Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin GPSMAP 723xsv με χάρτη Ελλάδας G3

Κατασκευαστής: Garmin
1,399.00
Σύντομη Περιγραφή:
Μεγαλύτερη ευκρίνεια από το συνδεδεμένο πηδάλιο σας Με 60% περισσότερα pixel και σχεδόν την διπλάσια ταχύτητα επεξεργασίας από τις προηγούμενες γενιές συσκευών GPSMAP 7 ιντσών, αυτό το ευκρινές, υψηλής ανάλυσης πλότερ/σόναρ ενσωματώνεται τέλεια με το ναυτικό σας σύστημα Garmin....
010-02365-GT
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Μεγαλύτερη ευκρίνεια από το συνδεδεμένο πηδάλιο σας

Με 60% περισσότερα pixel και σχεδόν την διπλάσια ταχύτητα επεξεργασίας από τις προηγούμενες γενιές συσκευών GPSMAP 7 ιντσών, αυτό το ευκρινές, υψηλής ανάλυσης πλότερ/σόναρ ενσωματώνεται τέλεια με το ναυτικό σας σύστημα Garmin.

  • Εύκολη ενσωμάτωση με περισσότερες μηχανές.
  • Συνδεθείτε με συμβατές συσκευές τρίτων με την εφαρμογή digital switching OneHelm™
  • Χτίστε το ναυτικό σας σύστημα χρησιμοποιώντας την κορυφή της συνδεσιμότητας δικτύου.
  • Συμβατότητα με κορυφαίους χάρτες1 για την καλύτερη πλοήγηση Garmin.
  • Δείτε κάτω από το σκάφος σας με ενσωματωμένες δυνατότητες σόναρ.
  • Διαχειριστείτε τη ναυτική σας εμπειρία σχεδόν από οπουδήποτε2.

ΣΟΝΑΡ ΣΑΡΩΣΗΣ ULTRA HIGH-DEFINITION
Λάβετε ενσωματωμένο σόναρ σάρωσης Ultra High-Definition SideVü και ClearVü με ζωντανές, υψηλής αντίθεσης χρωματικές παλέτες για να σας βοηθήσει να διακρίνετε ψάρια από τη δομή του βυθού. Το GPSMAP® 723xsv υποστηρίζει επίσης παραδοσιακό σόναρ CHIPR 1kW.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΝΑΡ PANOPTIX™
Συνδέστε το με τα εύκολα στην κατανόηση σόναρ πραγματικού χρόνου Panoptix ή Panoptix LiveScope™ (οι αισθητήρες πωλούνται χωριστά) για να βλέπετε γύρω από το σκάφος σε πραγματικό χρόνο.


ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ, ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΟ, ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ
Με την επιπρόσθετη δύναμη επεξεργασίας και το νέο κομψό σχεδιασμό με γυαλί από άκρη σε άκρη και μικρότερο αποτύπωμα μονάδας, αυτό το

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗΣ
Η νέα υψηλότερης ανάλυσης οθόνη 7 ιντσών σας προσφέρει βελτιωμένη δυνατότητα ανάγνωσης στον ήλιο με 60% περισσότερα pixel από τις προηγούμενες γενιές συσκευών GPSMAP 7 ιντσών.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ BLUECHART® G3 VISION®
Αυτοί οι προαιρετικοί χάρτες προσφέρουν τα καλύτερα δεδομένα Garmin και Navonics, τεχνολογία αυτόματου υπολογισμού πορείας3 και άλλες κορυφαίες λειτουργίες πλοήγησης.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ
Για να βοηθηθείτε να αποφύγετε τον καιρό και τη κίνηση στο νερό, το μικρό ραντάρ κλειστού τύπου 4 kW GMR™ 18 HD+ διατίθεται σαν επιλογή πακέτου μαζί με το πλότερ/σόναρ σας GPSMAP.ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ GARMIN
Εάν έχετε πολλαπλές συμβατές συσκευές Garmin στο σκάφος σας, μπορείτε να μοιραστείτε πληροφορίες, όπως χάρτες, δεδομένα χρηστών, ραντάρ και βίντεο κάμερας ΙΡ και πολλά ακόμα.

ΔΙΚΤΥΑ NMEA 2000® ΚΑΙ NMEA 0183
Συνδεθείτε με συμβατούς αυτόματους πιλότους, digital switching, καιρό, ηχοσύστημα Fusion-Link™, VHF, AIS και άλλα από μια οθόνη.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ACTIVECAPTAIN®
Με το ενσωματωμένο Wi-Fi® συνδεθείτε με την δωρεάν και «όλα σε ένα» εφαρμογή κινητού τηλεφώνου για να έχετε πρόσβαση στην λειτουργία OneChart™, σε έξυπνες ειδοποιήσεις, ενημερώσεις λογισμικού, στο Garmin Helm, σε δεδομένα Garmin Quickdraw™ και σε πολλά ακόμα4.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ANT®
Συνδεθείτε με κάποιες από τις αγαπημένες σας συσκευές, όπως τα ναυτικά ρολόγια quatix®, ασύρματους αισθητήρες gWind™, ναυτικά όργανα GNX™ Wind και ασύρματα τηλεχειριστήρια.

ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ J1939
Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το πλότερ σας σε διαφορετικά είδη μηχανών μεταξύ των οποίων και επιλεγμένες μηχανές Yamaha.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ONEHELM™
Αυτή η αποκλειστική λειτουργία ενοποιεί τους χειρισμούς και τις δυνατότητες των συσκευών από τρίτους κατασκευαστές, όπως το EmpirBus™ digital switching, σε μια οθόνη.

1. Πωλείται χωριστά.
2. Απαιτείται η εφαρμογή ActiveCaptain στο συμβατό σας smartphone αντιστοιχισμένο με το GPSMAP® 723xsv.
3. Auto Guidance χρησιμοποιείται μόνο για σχεδιασμό και δεν αντικαθιστά τις λειτουργίες ασφαλούς πλοήγησης
4. Όταν γίνει αντιστοίχιση με συμβατό smartphone.


Περιεχόμενο συσκευασίας
GPSMAP 723xsv
Χάρτης G3 Ελλάδα
Βάση, βάση χωνευτή
Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
Προστατευτικό καπάκι
NMEA 2000 T-connector
Καλώδιο NMEA 2000
Διακοσμητικά καλύμματα
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin