Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin HRM-Pro Plus

Κατασκευαστής: Garmin
129.00
Σύντομη Περιγραφή:
Μην χάνετε ούτε χτύπο Είτε προπονείστε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, η ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro Plus σας δίνει τα ακριβή δεδομένα που χρειάζεστε για ωθήσετε τα όρια σας και να φτάσετε τους στόχους σας. Η HRM-Pro™ Plus μεταδίδει δεδομένα καρδιακών παλμών σε πραγματικό χρόνο...
010-13118-00
Σε Απόθεμα
+

Μην χάνετε ούτε χτύπο

Είτε προπονείστε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, η ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro Plus σας δίνει τα ακριβή δεδομένα που χρειάζεστε για ωθήσετε τα όρια σας και να φτάσετε τους στόχους σας.

  • Η HRM-Pro™ Plus μεταδίδει δεδομένα καρδιακών παλμών σε πραγματικό χρόνο σε συμβατές συσκευές, εξοπλισμό και εφαρμογές.
  • Το καπάκι που ανοίγει χωρίς εργαλεία κάνει την αλλαγή μπαταρίας εύκολη και επιπλέον έχετε μέχρι έναν χρόνο αυτονομία.
  • Συνδεθείτε με το συμβατό σας Garmin smartwatch και λάβετε δεδομένα απόστασης και ρυθμού για το τρέξιμο σας σε κλειστό χώρο.
  • Δεν είναι μόνο μια ζώνη καρδιακών παλμών. Η δυναμική τρεξίματος μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την τεχνική σας (απαιτεί συμβατό Garmin smartwatch)
  • Δεν φοράτε το ρολόι σας; Η HRM-Pro™ Plus καταγράφει τα βήματα, τις θερμίδες, τα λεπτά έντασης και πολλά ακόμη.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Μέσω των τεχνολογιών ANT+® και BLUETOOTH® Low Energy, αυτό το μόνιτορ διπλής μετάδοσης, μεταδίδει ακριβή και σε πραγματικό χρόνο δεδομένα καρδιακών παλμών και απόδοσης στα smartwatch και τους ποδηλατικούς υπολογιστές της Garmin, σε συμβατό εξοπλισμό γυμναστηρίου, στην εφαρμογή Tacx® Training αλλά και σε άλλες εφαρμογές.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ
Η HRM-Pro Plus καταγράφει δυναμική τρεξίματος, όπως κατακόρυφη ταλάντωση, χρόνο επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού και άλλα, για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την τεχνική σας και να ενεργοποιήσετε τη δρομική ισχύ στο συμβατό ρολόι Garmin.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Για τις προπονήσεις σας στο στίβο ή σε διάδρομο, αυτή η ζώνη καρδιακών παλμών μεταδίδει πληροφορίες ρυθμού και απόστασης στο συμβατό σας ρολόι Garmin και μέσω BLUETOOTΗ Low Energy, για να έχετε τα δεδομένα που χρειάζεστε ανεξάρτητα από το που τρέχετε.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ακόμα και όταν είστε εκτός εμβέλειας του ρολογιού σας, η HRM-Pro Plus αποθηκεύει δεδομένα κατά το κολύμπι και άλλες δραστηριότητες και τις αποστέλλει στο συμβατό σας Garmin smartwatch όταν τις ολοκληρώσετε.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή ενός παιχνιδιού η ζώνη καρδιακών παλμών αποθηκεύει τις θερμίδες που κάψατε, τα λεπτά έντασης και την ολοήμερη καρδιακή συχνότητα. Μπορεί ακόμα και να ενημερώνει όλες τις συσκευές Garmin μέσα από την εφαρμογή Garmin Connect και την λειτουργία TrueUp™.

ΑΝΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ο μικρός και ελαφρύς πομπός καρδιακών παλμών χωράει στο πλάτος του μαλακού και άνετου ιμάντα. Κινηθείτε ελεύθερα και ιδρώστε όσο θέλετε, η HRM-Pro Plus δεν θα σας εμποδίζει.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Μην ανησυχείτε ότι θα ξεμείνετε από ενέργεια. Το νέο καπάκι μπαταρίας που ανοίγει χωρίς εργαλεία είναι εύχρηστο και έχετε μέχρι και 1 χρόνο αυτονομίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Γενικά
Διαστάσεις: 60.0-142.0 x 3.0 x 1.2 εκ.
Βάρος: 52 γρ.
Διαστάσεις πομπού: 29.6 x 53.7 x 8.6 χιλ.
Προσαρμόσιμο μέγεθος bi-fold
Εύρος μεγέθους: 60.0-106.0 εκ. 60.0-142.0 εκ. Με προαιρετική επέκταση
Μπαταριά: cr2032
Καπάκι μπαταρίας: Χωρίς εργαλεία
Αυτονομία μπαταρίας: 12 μήνες (προπόνηση τριαθλου 1 ώρα/μερα)
Αδιαβροχοποίηση: 5 atm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0°c-40°c
Συχνότητα/πρωτόκολλο: 2.4 ghz ant πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας; bluetooth® ασύρματη τεχνολογία 5.0
Αριθμός ταυτόχρονων υποστηριζόμενων συνδέσεων ble: 3
Αριθμός ταυτόχρονων υποστηριζόμενων συνδέσεων ant: Απεριόριστες
Εύρος: 3 μετρα
Συμβατότητα συστήματος: Ant+, bluetooth

Πρόσθετα
Ant+® καρδιακοί παλμοί: Ναι
Ble καρδιακοί παλμοί: Ναι
Υποστήριξη μεταβλητότητας καρδιακών παλμών και εξελιγμένες λειτουργείες καρδιακών παλμών: Ναι
Ant+ δυναμική τρεξίματος: Ναι
Stand-alone καταγραφή δραστηριότητας (βήματα, ολοήμεροι καρδιακοί παλμοί, θερμίδες, λεπτά έντασης)
Υποστήριξη trueup
Αποθήκευση και προώθηση καρδιακών παλμών: Ναι
Καρδιακοί παλμοί κατά την κολύμβηση: Ναι
Ρυθμός και απόσταση τρεξίματος: Ναι

Κατασκευαστής:
Garmin