Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin GPSMAP 66s με χάρτη Topo Drive Hellas + Συνδρομή BirdEye + ΕΓΣΑ 87

Κατασκευαστής: Garmin
429.00
Σύντομη Περιγραφή:
Πλοηγηθείτε στην επόμενη περιπέτειά σας στην ύπαιθρο.
010-01918-SA
Κατόπιν Παραγγελίας
+
Προηγμένο Φορητό GPS με Δωρεάν Συνδρομή* στο BirdsEye Satellite Imagery
  • Μεγάλη, έγχρωμη οθόνη 3", ευανάγνωστη κάτω από το ηλιακό φως.
  • Πολλαπλά Παγκόσμια Συστήματα Πλοήγησης (GNSS) υποστηρίζουν καλύτερα την παρακολούθηση των διαδρομών σας σε δύσβατες περιοχές απ' ότι μονάχα με GPS. Πυξίδα 3 αξόνων και βαρομετρικό αλτίμετρο.
  • Πρόσβαση στο BirdsEye Satellite Imagery με downloads απ' ευθείας στη συσκευή, χωρίς ετήσια συνδρομή* για τον πρώτο χρόνο.
  • Μέσω ασύρματης συνδεσιμότητας υποστηρίζονται λειτουργίες όπως η "Active Weather" για πρόγνωση καιρικών συνθηκών και η Geocaching Live.
  • Συμβατό με τον ιστότοπο και την εφαρμογή "Garmin Explore" η οποία σας βοηθά στη διαχείριση των διαδρομών, των μονοπατιών και των waypoints σας ενώ προσφέρει και ανασκόπηση των στατιστικών σας.
  • Αυτονομία μπαταρίας έως 16 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS και έως 1 εβδομάδα σε κατάσταση "expedition" περισσότερη εξερεύνηση, με τη χρήση μόνο 2 μπαταριών ΑΑ.

Πλοηγηθείτε στην επόμενη περιπέτειά σας, στην ύπαιθρο, με το Garmin GPSMAP 66s.
Είτε κάνετε πεζοπορία, ορειβασία, κυνήγι, geocaching, καγιάκ ή ορεινή ποδηλασία μπορείτε να εξερευνήσετε περισσότερα με αυτό το προηγμένο και στιβαρό φορητό GPS που διαθέτει έγχρωμη οθόνη 3". Προσφέρει εύρεση τοποθεσίας με μεγαλύτερη αξιοπιστία, χάρη στην κεραία Quad-Helix και την υποστήριξη πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων. Η ασύρματη συνδεσιμότητα που διαθέτει, το καθιστά συμβατό με εφαρμογές όπως η Active Weather και η Garmin Explore ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να κατεβάζετε πληροφορίες και απ' ευθείας στη συσκευή.

Βρείτε Τον Προσανατολισμό Σας
Επιπρόσθετα με την υποστήριξη των πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων, το GPSMAP 66s παρέχει αισθητήρες ABC (αλτίμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα) για να παρακολουθείτε το ταξίδι σας. Το ενσωματωμένο αλτίμετρο παρέχει υψομετρικά δεδομένα ώστε να μπορείτε να ελέγχετε με ακρίβεια την άνοδο και την κάθοδό σας, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη των καιρικών αλλαγών, δείχνοντας τις βραχυπρόθεσμες τάσεις στην ατμοσφαιρική πίεση. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων διατηρεί τον προσανατολισμό σας είτε κινείστε είτε όχι.

Δείτε Πού Κατευθύνεστε
Πάρτε μια καλύτερη εικόνα της τοποθεσίας σας με τις, υψηλής ευκρίνειας, φωτορεαλιστικές προβολές της διαδρομής σας, χάρη στην απευθείας μεταφορά δεδομένων από το σύστημα BirdsEye satellite imagery - χωρίς ετήσια συνδρομή για τον πρώτο χρόνο. Θα δείτε μια πραγματική αναπαράσταση του περιβάλλοντος χώρου γύρω σας για να βρείτε με ευκολία μονοπάτια, διαδρομές, ξέφωτα για κάμπινγκ ή πάρκα και μέρη για geocaching, ακόμη μπορείτε και να ορίσετε δικά σας waypoints.

