Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Lily Classic Dark Bronze & Paloma Leather

Κατασκευαστής: Garmin
249.00
Σύντομη Περιγραφή:
Αρκετά κλασικό για να ξεχωρίζει. Αρκετά μοντέρνο για να σας κρατάει σε σύνδεση. Δεν έχετε ξαναδεί ένα smartwatch1 τόσο μικρό που να μπορεί να κάνει τόσα πολλά. Με ένα τίναγμα του καρπού σας, ο φακός με τα ιδιαίτερα μοτίβα αποκαλύπτει μια φωτεινή οθόνη αφής, και μόλις τελειώσετε, η οθόνη...
010-02384-B0
Εξαντλημένο

Αρκετά κλασικό για να ξεχωρίζει. Αρκετά μοντέρνο για να σας κρατάει σε σύνδεση.

Δεν έχετε ξαναδεί ένα smartwatch1 τόσο μικρό που να μπορεί να κάνει τόσα πολλά. Με ένα τίναγμα του καρπού σας, ο φακός με τα ιδιαίτερα μοτίβα αποκαλύπτει μια φωτεινή οθόνη αφής, και μόλις τελειώσετε, η οθόνη εξαφανίζεται.

  • Κομψός φακός με ιδιαίτερα σχέδια ή έξυπνη οθόνη αφής; Γιατί όχι και τα δυο;
  • Ένα μικρό, κομψό smartwatch για να παρακολουθείτε τα σημαντικά για εσάς στατιστικά υγείας.
  • Δείτε γραπτά μνήματα, κλήσεις και υπενθυμίσεις ημερολογίου2 σε ένα ρολόι που φαίνεται τόσο όμορφο; Ναι, το κάναμε αυτό.
  • Ναι, αυτό το ρολόι καταγράφει τα βήματα σας, τον ύπνο σας, το στρες και επίπεδα ενέργειας3.
  • Η ευεξία έρχεται εύκολα με εφαρμογές για γιόγκα, περπάτημα, αερόβια, ασκήσεις αναπνοής και άλλα.
  • Μην βάζετε την ζωή σε αναμονή. Μεγαλύτερη αυτονομία μεταξύ των φορτίσεων με μέχρι και 5 ημέρες αυτονομία μπαταρίας.


ΜΙΚΡΟ, ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ
Αυτό το κομψό smartwatch είναι το πρώτο του είδους του από την Garmin με ένα μικρό πλαίσιο ρολογιού 34 χιλ. και έναν φακό με ιδιαίτερα μοτίβα. Απλά πατήστε ή γυριστέ τον καρπό σας για να αποκαλύψετε την φωτεινή οθόνη αφής.

