Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin GPSMAP 66i Topo Active Europe & Topo Drive Hellas

Κατασκευαστής: Garmin
629.00
Σύντομη Περιγραφή:
Η πλοήγηση ακριβείας συναντά τη παγκόσμια επικοινωνία μέσα στο στιβαρό GPSMAP 66i.
010-02088-IN
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Η πλοήγηση ακριβείας συναντά τη παγκόσμια επικοινωνία μέσα στο στιβαρό GPSMAP 66i.


Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία inReach, το GPSMAP 66i - το οποίο χειρίζεστε με κουμπιά και μπορεί να επικοινωνεί μέσω δορυφόρου - σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε σήμα SOS στη GEOS, το κέντρο διαχείρισης διασώσεων, και να ενεργοποιηθεί μια αμφίδρομη επικοινωνία με καταγραφή της τοποθεσίας σας μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού συστήματος Iridium®. Πλοηγηθείτε με σιγουριά με τον προφορτωμέ νο χάρτη TopoActive Europe και κάντε χρήση απευθείας στη συσκευή της δορυφορικής απεικόνισης BirdsEye Satellite Imagery. Η συσκευή υποστηρίζει δίκτυο πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων (GNSS) και διαθέτει αισθητήρες πλοήγησης.INTERACTIVE SOS Ενεργοποιεί & στέλνει σήμα SOS στην 24ωρη υπηρεσία έρευνας και διάσωσης GEOS (απαιτείται συνδρομή).

ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ Αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω της 100% παγκόσμιας δορυφορικής κάλυψης Iridium® (απαιτείται συνδρομή για την υπηρεσία).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ LIVETRACK Μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο, μέσω της 100% παγκόσμιας δορυφορικής κάλυψης Iridium και παραμείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας, την ομάδα σας, την εργασία σας κ.α. (απαιτείται συνδρομή).

ΚΑΙΡΟΣ Η συνδεσιμότητα με κινητά παρέχει πρόσβαση στην εφαρμογή Active Weather για ενημερωμένες προβλέψεις που περιλαμβάνουν προγνωστικούς χάρτες για θερμοκρασίες, ανέμους, βροχοπτώσεις και συννεφιές.

ΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΣΑΙ Προ-φορτωμένος χάρτης TopoActive Europe και πρόσβαση στο BirdsEye Satellite Imagery με απευθείας λήψεις στη συσκευή και χωρίς να απαιτείται ετήσια συνδρομή

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS Υποστήριξη δικτύου πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων για καταγραφή σε ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC ΜΕ ΑΥΤΟΜ. ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΜΑ Τρισδιάστατη ηλεκτρονική πυξίδα με αντιστάθμιση κλίσης με αξελερόμετρο και αισθητήρα βαρομετρικού αλτιμέτρου με αυτοκαλιμπράρισμα για να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση.

ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ Μεγάλη ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη 3" για τέλεια θέαση σε οποιαδήποτε συνθήκες.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN EXPLORE Συμβατό με την εφαρμογή Garmin Explore™ που σας βοηθά να διαχειριστείτε τα σημεία, τις διαδρομές, τις δραστηριότητες σας, να χρησιμοποιήσετε τα ίχνη και να κάνετε μια ανασκόπηση στο ταξίδι .

ΕΦΑΡΜΟΓΗ WIKILOC Προ-φορτωμένο με την εφαρμογή Wikiloc του Connect IQ, προσφέροντας περισσότερα από 9 εκατομμύρια μονοπάτια για να κατεβάσετε.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Διαθέτει φακό LED και λυχνία εκπομπής SOS για βοήθεια σε καταστάσεις ανάγκης. Κατασκευασμένο σύμφωνα με στρατιωτικά πρότυπα για αντοχή σε θερμοκρασία, κραδασμούς και νερό (MIL-STD-810G) και είναι απόλυτα συμβατό με κιάλια νυχτερινής όρασης.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου με αυτονομία έως 35 ώρες σε λειτουργία καταγραφής ανά 10 λεπτά (default) και έως 200 ώρες σε λειτουργία καταγραφής ανά 30 λεπτά (Expedition mode).

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΗ ΜΝΗΜΗ Ενσωματωμένη μνήμη 16 GB που μπορεί να επεκταθεί με μια κάρτα microSD™ (πωλείται ξεχωριστά) για επιπλέον χάρτες και πληροφορίες

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ Στιβαρό, ανθεκτικό στα χτυπήματα και αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX7Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις προϊόντος (W x H x D) 6.6 x 16.3 x 3.5 εκ

Μέγεθος οθόνης 3.8 x 6.3 εκ, 3" δι αγ. (7.6 εκ)

Σημεία και διαδρομές 10.000 σημεία | 250 διαδρομές

Καταγραφή ίχνους 20.000 σημεία, 250 αποθ. gpx ίχνη, 300 αποθ. αθλητικές δραστηριότητεςΠεριεχόμενα συσκευασίας

Garmin GPSMAP 66i

Καλώδιο microUSB

Carabiner κλιπ

Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin