Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Forerunner 955 Black

Κατασκευαστής: Garmin
549.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ηγηθείτε της αγέλης Θέλετε μια θέση στο βάθρο; Βάλτε αυτό το στον καρπό σας. Προπονηθείτε και αποδώστε το καλύτερο σας και βάλτε τον εαυτό σας στο τρέξιμο του επόμενου σας αγώνα. Έχετε μέχρι και 15 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch1 για μια πλήρη εικόνα της υγείας σας...
010-02638-30
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Ηγηθείτε της αγέλης

Θέλετε μια θέση στο βάθρο; Βάλτε αυτό το στον καρπό σας. Προπονηθείτε και αποδώστε το καλύτερο σας και βάλτε τον εαυτό σας στο τρέξιμο του επόμενου σας αγώνα.

  • Έχετε μέχρι και 15 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch1 για μια πλήρη εικόνα της υγείας σας από τον ύπνο στην προπόνηση.
  • Μετακινηθείτε μεταξύ των στατιστικών και των χαρτών με μια νέα οθόνη αφής.
  • Τρέξτε με σιγουριά κάθε διαδρομή χρησιμοποιώντας τους έγχρωμους ενσωματωμένους χάρτες και το multi-band GPS. Μάθετε πότε είστε έτοιμοι για μια παραγωγική προπόνηση με την ετοιμότητα προπόνησης.
  • Σχεδιάστε τη στρατηγική σας με της ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων, τις λεπτομέρειες της διαδρομής και πολλά άλλα στο widget αγώνα.
  • Δείτε αν προπονείστε επαρκώς ή αν το παρακάνετε με την βελτιωμένη λειτουργία κατάστασης προπόνησης.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Έχετε μέχρι και 15 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch. Σε λειτουργία GPS έχετε μέχρι 42 ώρες και με την λειτουργία UltraTrac™, μπορείτε να έχετε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία μέχρι 80 ώρες.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ
Μετακινηθείτε μεταξύ των χαρτών και των στατιστικών με τον παραδοσιακό έλεγχο των κουμπιών ή με τη νέα οθόνη αφής.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ
Ζυγίζοντας μόνο 52 γρ. το smartwatch Forerunner 955 θα σας κρατήσει ανάλαφρους στα πόδια σας και συντονισμένους στο σώμα σας.ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Από τη στιγμή που ξυπνάτε έχετε μια βαθμολογία ετοιμότητας βασισμένη στην ποιότητα του ύπνου σας, την αποκατάσταση, το φορτίο προπόνησης και πολλά άλλα, ώστε να αποφασίσετε εάν είναι καλή μέρα για να κάνετε σκληρή προπόνηση ή να πάτε πιο χαλαρά.

ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
Λάβετε μια επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης και της προπόνησης σας μόλις ξυπνάτε, μαζί με την κατάσταση HRV και τον καιρό. Μπορείτε ακόμα και να εξατομικεύσετε την αναφορά για να βλέπετε αυτά που σας ενδιαφέρουν

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HRV
Κατανοήστε καλύτερα την συνολική σας υγεία, την αποκατάσταση και την απόδοση της προπόνησης σας μέσα από την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών ενώ κοιμάστε, με βάση την τεχνολογία που ανέπτυξε η ομάδα της Firstbeat Analytics™.

WIDGET ΑΓΩΝΑ
Προετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα σας με συμβουλές, εξατομικευμένες ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων και προβλέψεις χρόνου ολοκλήρωσης, με βάση λεπτομέρειες της διαδρομής, του καιρού και της απόδοσης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Δείτε τις καθημερινές προτάσεις άσκησης για όλη τη βδομάδα, οι οποίες προσαρμόζονται μετά από κάθε τρέξιμο για να ταιριάζουν με την απόδοση και την αποκατάσταση σας, καθώς και τους επερχόμενους αγώνες στο ημερολόγιο της εφαρμογής Garmin Connect™.

GARMIN COACH
Δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης για 5 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα και ημιμαραθώνιο που διαθέτουν καθοδήγηση από κορυφαίους προπονητές και προσαρμόζονται σε εσάς και τους στόχους σας.

ΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ
Όταν χρησιμοποιείτε το Running Dynamics Pod ή μια ζώνη HRM-Pro™, θα έχετε μια συνεχή μέτρηση στον καρπό σας για το πόση δύναμη ασκείτε στον δρόμο καθώς τρέχετε, ώστε να διαχειριστείτε την προσπάθεια σας.

