Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin GPSMAP 8412xsv

Κατασκευαστής: Garmin
4,619.00
Σύντομη Περιγραφή:
Συνδυασμός πλότερ και σόναρ με οθόνη αφής 12" full HD In-plane Switching (IPS) Διαθέτει οθόνη αφής 12" full HD IPS Ολοκληρωμένη υποστήριξη των λειτουργιών σόναρ της Garmin Ενσωματώνεται πλήρως σε δίκτυο NMEA 2000® και Garmin Marine Network Υποστηρίζει τεχνολογία...
010-02092-02
Κατόπιν Παραγγελίας
+

Συνδυασμός πλότερ και σόναρ με οθόνη αφής 12" full HD In-plane Switching (IPS)

  • Διαθέτει οθόνη αφής 12" full HD IPS
  • Ολοκληρωμένη υποστήριξη των λειτουργιών σόναρ της Garmin
  • Ενσωματώνεται πλήρως σε δίκτυο NMEA 2000® και Garmin Marine Network
  • Υποστηρίζει τεχνολογία ANT® και δίκτυο Wi-Fi®
  • Ο έλεγχος μέσω της λειτουργίας SmartMode™ επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση, με ένα άγγιγμα στις πληροφορίες που χρειάζεστε

Όσοι ασχολούνται σοβαρά με την θάλασσα χρειάζονται αξιόπιστο εξοπλισμό. Το εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση πλότερ και σόναρ GPSMAP 8412xsv προσφέρει απόδοση πολυχρηστικής οθόνης (MFD). Διαθέτει οθόνη αφής 12" full HD IPS για ευρύτερες γωνίες θέασης, ανώτερη ευκρίνεια και καθαρότητα στον ήλιο, ακόμα και με polarized γυαλιά ηλίου. Πολλαπλές οθόνες μπορούν να τοποθετηθούν επίπεδα, από άκρη σε άκρη για να δημιουργήσουν ένα κομψό, γυάλινο πιλοτήριο ή μπορούν να τοποθετηθούν χωνευτά.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη σόναρ
Το GPSMAP 8412xsv πλότερ/ σόναρ combo προσφέρει ενσωματωμένη υποστήριξη για το κορυφαίο σόναρ μας, συμπεριλαμβάνοντας το παραδοσιακό CHIRP 1 kW με διπλό κανάλι, το CHIRP ClearVü και το CHIRP SideVü σόναρ σάρωσης, καθώς και ενσωματωμένη υποστήριξη για το Ultra High-Definition σόναρ σάρωσης (χωρίς να απαιτείται χρήση μαύρου κουτιού). Επίσης, υποστηρίζει ολόκληρη τη σειρά σόναρ Panoptix™ all-seeing (τα αισθητήρια πωλούνται ξεχωριστά).

Δημιουργήστε το δικό σας σύστημα στο σκάφος
Το δίκτυο NMEA 2000 και το Garmin Marine Network σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εύκολα τη δική σας πλήρη σειρά ηλεκτρονικών για ναυτική χρήση - από ραντάρ και αυτόματους πιλότους, μέχρι κάμερες, όργανα ναυσιπλοΐας και σόναρ - που ελέγχονται από το πλότερ σας και διανέμονται σε πολλαπλές οθόνες. Επιπλέον, το αποκλειστικό σύστημα OneHelm™ της Garmin συντονίζει πολλά προϊόντα άλλων κατασκευαστών στο σκάφος για να προσφέρει πλήρη έλεγχο των συστημάτων - όπως digital switching, φωτισμό, σταθεροποίηση και άλλα - εύκολα, στην οθόνη του πλότερ σας.

Πλήρης συνδεσιμότητα
Το πλότερ GPSMAP 8412xsv διαθέτει επεξεργαστή κορυφαίας απόδοσης που υποστηρίζει γρήγορο σχεδιασμό χαρτών, εξαιρετικές δυνατότητες δικτύωσης, διανομή βίντεο και πολλά άλλα. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Wi-Fi σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τη δωρεάν εφαρμογή ActiveCaptain® για πρόσβαση στο OneChart™, έξυπνες ειδοποιήσεις¹, την κοινότητα δεδομένων Garmin Quickdraw™ και ακόμα περισσότερα. Επίσης, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του video streaming από την ασύρματη κάμερα GC™ 100 και τις action cameras VIRB®. Ακόμα, η ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία ANT σας συνδέει απευθείας με το smartwatch για ναυτική χρήση quatix®, το αισθητήριο gWind™ Wireless 2 και ασύρματα τηλεχειριστήρια.

Λειτουργία SmartMode
Συνδεδεμένα σόναρ, ραντάρ, κάμερες, media και digital switching μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα ή να ενσωματωθούν στο SmartMode. Με το SmartMode, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δίνουν γρήγορη πρόσβαση, με ένα άγγιγμα στις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σας διευκολύνουν σε καταστάσεις υψηλής πίεσης, όπως η προσέγγιση σε προβλήτα.

Εξελιγμένες λειτουργίες ιστιοπλοΐας
Η λειτουργία Garmin SailAssist™ εμφανίζει σημαντικά δεδομένα και καθοδήγηση πριν τον αγώνα για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για να λαμβάνετε αποφάσεις καλά πληροφορημένοι, η λειτουργία Garmin SailAssist. Άλλες λειτουργίες ιστιοπλοΐας περιλαμβάνουν laylines, εξελιγμένο γράφημα ανέμου και ρευμάτων/παλίρροιας. Οι δείκτες εμφανίζουν πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε με μία ματιά, όπως τη γωνία του ανέμου, την ταχύτητα του ανέμου, οριζόντια ή κάθετα γραφήματα και μία μπάρα δεδομένων με προσαρμόσιμα πεδία.

Η κορυφαία εφαρμογή για σκάφη
Κάντε λήψη της εφαρμογής ActiveCaptain στο smartphone ή το tablet σας για να διαχειριστείτε τη ναυτική εμπειρία από οπουδήποτε — από το σχεδιασμό του ταξιδιού μέχρι την ενημέρωση λογισμικού και την αγορά χαρτών.

1. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone

Περιεχόμενα συσκευασίας
GPSMAP 8412xsv
Καλώδιο τροφοδοσίας
Βάση με knobs
Καλώδιο ΝΜΕΑ 2000 drop cable και T-connector
Κιτ χωνευτής τοποθέτησης
Καπάκι προστασίας από τον ήλιο
Διακοσμητικά
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin