Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin TT15 Mini Κολάρο Σκύλου με GPS

Κατασκευαστής: Garmin
349.00
Σύντομη Περιγραφή:
Η συσκευή εντοπισμού σκύλου TT15 mini , διαθέτει έναν δέκτη υψηλής ευαισθησίας GPS/GLONASS και χρησιμοποιεί 18 επίπεδα συνεχούς και στιγμιαίας διέγερσης, συν ηχητικό τόνο και δόνηση που ενεργοποιούνται όταν χρησιμοποιηθεί συμβατή συσκευή. Ανθεκτική και αδιάβροχη (στα 10 μέτρα), η συσκευή...
010-01486-C7
Κατηργημένο Προϊόν

Η συσκευή εντοπισμού σκύλου TT15 mini, διαθέτει έναν δέκτη υψηλής ευαισθησίας GPS/GLONASS και χρησιμοποιεί 18 επίπεδα συνεχούς και στιγμιαίας διέγερσης, συν ηχητικό τόνο και δόνηση που ενεργοποιούνται όταν χρησιμοποιηθεί συμβατή συσκευή.

Ανθεκτική και αδιάβροχη (στα 10 μέτρα), η συσκευή εντοπισμού και εκπαίδευσης σκύλου με κολάρο, είναι αρκετά ανθεκτική για να τρέξει όπου τρέχει και ο σκύλος σας, μέχρι και 7 χιλιόμετρα μακριά. Οι λειτουργίες διέγερσης σας επιτρέπουν να εκπαιδεύσετε κάθε σκύλο ξεχωριστά, η παραδοσιακή διέγερση σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορες αλλαγές (χαμηλή, μεσαία ή υψηλή) μέσα σε ένα προκαθορισμένο επίπεδο διέγερσης (1-6), ενώ η γραμμική διέγερση σας επιτρέπει προοδευτικά περισσότερα επίπεδα διέγερσης από το 1 έως το 18. Μπορείτε να χειριστείτε απομακρυσμένα τον φακό LED, που βρίσκεται ενσωματωμένος στην συσκευή του σκύλου σας, για να σας βοηθήσει στον εντοπισμό του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το TT 15 mini περιέχει στην συσκευασία του ένα κολάρο 1,90 εκατοστών. Κολάρα αντικατάστασης διατίθενται σε πολλά χρώματα (πωλούνται ξεχωριστά).

Το ΤΤ 15 mini είναι συμβατό με τις συσκευές ALPHA 10, 100, 200i για λειτουργία παρακολούθησης και εκπαίδευσης. Με την συσκευή Astro 320 είναι συμβατό μόνο για παρακολούθηση.

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...