Μείνετε Ενημερωμένοι Για Τις Αλλαγές Του Καιρού
Θα είστε πάντοτε ενημερωμένοι για τις καιρικές συνθήκες όταν συνδέετε το GPSMAP 66 με ένα συμβατό smartphone, μέσω Bluetooth. Δεχθείτε ενημερώσεις για τις αλλαγές του καιρού σε πραγματικό χρόνο, καθώς και χάρτες πρόβλεψης για την θερμοκρασία, τον αέρα, τις βροχοπτώσεις και τα σύννεφα. Επιπλέον παρέχει ραντάρ καιρού σε πραγματικό χρόνο ώστε να είστε ενήμεροι για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν τις δραστηριότητές σας.

Geocaching
Το GPSMAP 66s κάνει ακόμη πιο εύκολη και απολαυστική την εμπειρία του geocaching. Ορίστε αυτόματες αναβαθμίσεις με τα τελευταία caches από το Geocaching Live, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών, των τοποθεσιών και των υποδείξεων τους. Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες μέσω σύνδεσης Wi-Fi ή μέσω του Garmin Connect από ένα συμβατό smartphone, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε χειροκίνητα τις συντεταγμένες ή να εκτυπώνετε τις λεπτομέρειες σε χαρτί. Επιπλέον κάθε εύρημα ανεβαίνει αυτόματα στο Geocaching.com μέσα στο προσωπικό σας προφίλ..

Eξερεύνηση με την Garmin
Ακόμη και όταν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν έχετε σήμα στο τηλέφωνό σας, το GPSMAP 66 μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή για smartphone "Garmin Explore". Η εφαρμογή αυτή, σας επιτρέπει να προγραμματίζετε το ταξίδι σας, να κάνετε ανασκοπή και να συγχρονίζετε δεδομένα όπως waypoints, διαδρομές και μονοπάτια. Επιπρόσθετα, σας δίνει τη δυνατότητα να ξαναδείτε ολοκληρωμένες δραστηριότητες ενώ βρίσκετε ακόμη στην ύπαιθρο ή εκτός δικτύου. Όταν βρεθείτε και πάλι στο σπίτι σας, μπορείτε να προγραμματίσετε μελλοντικές εκδρομές και να ξαναδείτε τις προηγούμενές σας δραστηριότητες στον ιστότοπο "Garmin Explore".

Έτοιμο Για Δυσμενείς Συνθήκες
Προετοιμαστείτε για τις πιο ακραίες περιπέτειες! Το GPSMAP 66 προσφέρει αυτονομία έως 16 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS και έως 1 εβδομάδα σε κατάσταση "expedition" (με δύο μπαταρίες AA). Παρέχει φακό LED ενώ εκπέμπει και σήματα SOS σε περίπτωση που θέλετε να ειδοποιήσετε για βοήθεια. Είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με στρατιωτικές προδιαγραφές για τη θερμοκρασία, το νερό και τις πτώσεις (MIL-STD-810G), ενώ είναι συμβατό με γυαλιά νυκτερινής οράσεως.

Τεχνικές Λεπτομέρειες
Διαστάσεις: 6.2 x 16.3 x 3.5 cm
Βάρος: 230g με τις μπαταρίες
Αδιαβροχοποίηση: IPX7
Μπαταρίες: 2 μπαταρίες ΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται)
Οθόνη: Έγχρωμη TFT
Μέγεθος Οθόνης: 3.8 x 6.3 cm, 3" διαγωνίως
Χάρτης: Προ-φορτωμένος βασικός χάρτης
Αισθητήρες: Βαρόμετρο, Αλτίμετρο, Πυξίδα
Aσύρματη Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth, ANT+

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin GPSMAP 66s
Πρόσβαση σε δορυφορική απεικόνιση BirdsEye
Καλώδιο micro-USB
Carabiner clip
Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin