Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Striker Vivid 7cv με αισθητήριο GT20

Κατασκευαστής: Garmin
549.00
Σύντομη Περιγραφή:
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Δείτε ψάρια και δομές σε μέγιστη λεπτομέρεια όταν επιλέγετε την έγχρωμη οθόνη σας, την τοποθεσία σας και το σόναρ σας για μια μέρα στο νερό, με το βυθόμετρο STRIKER Vivid 7cv με αισθητήριο. Το χρώμα που θα επιλέξτε για το σόναρ σας λέει πολλά για τον τρόπο που...
010-02552-01
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Δείτε ψάρια και δομές σε μέγιστη λεπτομέρεια όταν επιλέγετε την έγχρωμη οθόνη σας, την τοποθεσία σας και το σόναρ σας για μια μέρα στο νερό, με το βυθόμετρο STRIKER Vivid 7cv με αισθητήριο.

  • Το χρώμα που θα επιλέξτε για το σόναρ σας λέει πολλά για τον τρόπο που ψαρεύετε. Το καλό είναι ότι υπάρχουν 7 νέες ζωηρές επιλογές.
  • Τι θέαση. Χρησιμοποιείστε το περιλαμβανόμενο αισθητήριο για να έχετε CHIRP παραδοσιακό και ClearVü σόναρ.
  • Δεν θα χάσετε κάποιο hotspot ξανά. Χρησιμοποιήστε την επισήμανση σημείου για να το ξαναβρείτε.
  • Το τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού φαίνεται πολύ καλά με ισοβαθείς ανά 1’’.
  • Η σύνδεση με Wi-Fi®1 στην στεριά ανοίγει ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων στο νερό.


ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΕΓΧΡΩΜΟ ΣΟΝΑΡ
Επιλέξτε από 7 νέες ζωηρές επιλογές χρωμάτων για να δείτε τα ψάρια και το ανάγλυφο του βυθού σε μέγιστη αντίθεση και καθαρότητα στο 7 ιντσών βυθόμετρο σας.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΟΝΑΡ
Χρησιμοποιείστε το περιλαμβανόμενο αισθητήριο GT20 για να έχετε παραδοσιακό σόναρ της Garmin CHIRP και σόναρ σάρωσης CHIRP ClearVü

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ
Για να πιάσετε περισσότερα ψάρια, θα πρέπει να γνωρίζεται που τσιμπάνε. Χρησιμοποιείστε την επισήμανση σημείων όταν βρίσκετε κάποιο ψαρότοπο για να μπορέσετε με ευκολία να ξαναπάτε σε αυτόν.

ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ GPS
Σχεδιάστε και δημιουργείστε πορείες και δείτε την ταχύτητα του σκάφους σας στο βυθόμετρο σας χρησιμοποιώντας το υψηλής ευαισθησίας GPS.

QUICKDRAW CONTOURS
Κανείς δε γνωρίζει τα νερά που ψαρεύετε καλύτερα από εσάς. Με το STRIKER Vivid 7cv μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 8 εκατομμύρια στρέμματα χαρτών με ισοβαθείς ανά 30 εκατοστά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Το βυθόμετρο STRIKER Vivid 7cv περιλαμβάνει μια βάση με ρύθμιση περιστροφής/κλίσης και υλικά τοποθέτησης και καλώδιο για την πρύμνη.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ WI-FI
Συνδεθείτε στην εφαρμογή ActiveCaptain®1 για να μεταφέρετε σημεία, να λάβετε έξυπνες ειδοποιήσεις (περιλαμβανομένων ειδοποιήσεων για ενημέρωση λογισμικού) και για να έχετε πρόσβαση στην κοινότητα Garmin Quickdraw™

Κατασκευαστής:
Garmin

Striker

Μέγεθος Οθόνης:
7 ίντσες
Αισθητήριο:
Με αισθητήριο GT20-TM ClearVü

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...