δραστηριότητες καταγράφει το 935; Περισσότερες από όσες μπορείτε να φανταστείτε! Τα αθλήματα τριάθλου είναι μόνο η αρχή, καθώς υπάρχει ενσωματωμένη υποστήριξη για πεζοπορία, κωπηλασία, γκολφ, σκι, αθλήματα με κουπί και ακόμα περισσότερα.

Εξατομίκευση και σύνδεση
Το ρολόι τρεξίματος/τριάθλου Forerunner 935 με GPS συγχρονίζεται αυτόματα στο GarminConnect, τη διαδικτυακή κοινότητα φυσικής κατάστασης όπου μπορείτε να κάνετε επισκόπηση της προόδου σας και μάλιστα να τη μοιραστείτε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Συνδεθείτε στο Garmin Connect μέσω του υπολογιστή σας ή κάντε λήψη της εφαρμογής Garmin Connect ™ Mobile στο συμβατό σας smartphone. Μπορείτε, επίσης, να εξατομικεύσετε τη συσκευή σας με πεδία δεδομένων, δωρεάν εμφανίσεις ώρας από το NUUN, ακόμα και εφαρμογές όπως το Uber και το Accuweather, όλα διαθέσιμα από το Connect IQ™.

Πρόσθετες παροχές
Ακριβώς όπως εσείς, το Forerunner 935 αντέχει στα δύσκολα, όλη την ημέρα. Αυτό το ρολόι γίνεται ο συναθλητής σας στην αποκατάσταση με την ολοήμερη καταγραφή δραστηριοτήτων¹ που καταγράφει βήματα, θερμίδες και ύπνο. Επίσης, είναι συμβατό με τη ποδηλατική σειρά Varia™ για την επίγνωση του αναβάτη, που περιλαμβάνει ραντάρ, φώτα ποδηλάτου και οθόνη Varia Vision™ . Ολοκληρώστε το ποδηλατικό σετ με τους μετρητές ισχύος Vector™ 2 (διπλό αισθητήριο) και 2S (μονό αισθητήριο). Το Vector 2 συνδέεται τέλεια με το Forerunner σας για να σας δείχνει ισχύ, ταχύτητα πεταλιάς, ισορροπία αριστερά/δεξιά και δυναμική ποδηλασίας που δείχνουν πώς και πού παράγετε ισχύ.

Μετατρέψτε κάθε μέρα σε αγώνα
Αποκτήστε την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε για να νικήσετε το χθες με το StravaLiveSegments. Τα μέλη του StravaPremium μπορούν να συγχρονίσουν τμήματα διαδρομής τρεξίματος και ποδηλασίας στο 935 για άμεση ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους. Επιπλέον, λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το πότε το τμήμα της διαδρομής ξεκινάει ή τελειώνει, βλέπετε βαθμολογίες στον πίνακα κατάταξης, καθώς και πώς η τρέχουσα προσπάθειά σας συγκρίνεται με το ατομικό σας ρεκόρ.

Premium Δοκιμή 60-ημερών: Οι αγοραστές του Forerunner 935 θα λάβουν μια δοκιμαστική συνδρομή 60-ημερών για το Strava Premium. https://www.strava.com/premium...

Premium Δοκιμή 30-ημερών: Οι κάτοχοι συσκευών συμβατών με το Connect IQ θα λάβουν μια δοκιμαστική συνδρομή 30-ημερών για το Strava Premium. https://www.strava.com/premium...

Από τη θεωρία στην πράξη και την απόδοση με TrainingPeaks
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από μια άσκηση που εκτελείται στην εντέλεια. Με τη εφαρμογή TrainingPeaks του ConnectIQ, μπορείτε να ξεκινήσετε κατευθείαν την καθημερινή σας άσκηση με το Forerunner 935. Στη συνέχεια, αφήστε τη συσκευή να σας οδηγήσει κατά τη διάρκεια της άσκησης σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρώστε τους στόχους έντασης και τη διάρκεια των διαστημάτων κατευθείαν από το TrainingPeaks. Μετά τη συνεδρία σας, αυτόματα συγχρονίζεται η ολοκληρωμένη σας άσκηση στο TrainingPeaks για λεπτομερή ανάλυση της απόδοσής σας και για μέτρηση της προόδου σας, ως προς τους στόχους σας.