ΚΛΑΣΙΚΟ Ή ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ
Επιλέξτε ανάμεσα στα κλασικά και αθλητικά σχέδια με ποικιλία χρωμάτων, μετάλλων και επιλογές από λουράκια που αλλάζουν εύκολα, σε δέρμα ή σιλικόνη, ώστε να βρείτε το τέλειο κομμάτι που θα ταιριάξει με την εμφάνιση σας.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™
Δείτε τα επίπεδα ενέργειας του σώματος σας κατά τη διάρκεια της μέρας ώστε να βρείτε τον καλύτερο χρόνο για δραστηριότητα και ξεκούραση.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ
Το ρολόι συνεχώς μετράει τους καρδιακούς σας παλμούς3 και μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να σας ειδοποιήσει εάν μείνουν πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ
Δείτε εάν έχετε μια ήρεμη, ισορροπημένη ή έντονη μέρα. Οι υπενθυμίσεις χαλάρωσης θα σας ωθήσουν να κάνετε μια μικρή δραστηριότητα αναπνοής όποτε αισθάνεστε πιεσμένοι.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Garmin Connect™ για να παρακολουθήσετε τον έμμηνο κύκλο σας ή την εγκυμοσύνη σας. Καταγράψτε συμπτώματα και πάρτε πληροφορίες για την άσκηση και την διατροφή και άλλα. Μπορείτε ακόμα να δείτε και να καταγράψετε τις λεπτομέρειες στον καρπό σας.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Καταγράψτε την καθημερινή ποσότητα υγρών που καταναλώνετε απευθείας στο ρολόι σας. Μπορείτε μέχρι και να ρυθμίσετε υπενθυμίσεις ενυδάτωσης, να βάζετε στόχους και να κάνετε επισκόπηση του ιστορικού σας και της προόδου σας στην εφαρμογή Garmin Connect.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
Δείτε πως αναπνέετε μέσα στην ημέρα, στον ύπνο και στις ασκήσεις αναπνοής και γιόγκα.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ
Χρησιμοποιείστε τον αισθητήρα του παλμικού οξυμέτρου4 για να ελέγξετε επιτόπου τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας οποτεδήποτε μέσα στην ημέρα, ή για μέρος της νύχτας καθώς κοιμάστε, για να δείτε πόσο καλά το σώμα σας απορροφάει το οξυγόνο.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
Όταν θέλετε να χαλαρώσετε ή να εστιάσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα αναπνοής και αυτό το ρολόι θα παρακολουθεί το στρες και την αναπνοή σας για να έχετε καλύτερη κατανόηση για το πως αναπνέετε.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ
Δείτε την πλήρη εικόνα του ύπνου3 σας, με ξεχωριστές ζώνες για τον ελαφρύ τον βαθύ ύπνο και την κατάσταση REM, καθώς και δεδομένα του παλμικού οξυμέτρου και αναπνοής.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Λάβετε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας μόλις αντιστοιχιστεί με ένα συμβατό smartphone. Μπορείτε ακόμα και να απαντήσετε με γραπτά μηνύματα εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Όταν το ρολόι και το τηλέφωνο σας είναι αντιστοιχισμένα, μπορείτε να στείλετε μια ειδοποίηση βοηθείας και την πραγματική σας τοποθεσία σε επιλεγμένες επαφές5.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Όταν γίνει αντιστοίχιση με το συμβατό σας smartphone μπορείτε εύκολα να δείτε το πρόγραμμα της ημέρας σας, στον τον καρπό σας.

ΣΥΓΧΡΟΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ GARMIN CONNECT
Δείτε όλες τις πληροφορίες για την υγεία και την φυσική σας κατάσταση σε ένα μέρος. Η εφαρμογή Garmin Connect είναι μια διαδικτυακή κοινότητα όπου μπορείτε να συνδεθείτε με άλλα άτομα, να ανταγωνιστείτε και να μοιραστείτε.ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Όσο εσείς είστε έξω, το Lily καταγράφει τα βήματα, τις θερμίδες που κάψατε, τα λεπτά έντασης και άλλα3.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Αναβαθμίστε τις προπονήσεις σας με προφίλ δραστηριοτήτων για γιόγκα, πιλάτες, αερόβια, ασκήσεις αναπνοής, ενδυνάμωση και περισσότερα.

GPS ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Συνδεθείτε με το GPS του συμβατού σας smartphone ώστε να έχετε ακριβή καταγραφή στους εξωτερικούς σας περιπάτους, τρέξιμο ή ποδηλασία.ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Μείνετε σε κίνηση περισσότερο με αυτονομία μπαταρίας μέχρι 5 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ
Αυτό το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κολύμβηση, στο ντους ή στο σπα.

ΜΙΚΡΟΣ, ΕΛΑΦΡΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Με ένα ελαφρύ πλαίσιο ρολογιού που έχει διάμετρο μόνο 34 χιλ., θα το παρατηρήσετε στο καρπό σας μόνο γιατί είναι τόσο όμορφο.

1. Απαιτείται αρχική ρύθμιση μέσα από το Garmin Connect ή Garmin Express™
2. Όταν γίνει αντιστοίχιση με συμβατό smartphone
3. Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας; η παρακολούθηση ύπνου είναι διαθέσιμη μόνο όταν γίνει αντιστοίχιση με το συμβατό σας smartphone
4. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση στην διάγνωση ή την παρακολούθηση οποιαδήποτε ιατρικής πάθησης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.
5. Για απαιτήσεις και περιορισμούς σχετικά με τις λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού δείτε Garmin.com/safety

Περιεχόμενα συσκευασίας
Lily
Καλώδιο φόρτισης
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...