Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin GSD 26

Κατασκευαστής: Garmin
1,649.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ένα πανίσχυρο, ψηφιακό σόναρ που προσφέρει απαράμιλλο διαχωρισμό στόχων σε πολύ μεγαλύτερα βάθη σε σχέση με τα κοινά σόναρ.
010-00958-00
Κατόπιν Παραγγελίας
+

To Garmin GSD 26 είναι ένα πανίσχυρο, ψηφιακό σόναρ που προσφέρει απαράμιλλο διαχωρισμό στόχων σε πολύ μεγαλύτερα βάθη σε σχέση με τα κοινά σόναρ.

Ανακαλύψτε την τεχνολογία Spread Spectrum Clarity

To Garmin GSD 26 θέτει την high definition στόχευση σε άλλο επίπεδο και είναι ειδικό για επαγγελματικό ψάρεμα σε βαθιά νερά. Σε συνεργασία με ένα συμβατό αισθητήριο, η τεχνολογία Spread Spectrum Clarity σαρώνει σε πολλές συχνότητες ταυτόχρονα παρέχοντας τεράστιο όγκο δεδομένων στο δέκτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον ακριβή διαχωρισμό στόχων (όπως στα ρηχά νερά) σε πολύ μεγαλύτερο βάθος μέχρι και τα 3000 μέτρα (10.000 ft).Mία σταθερή συχνότητα λειτουργίας σας επιτρέπει να ρυθμίζετε χειροκίνητα τις συχνότητες από 25 kHz μέχρι 210 kHz για ενισχυμένη στόχευση συγκεκριμένων ειδών ψαριών. Μπορείτε επιπλέον να ρυθμίσετε την ισχύ εκπομπής από τα 300 W έως τα 3 kW (ανάλογα με το αισθητήριο) για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο.Δύο Sonars σε ένα

Ο ειδικός σχεδιασμός διπλού πομποδέκτη του GSD 26 επιτρέπει την ταυτόχρονη και ανεξάρτητη λειτουργία του αισθητηρίου. Μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τα δεδομένα μέσω του Garmin Chartplotter σας το οποίο συνδέεται εύκολα με το GSD 26 μέσω του Garmin Marine Network.Tεχνικά χαρακτηριστικά:

Κατασκευή: αλουμίνιο & ατσάλι με πλαστκό κάλυμμα πρόσβασης

Διαστάσεις: 274 mm × 373 mm × 100 mm

Βάρος: 5.16 kg

Αδιαβροχοποίηση: IPX7

Θερμοκρασίες λειτουργίας: -15°C ~ 70°C

Απόσταση ασφαλείας από πυξίδα: 60 cm

Ισχύς βυθομέτρου: 25-3,000 W rms¹

Συχνότητα: 25-210 kHz (ανάλογα με το αισθητήριο)

Τρόπος σύνδεσης/επικοινωνίας: Garmin Marine NetworkΠεριεχόμενα συσκευασίας:

GSD 26

καλώδιο τροφοδοσίας

καλώδιο marine network (2 m)

σετ τοποθέτησης & εγκαταστασης

κάρτα SD αναβάθμισης λογισμικού

οδηγίες χρήσης & εγκατάστασης

Κατασκευαστής:
Garmin