1 Ακρίβεια δεδομένων καταγραφής
2 Όταν χρησιμοποιηθεί με το RunningDynamicsPod (πωλείται χωριστά) ή τις ζώνες HRM-Run ή HRM-Tri. Περιλαμβάνονται σε μερικά μοντέλα, πωλούνται χωριστά σε άλλα.
3 Δείτε στη διεύθυνση Garmin.com/ble για μια λίστα με συμβατά smartphone.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καταγραφή καρδιακών παλμών όλο το 24ωρο: Η τεχνολογία Elevate™ για μέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό, σας δίνει τους τρέχοντες καρδιακούς παλμούς χωρίς να απαιτείται η προσθήκη επιπλέον ζώνης.
Ελαφρύ για τον αληθινό αθλητή (μόνο 49 γρ.). Άνετο για να το φοράτε στην προπόνηση και όλη την ημέρα
GPS+GLONASS+ABΠ Επιπλέον των αλλαγών υψομέτρου και κατεύθυνσης σε πραγματικό χρόνο, επωφελείστε από περισσότερες επιλογές σήματος, οπουδήποτε σας οδηγήσει η προπόνηση.
Τμήματα διαδρομής Strava Live Λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την αρχή και το τέλος του τμήματος, καθώς και τη θέση στον πίνακα κατάταξης, όταν ολοκληρώσετε το τμήμα διαδρομής.
Λειτουργίες Διασύνδεσης Αυτόματες μεταφορτώσεις στο Garmin Connect™, LiveTrack, GroupTrack, ηχητικές ειδοποιήσεις, διαχείριση μουσικής, έξυπνες ειδοποιήσεις και δημοσιεύσεις σε social media. Επίσης, είναι συμβατό με το Connect IQ για λήψη εφαρμογών από τρίτους, widgets, εμφανίσεις ώρας και πεδία δεδομένων.
Δυναμική Τρεξίματος Δείτε την αποδοτικότητά σας με την εξισορρόπηση του χρόνου επαφής με το έδαφος, το μήκος διασκελισμού, την κατακόρυφη αναλογία και ακόμα περισσότερα.
Κατάσταση Προπόνησης Μετρήστε πόσο αποτελεσματική είναι η προπόνησή σας με καθημερινές ενημερώσεις για την κατάσταση προπόνησης.
Εξελιγμένος έλεγχος απόδοσης Περιλαμβάνει μέγιστη VO2, σύμβουλο αποκατάστασης, τμήματα διαδρομής Strava live, λειτουργικό κατώφλι ισχύος5, κατώφλι γαλακτικού οξέως6, επίδραση προπόνησης και κατάσταση προπόνησης.
Συμβατότητα με Varia Δείτε και γίνετε αντιληπτοί συνδυάζοντας το 935 σας με φώτα ή ραντάρ ποδηλάτου, που ανιχνεύουν την κίνηση που πλησιάζει από πίσω σας.
Δυναμική Ποδηλασίας Καταγραφή βατ/κιλό και δυναμική ποδηλασίας όταν χρησιμοποιείται με τον μετρητή ισχύος Vector™.
Εξελιγμένες Ασκήσεις Δώστε ώθηση στην προπόνησή σας στην πισίνα, την ποδηλασία ή το τρέξιμο, με εξελιγμένες ασκήσεις που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.
GroupTrack Σας επιτρέπει να συνδέετε τη συσκευή σας μέσω του Garmin Connect™, ώστε να παρακολουθείτε τη θέση των φίλων σας ενώ προπονούνται

Διαστάσεις συσκευής (WxHxD): 1.8" X 2.1" x 0.5" / 46.7 x 53.9 x 13.9 χιλ
Βάρος συσκευής: 49gr

Περιεχόμενα συσκευασίας
Forerunner 935
Καλώδιο φόρτισης
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...