REAL-TIME STAMINA
Παρακολουθείστε και διαχειριστείτε την κόπωσή σας και αποφύγετε την υπερπροσπάθεια όταν ξεκινάτε ένα τρέξιμο ή μια ποδηλασία.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ
Όταν χρησιμοποιείτε έναν αισθητήρα Running Dynamics Pod ή μια ζώνη HRM-Pro™, το ρολόι Forerunner® 955 καταγράφει σημαντικές μετρήσεις τρεξίματος όπως είναι ο ρυθμός βημάτων, το μήκος διασκελισμού, ο χρόνος επαφής με το έδαφος, η εξισορρόπηση και πολλά άλλα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Με την χρήση νέων ενδείξεων όπως η κατάσταση HRV, το πρόσφατο ιστορικό ασκήσεων σας και την απόδοση, βλέπετε με ευκολία λεπτομέρειες για την συνολική σας προσπάθεια, καθώς και το αν προπονείστε παραγωγικά, είστε στην κορύφωση ή κάνετε υπερπροσπάθεια.

ΟΞΥ ΦΟΡΤΙΟ
Δείτε το ιστορικό των προπονήσεων σας και συγκρίνετε την ένταση των πρόσφατων ασκήσεων σας με το βέλτιστο εύρος για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

TRAINING EFFECT
Δείτε πώς οι προπονήσεις σας επηρεάζουν την αντοχή, την ταχύτητα και τη δύναμη με δεδομένα για αερόβια και αναερόβια επίδρασης της προπόνησης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PACEPRO™
Η λειτουργία PacePro σας βοηθάει να κρατάτε τον ρυθμό σας με καθοδήγηση προσαρμοσμένη στην κλίση, καθώς τρέχετε στην πορεία σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μάθετε πόσο χρόνο αποκατάστασης χρειάζεστε πριν από την επόμενη δύσκολη προπόνηση με βάση την τελευταία σας προπόνηση, καθώς και το συνολικό στρες, τον ύπνο και τις ημερήσιες δραστηριότητες σας εκτός των προπονήσεων σας.

VO2 MAX
Προπονηθείτε εξυπνότερα με την μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου VO2 Max, έναν δείκτη του πώς αναμένεται να αποδώσετε. Αυτή η μέτρηση λαμβάνει υπόψιν της ακόμα και τις αλλαγές στην απόδοση που μπορεί να συμβούν από τη ζέστη ή το υψόμετρο.

ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Ενώ τρέχετε βλέπετε μια ανάλυση του ρυθμού και των καρδιακών σας παλμών για μια εκτίμηση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας δυνατότητας σας να αποδώσετε.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Κατεβάστε τα σχέδια προπόνησης σας για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο από την εφαρμογή Garmin Connect™ ή συγχρονίστε ομαλά το Forerunner σας με άλλες πλατφόρμες όπως το TrainingPeaks® και το TrainerRoad.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Αναβαθμίστε τις προπονήσεις σας με προφίλ δραστηριοτήτων για ποδηλασία, τρίαθλο, κολύμβηση σε πισίνα και ανοιχτή θάλασσα, τρέξιμο σε στίβο και πολλά άλλα. Για αγώνες και μικτές προπονήσεις μπορείτε να αλλάζετε τα αθλήματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ
Με βάση το ιστορικό σας στο τρέξιμο και την συνολική φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε μια εκτίμηση για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρυθμός σας στα 5 χιλιόμετρα, στα 10 χιλιόμετρα ή ακόμα και στον μαραθώνιο. Επιπλέον, ένα γράφημα δεδομένων σας δείχνει την επίδραση της προπόνησης σας με την πάροδο του χρόνου.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-BAND GNSS
Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης και σε πολλαπλές συχνότητες από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνάνε, δίνοντας σας κορυφαία ακρίβεια για το πόσο μακριά και πόσο γρήγορα τρέξατε, ακόμα και σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
Είτε τρέχετε στους δρόμους της πόλης ή ποδηλατείτε σε μονοπάτια με πυκνή κάλυψη το Forerunner 955 σας παρέχει ενσωματωμένους έγχρωμους χάρτες για να μένετε στον δρόμο σας.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ
Ακολουθείστε μια πορεία με τη βοήθεια οδηγιών στροφή προς στροφή, οι οποίες σας ενημερώνουν νωρίτερα πότε έρχεται η επόμενη στροφή.

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Με την δημοφιλή δρομολόγηση Trendline™ είναι εύκολο να βρείτε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια. Απλά εισάγετε την επιθυμητή απόσταση και το Forerunner 955 θα σας προτείνει πορείες που θα σας γυρίσουν πίσω στην αφετηρία σας.

UP AHEAD
Ενημερωθείτε με μια ματιά για επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος μπροστά σας. Δείτε μετρήσεις απόδοσης, ενδιάμεσους χρόνους, απόσταση, υψόμετρο και επιπλέον μία σύνοψη με όλα τα βασικά σημεία του μονοπατιού που έρχονται.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO
Χρησιμοποιείστε τον σχεδιασμό ανάβασης ClimbPro σε διαδρομές που έχετε κατεβάσει για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις μελλοντικές ανηφόρες, που περιλαμβάνουν κλίση, απόσταση και υψομετρική διαφορά καθώς και τις κατηφόρες και τα επίπεδα τμήματα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Εάν αισθάνεστε ανασφαλείς ή αν το ρολόι σας αισθανθεί ότι έχει παρουσιαστεί ένα συμβάν, οι λειτουργίες Βοήθειας και Ανίχνευσης συμβάτος4 στέλνουν την τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης. Η ανίχνευση συμβάντος είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή σε επιλεγμένα προφίλ δραστηριοτήτων μόνο.

