Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

Garmin Swim 2 Slate

Κατασκευαστής: Garmin
249.00
Σύντομη Περιγραφή:
Κολυμπήστε οπουδήποτε και προπονηθείτε παντού με το Garmin Swim 2, το κολυμβητικό smartwatch με GPS.
010-02247-10
Σε Απόθεμα
+
Εξελιγμένο κολυμβητικό smartwatch

Κολυμπήστε οπουδήποτε και προπονηθείτε παντού με το Garmin Swim 2, το κολυμβητικό smartwatch με GPS. Χρησιμοποιήστε το σε πισίνα ή σε ανοιχτή θάλασσα για να παρακολουθήσετε τους παλμούς σας απευθείας από τον καρπό1 και να καταγράφετε την απόσταση, το ρυθμό, τον αριθμό χεριών, τον τύπο της κίνησης αλλά και την απόσταση ανά χεριά. To Garmin Swim 2 διαθέτει εξελιγμένες λειτουργίες για χρονομετρημένα σετ και drills. Αναλύστε τη δραστηριότητά σας, δείτε τη πρόοδο σας ή δημιουργήστε τις δικές σας ασκήσεις μέσω της online κοινότητας του Garmin Connect™.

ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ1 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Η βασική νέα λειτουργία στο Swim 2 που παρέχει στους κολυμβητές ακριβή μέτρηση καρδιακών παλμών απευθείας από τον καρπό χωρίς την ανάγκη εξωτερικής ζώνης στήθους.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Το Swim 2 πλέον διαθέτει ακόμα περισσότερες λειτουργίες κολύμβησης όπως το Auto Rest, τη Critical Swim Speed (CSS), Ειδοποιήσεις Ρυθμού και καταγραφή ασκήσεων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Το Swim 2 θα καταγράψει τους παλμούς, την απόσταση, το ρυθμό, το ρυθμό χεριών, την απόσταση ανά απλωτή και τη διαδρομή κατά τη διάρκεια της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ Κατά τη διάρκεια κολύμβησης σε πισίνα μπορείτε να δείτε καρδιακούς παλμούς, τα μήκη ή την απόσταση, το ρυθμό, τον αριθμό των χεριών ανά μήκος, τη βαθμολογία SWOLF, τον τύπο κίνησης και την αντίστροφη μέτρηση ανάπαυσης.
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ Δημιουργήστε τις δικές σας ασκήσεις στην εφαρμογή Garmin Connect.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Περιλαμβάνει καρδιακούς παλμούς, ζώνες καρδιακών παλμών, θερμίδες, αερόβιο και αναερόβιο training effect.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ Ολοήμερη καταγραφή των επιπέδων του στρες και εξελιγμένη παρακολούθηση του ύπνου, που βοηθούν τους κολυμβητές να έχουν καλύτερη επίγνωση της υγείας τους παρέχοντας τους κρίσιμη πληροφόρηση για να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο την προπόνηση τους.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Περιλαμβάνει ενσωματωμένα προφίλ αθλητικών δραστηριοτήτων εκτός νερού όπως τρέξιμο, ποδηλασία, αερόβια.
GPS, GLONASS & GALILEO Με τον αξιόπιστο δέκτη GPS της Garmin, οι κολυμβητές θα γνωρίζουν το πόσο μακριά και το πόσο γρήγορα θα έχουν κολυμπήσει στις μεγαλύτερες κολυμβητικές διαδρομές τους.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ2 Οι λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν τις έξυπνες ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, αυτόματες μεταφορτώσεις στην online κοινότητα Garmin ConnectTM και πολλά άλλα
ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Λεπτό και ελαφρύ με έγχρωμη, πάντα ενεργή, οθόνη Garmin Chroma DisplayTM, ευανάγνωστη ακόμα και στον ήλιο. Το Swim 2 διαθέτει 5 κουμπιά που σας επιτρέπουν εύκολα να ξεκινήσετε μια άσκηση ή να καταγράψετε ένα γύρο με ένα γρήγορο πάτημα.
GARMIN CONNECT™ Το Swim 2 αυτόματα μεταφορτώνει τις κολυμβητικές δραστηριότητες και τις πληροφορίες υγείας στο Garmin Connect, τη δωρεάν online αθλητική κοινότητα στην οποία οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε αναμετρήσεις, να λάβουν προσωποποιημένες πληροφορίες και να μοιραστούν τη πρόοδο τους καθώς πετυχαίνουν τους στόχους τους.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Κολύμβηση σε πισίνα + παλμοί: 3 μέρες | GPS + παλμοί: 13 ώρες | Smartwatch: 7 μέρες

Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM
Διαστάσεις μονάδας: 1.65" (42χιλ)
Βάρος: 36γρ

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Swim 2 Slate
Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
Εγχειρίδιο χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin