Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-8%

Garmin HRM-Pro

Κατασκευαστής: Garmin
119.00
Αρχική τιμή: 129.00
Σύντομη Περιγραφή:

Κορυφαία ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών με διπλή αναμετάδοση

010-12955-00
Σε Απόθεμα
+

Διαθέτοντας διπλή αναμετάδοση, η κορυφαία ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών από το στήθος HRM-Pro™ σας επιτρέπει να μοιράζεστε ακριβή δεδομένα καρδιακών παλμών με τη συσκευή σας Garmin, συμβατό αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικές εφαρμογές τρίτων όπως το Tacx, το Zwift και πολλά άλλα.

Σας βοηθάει επίσης, να βελτιώσετε την δρομική σας τεχνική παρέχοντας σας δεδομένα δυναμικής τρεξίματος που περιλαμβάνουν την κατακόρυφη ταλάντωση, το χρόνο επαφής με το έδαφος, το μήκος διασκελισμού και άλλα.

Η ζώνη HRM-Pro αποθηκεύει καρδιακά δεδομένα όταν βρίσκεστε στο νερό και αυτόματα τα αποστέλλει στην συσκευή σας μετά το πέρας της κολύμβησης.

Κατά την διάρκεια ομαδικών αθλημάτων, καταγράφει επίσης τα βήματα, τις θερμίδες και τα λεπτά έντασης και έπειτα συγχρονίζεται με το ρολόι σας Garmin μέσω της εφαρμογής Garmin Connect™.

Κάντε το επόμενο βήμα και ωθήστε την απόδοση σας στο επόμενο επίπεδο ενώ φοράτε μια από τις πιο άνετες ζώνες μέτρησης καρδιακών παλμών μέχρι τώρα, με μπαταρία που δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...