ΠΟΡΕΙΕΣ
Δημιουργήστε ή αναζητήστε υπάρχουσες πορείες στην εφαρμογή Garmin Connect™, ώστε να μην ξεμείνετε πότε από μέρη για τρέξιμο. Μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε διαδρομές και σε άλλες πλατφόρμες όπως τα Strava και Komoot και να τις συγχρονίσετε αυτόματα στο Forerunner σας.ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ
Το ρολόι συνεχώς μετράει τους καρδιακούς σας παλμούς2 με τον αισθητήρα μας τελευταίας τεχνολογίας και θα σας ειδοποιήσει εάν είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί ενώ είστε σε ανάπαυση. Σας βοηθάει επίσης να δείτε πόσο έντονα δουλεύετε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, ακόμα και στην κολύμβηση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™
Παρακολουθείστε τα αποθέματα ενέργειας του σώματος σας ώστε να βρείτε την καλύτερη ώρα για δραστηριότητα και για ξεκούραση5.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ
Λάβετε μια βαθμολογία για την ποιότητα του ύπνου σας και συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Δείτε τα διαφορετικά στάδια του ύπνου, τους καρδιακούς παλμούς, το στρες, το οξυγόνο6 και την αναπνοή σας.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΟΞΥΜΕΤΡΟΥ
Ο αισθητήρας παλμικού οξυμέτρου6 από τον καρπό μετράει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα για να υποστηρίξει την εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου και τον εγκλιματισμό υψόμετρου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Connect για να παρακολουθήσετε τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη σας. Καταγράψτε συμπτώματα, δείτε συμβουλές για άσκηση και διατροφή και πολλά ακόμα. Μπορείτε ακόμα να δείτε και να καταγράψετε λεπτομέρειες στον καρπό σας με την εφαρμογή Women's Health Tracking.

HEALTH SNAPSHOT™
Ολοκληρώστε μία 2-λεπτή συνεδρία για να καταγράψετε σημαντικά στατιστικά όπως καρδιακοί παλμοί2, μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, παλμικό οξύμετρο6, αναπνοή και στρες. Έπειτα δημιουργείται μια αναφορά με όλα αυτά τα στατιστικά για να τη μοιραστείτε μέσω της εφαρμογής Garmin Connect στο συμβατό σας smartphone.ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ
Κατεβάστε μέχρι και 500 τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από λογαριασμούς σε Spotify, Deezer ή Amazon Music (απαιτείται συνδρομή).

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™
Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και με τη λύση1 ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Λάβετε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΩΝ
Ελέγξτε το έξυπνο προπονητήριο Tacx® μέσω της τεχνολογίας ANT+® για προσομοίωση διαδρομής, αυτόματες αλλαγές της αντίστασης και ειδοποιήσεις ασκήσεων όταν χρησιμοποιείτε τις πορείες ή τις ασκήσεις από το ρολόι σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN CONNECT
Δείτε τις πληροφορίες της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, συνδεθείτε και ανταγωνιστείτε με φίλους, εγγραφείτε σε προκλήσεις για να κερδίστε επιβραβεύσεις και άλλα, όλα σε μια δωρεάν και χωρίς συνδρομή εφαρμογή.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™
Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων και εφαρμογές από το κατάστημα Connect IQ στο συμβατό σας smartphone.

1. Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety
2. Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας και μετρήσεων φυσικής κατάστασης
3. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης. δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.
4. Δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και τις συνεργαζόμενες τράπεζες στο Garmin.com/GarminPay/banks.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Forerunner 955
Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

Κατασκευαστής:
Garmin

Χαρακτηριστικά Ρολογιού

Υλικό φακού:
Corning Gorilla Glass 3
Φυσικές διαστάσεις:
46.5 x 46.5 x 14.4 (mm)
Υλικό στεφάνης:
Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Μέγεθος Οθόνης:
1.3" (33 mm) διάμετρος
Τύπος οθόνης:
Ευανάγνωστη στον ήλιο, MIP
Βαρος:
52 g
Αδιαβροχοποίηση:
5 ATM
Ανάλυση οθόνης:
260 x 260 pixels
Οθόνη αφής:
Ναι
Ηλιακή φόρτιση:
Όχι
Τύπος λουριού:
Quickfit 22
Αισθητήρες:
GPS/GLONASS/GALILEO
Συνδεσιμότητα:
Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
Διάρκεια μπαταρίας:
Smartwatch: Up to 20 days, GPS: Up to 32 hours, GPS and Music: Up to 13 hours, UltraTrac mode: Up to 70 hours
Μουσική:
Ναι
Έξυπνες ειδοποιήσεις:
Ναι
Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay:
Ναι

Αξεσουάρ