Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin GPSMAP 65s Multi-Band με Topo Active Europe & Topo Drive Hellas

Κατασκευαστής: Garmin
429.00
Σύντομη Περιγραφή:
Βρείτε το δικό σας δρόμο σε όλο αυτόν τον μεγάλο κόσμο με τα GPSMAP® 65 και GPSMAP® 65s Αυτές οι ανθεκτικές συσκευές χειρός προσφέρουν τεχνολογία multi-band και εκτεταμένη υποστήριξη GNSS για μέγιστη ακρίβεια στην ενδοχώρα, στα αστικά φαράγγια και στα δάση με πυκνή βλάστηση. Διαθέτουν...
010-02451-SA
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Βρείτε το δικό σας δρόμο σε όλο αυτόν τον μεγάλο κόσμο με τα GPSMAP® 65 και GPSMAP® 65s

Αυτές οι ανθεκτικές συσκευές χειρός προσφέρουν τεχνολογία multi-band και εκτεταμένη υποστήριξη GNSS για μέγιστη ακρίβεια στην ενδοχώρα, στα αστικά φαράγγια και στα δάση με πυκνή βλάστηση. Διαθέτουν έγχρωμη οθόνη 2,6 ιντσών, σχεδιασμό με πλήκτρα και έχουν προ-φορτωμένο ευρωπαϊκό χάρτη TopoActive Europe. Η ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω τεχνολογίας BLUETOOTH® και ANT+® εξασφαλίζει τη συμβατότητα με την εφαρμογή Garmin Explore™ και σας βοηθάει να διαχειριστείτε διαδρομές, πορείες και σημεία και να κάνετε επισκόπηση των στατιστικών σας από το πεδίο. Το GPSMAP 65s προσθέτει αισθητήρες ABC (αλτίμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα) για πλοήγηση οπουδήποτε.

ΝΕΟ MULTI-BAND GNSS Η τεχνολογία Multi-band και η εκτεταμένη υποστήριξη GNSS (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS και IRNSS) σας παρέχουν βέλτιστη ακρίβεια στην ενδοχώρα, τα αστικά φαράγγια και σε δάση με πυκνή βλάστηση.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC Πλοηγηθείτε σε κάθε μονοπάτι με αισθητήρες ABC που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για παρακολούθηση του καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων
ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Πλοηγήσιμοι χάρτες TopoActive Europe σας δίνουν λεπτομερή προβολή οδικού δικτύου και χωματόδρομων, ποταμών, φυσικών χαρακτηριστικών, κτιρίων και πολλών άλλων.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Λάβετε ειδοποιήσεις για γραπτά μηνύματα και emails, απευθείας στην συσκευή χειρός σας όταν συνδεθεί με την συμβατή συσκευή σας.
ΝΕΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN EXPLORE Προγραμματίστε, δείτε και συγχρονίστε σημεία, πορείες και διαδρομές με την χρήση της εφαρμογής και της ιστοσελίδας Garmin Explore. Μπορείτε ακόμα να δείτε σε ολοκληρωμένες δραστηριότητες ενώ είστε ακόμα στο πεδίο.
GEOCACHING Λάβετε αυτόματες ενημερώσεις κρυπτών από το Geocaching Live, που περιλαμβάνουν περιγραφές, καταγραφές και στοιχεία. Όταν συνδέεστε την εφαρμογή Garmin Connect™, κάθε σας εύρημα θα ενημερώνεται στο προφίλ σας στο Geocaching.com
ΘΥΡΑ MICROSD™ Χρησιμοποιώντας τη συμβατή συσκευή σας και κάρτα μνήμης microSD, εύκολα κάνετε λήψη χάρτες TOPO PRO για να βρείτε ορεινά μονοπάτια ή να έχετε πρόσβαση στους χάρτες HuntView.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Ταξιδέψτε με αυτονομία μπαταρίας μέχρι 16 ώρες σε λειτουργία GPS
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ Σκληρό, ανθεκτικό στους κραδασμούς και με κλάση αδιαβροχοποίησης IPX7

Περιεχόμενα συσκευασίας
GPSMAP 65s
Καλώδιο USB
Κλιπ καραμπίνερ
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin