Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

Garmin Oregon 750t με κάμερα 8MP, χάρτη TopoActive Europe και Topo Drive Hellas

Κατασκευαστής: Garmin
539.00
Σύντομη Περιγραφή:
Στιβαρό, ευέλικτο GPS χειρός με GLONASS που φέρνει την μεγάλη ύπαιθρο στα δάκτυλά σας, χάρη στην δορυφορική λήψη σε δύσκολες και απομακρυσμένες περιοχές
010-01672-TC
Σε Απόθεμα
+
Το νέο Garmin Oregon 750t είναι ένα στιβαρό, ευέλικτο GPS χειρός με GLONASS που φέρνει την μεγάλη ύπαιθρο στα δάκτυλά σας, χάρη στην δορυφορική λήψη σε δύσκολες και απομακρυσμένες περιοχές. Διαθέτει μια ισχυρή κάμερα αυτόματης εστίασης 8 megapixel. Είναι συμβατό με Connect IQ για τα πεδία δεδομένων και για Geocaching Live. Συνδέεται ασύρματα (WiFi, Bluetooth και ANT+). Επίσης διαθέτει σκιασμένο βασικό χάρτη, πυξίδα 3-αξόνων με βαρομετρικό αλτίμετρο, οθόνη αφής 3 ιντσών με διπλό προσανατολιμό και πολλά άλλα.


Βασικά χαρακτηριστικά

Nέα κεραία: Επιτρέπει βελτιωμένη λήψη για μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερη απόδοση στο πεδίο.
Κάμερα 8MP: Ισχυρή κάμερα αυτόματης εστίασης 8 megapixel
Προφίλ δραστηριότητας: Απλοποιημένο μενού πολλαπλών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει: αναρρίχηση, ορειβασία, κυνήγι, ποδήλατο, ψάρεμα, geocache και άλλα.
Geocaching Live: Η ενσωμάτωση του Geocaching.com καθιστά πανεύκολη την εύρεση και το κατέβασμα των σημείων (caches) που θέλετε – ακόμη και ενώ είστε στο πεδίο, χρησιμοποιώντας το συνδεδεμένο smartphone6 σας.
Connect IQ: Συμβατό με το Connect IQ για προσαρμογή των πεδίων δεδομένων της συσκευής
Περισσότερη ασύρματη επικοινωνία: Κατεβάστε και εγκαταστήστε ασύρματα το νέο λογισμικό της συσκευής σας, λάβετε και διαβάστε έξυπνες ειδοποιήσεις, ανεβάστε τις περιπέτειες σας στην online κοινότητα Garmin Connect™ και μοιραστείτε μέσω του LiveTrack την τοποθεσία σας και άλλα δεδομένα( μέσω Wi-Fi ή smartphone6).
Πλοήγηση με επιστροφή στο αρχικό σημείο: Δίνει την επιλογή μεταξύ 3 διαφορετικών διαδρομών μετ’ επιστροφής για το ποδήλατο ή την πεζοπορία. Η διαδρομή προκύπτει με βάση το σημείο εκκίνησης και το χρόνο που θέλετε να ταξιδέψετε
Δείτε τι είναι γύρο σας: Δωρεάν ετήσια συνδρομή BirdsEye™ Satellite Imagery για δορυφορική απεικόνιση
Active Weather: Υποστηρίζει πρόβλεψη καιρού Active Weather με γραφήματα ραντάρ3 (δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα).
Οθόνη αφής: Ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη αφής 3-ιντσών με διπλό προσανατολισμό (είτε landscape, είτε portrait view).
GPS & GLONASS: Ενσωματωμένη κεραία με δέκτη για GPS και GLONASS στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.
Αισθητήρας ABC: Ενσωματωμένο βαρομετρικό αλτίμετρο και πυξίδα 3 αξόνων για καλύτερη επίγνωση κατάστασης.
Προφορτωμένος χάρτης: Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν προφορτωμένο βασικό παγκόσμιο χάρτη με σκιασμένο ανάγλυφο και αναλυτικό τοπογραφικό/οδικό χάρτη Ελλάδας Topo Drive Hellas.
Επεκτάσιμη μνήμη: Υποδοχή micro SD™ για επέκταση μνήμης.
Διπλό σύστημα τροφοδοσίας: μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).
Μοιραστείτε ασύρματα: Μοιραστείτε ασύρματα πορείες, σημεία, διαδρομές και σημεία geocaches με άλλες συμβατές συσκευές χειρός Garmin.
Garmin Basecamp: Συμβατό με το δωρεάν λογισμικό Garmin BaseCamp™, που σας επιτρέπει να βλέπετε και να διαχειρίζεστε τους χάρτες , τα σημεία, τις πορείες και τις διαδρομές σας
Κατασκευασμένο για χρήση στην ύπαιθρο: Στιβαρό και αδιάβροχο IPX74.
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x πάχος): 6,1 x 11,4 x 3,3 cm
Βάρος: 209,8 γραμμάρια

Περιεχόμενα συσκευασίας
Oregon 750t με χάρτη TopoActive Europe και Topo Drive Hellas
Επαναφορτιζόµενη µπαταρία
Αντάπτορας πρίζας
Καλώδιο USB
Κλίπ ζώνης
Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin