Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

Garmin Forerunner 945 Black/Slate

Κατασκευαστής: Garmin
599.00
Σύντομη Περιγραφή:
Είσαι αθλητής και αυτό είναι το ρολόι σου. (FRN)(gpay)
010-02063-01
Σε Απόθεμα
+
Είσαι αθλητής και αυτό είναι το ρολόι σου.

Το Forerunner® 945 σας επιτρέπει να συγχρονίζεστε με εξελιγμένες μουσικής υπηρεσίες για να φοράτε τη μουσική στον καρπό σας1. Επιπρόσθετα προσφέρει τις πιο εξελιγμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης που περιλαμβάνουν εξισορρόπηση φόρτου προπόνησης2 και ακόμα περισσότερα. Απολαύστε την άνεση των ανέπαφων πληρωμών3 από τον καρπό με το Garmin Pay™. Με έγχρωμους χάρτες στο ρολόι για να σας καθοδηγεί δεν θα χαθείτε ποτέ στην προπόνηση. Όπου και αν βρίσκεστε, οι ενσωματωμένες λειτουργίες εντοπισμού και ασφάλειας - όπως ο εντοπισμός συμβάντος (κατά τη διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων) και βοήθεια - σας επιτρέπουν να στέλνετε εύκολα σε πραγματικό χρόνο την τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης4.

ΜΟΥΣΙΚΗ Συγχρονίστε υπηρεσίες streaming Μουσικής όπως Spotify®, Deezer και άλλα για εύκολη αποθήκευση και αναπαραγωγή των αγαπημένων σας τραγουδιών από τον καρπό σας ή απλά κατεβάστε μέχρι 1000 τραγούδια στο ρολόι σας.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Οι λειτουργίες παρακολούθησης επίδοσης περιλαμβάνουν μέγιστη VO2 και κατάσταση προπόνησης με το νέο εργαλείο εξισορρόπησης φόρτου προπόνησης, μία μέτρηση που παρακολουθεί το μίγμα της προπονητικής έντασης.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Προσφέρει μετρήσεις επίδοσης προσαρμοσμένες στη ζέστη και το υψόμετρο, συμπεριλαμβανομένου του εγκλιματισμού και για τις δύο περιπτώσεις. Επιπρόσθετα καταγράφει το χρόνο αποκατάστασης, το αερόβιο και αναερόβιο training effect και άλλα.
GARMIN PAYTM Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές άνετα από το ρολόι σας, για να αφήνετε τα μετρητά και τις κάρτες στο σπίτι.
ΧΑΡΤΗΣ Δεν θα χαθείτε ποτέ στην προπόνηση με έγχρωμο χάρτη στο ρολόι για να σας καθοδηγεί στο τρέξιμο ή την ποδηλασία.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ4 Περιλαμβάνει εντοπισμό συμβάντος κατά τη διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων και βοήθεια, τα οποία στέλνουν την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο στις επαφές εκτάκτου ανάγκης.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Είτε προπονήστε για Ironman είτε για μαραθώνιο, δημιουργήστε τις δικές σα ασκήσεις ή κατεβάστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης. Το Forerunner 945 υποστηρίζει τα προσαρμοσμένα προγράμματα Garmin Coach.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ Δείτε τα συστατικά της αποτελεσματικότητάς σας με εξισορρόπηση χρόνου επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού, κατακόρυφη αναλογία και άλλα.
GPS, GLONASS & GALILEO Με δορυφορικά σήματα GPS, GLONASS και Galileo, θα γνωρίζετε πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και που τρέχετε όταν προπονήστε στην ύπαιθρο ή μέσα στην πόλη.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ Περιλαμβάνει παρακολούθηση υγείας όπως καρδιακή συχνότητα, ημερήσιο στρες, χρονόμετρο αναπνοών χαλάρωσης, παρακολούθηση ενέργειας Body Battery™ και ακόμα περισσότερα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ4 Περιλαμβάνει έξυπνες ειδοποιήσεις, καιρό και πολλές ακόμα λειτουργίες όταν συνδέεται με συμβατό smartphone.
CONNECT IQ™ Επισκεφτείτε το κατάστημα Connect IQ, για να δώσετε προσωπικότητα στο Forerunner 945 με εφαρμογές, widget, εμφανίσεις ώρας και άλλα. Είναι πολύ εύχρηστο και δωρεάν.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Μέχρι 2 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch, μέχρι 10 ώρες σε λειτουργία GPS με μουσική, μέχρι 40 με GPS χωρίς μουσική και μέχρι 60 ώρες σε λειτουργία Ultratrac.

1. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble
2. Δείτε garmin.com/ataccuracy
3. Δείτε garmin.com/waterrating
4. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble
5. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση διάγνωσης ή παρακολούθησης ιατρικών συνθηκών, δείτε Garmin.com/ataccuracy.
6. Δείτε garmin.com/waterrating


Κλάση αδιαβροχοποίησης6: 5 ATM
Διαστάσεις συσκευής: 47 χιλ
Βάρος: 50 γρ

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Forerunner 945 Black/Slate
Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin