Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Varia Vision In-sight Display

Κατασκευαστής: Garmin
399.00
Σύντομη Περιγραφή:
Δείτε δεδομένα ποδηλασίας χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο
010-01952-10
Κατόπιν Παραγγελίας
+
Αποποίηση ευθύνης: Προορίζεται μόνο για επίγνωση του οδηγού. Οι χρήστες θα πρέπει να βλέπουν δεδομένα μόνο με μια ματιά και θα πρέπει πάντα να εστιάζουν στο περιβάλλον του.

Δείτε δεδομένα ποδηλασίας χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο
  • Εξαιρετικά ελαφριά συσκευή που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε πλευρά των αγαπημένων σας γυαλιών ηλίου για να τοποθετεί τις πληροφορίες ακριβώς στο οπτικό σας πεδίο
  • Εμφανίζει δεδομένα επιδόσεων, οδηγίες και ακόμα περισσότερα από συμβατές ποδηλατικές συσκευές Edge
  • Συνδέεται με οπίσθιο ραντάρ Varia για να σας ενημερώνει για οχήματα που σας πλησιάζουν
  • Παρέχει ειδοποιήσεις με δόνηση για σημαντικές επιδόσεις, κατευθύνσεις, ραντάρ και ειδοποιήσεις κλήσεων/ μηνυμάτων
  • Άνετο πάνελ που λειτουργεί με την αφή, ακόμα και όταν φοράτε γάντια, για να μεταβάλετε τις σελίδες δεδομένων
Το Varia Vision είναι η πρώτη συσκευή για την ποδηλασία που προβάλει δεδομένα ακριβώς στην γραμμή της όρασής σας, αυξάνοντας την επίγνωση του οδηγού. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές των γυαλιών ηλίου προβάλλοντας δεδομένα από συμβατή συσκευή Edge. Δεν χρειάζεται να παίρνετε τα μάτια σας από το δρόμο όταν θέλετε να δείτε πόσο κοντά στο στόχο της προπόνησης είστε, ή αν ψάχνετε την επόμενη στροφή ή αν θέλετε να γνωρίζετε αν σας πλησιάζει κάποιο αυτοκίνητο.

Δείτε τι βρίσκεται μπροστά και πίσω
Το Varia Vision εμφανίζει μέχρι 4 σημαντικά πεδία δεδομένων και επιπλέον γραφήματα κωδικοποιημένα με χρώματα, σε οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε πληροφορίες όπως η καρδιακή σας συχνότητα, η ισχύς και η ταχύτητα, ενώ τα μάτια σας μένουν προσηλωμένα στο δρόμο για πιθανούς κινδύνους. To Varia Vision μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει να βρείτε την πορεία σας με λεπτομερείς οδηγίες πλοήγησης που περιλαμβάνουν ονόματα δρόμων, βέλη κατεύθυνσης και απόσταση μέχρι την κάθε στροφή.

Οι ειδοποιήσεις με δόνηση του Varia Vision σας ενημερώνουν όταν πλησιάζετε τμήματα διαδρομής, ολοκληρώνετε γύρους, βγαίνετε από μία ζώνη προπόνησης ή λαμβάνετε μία κλήση ή μήνυμα. Επιπλέον, αν διαθέτετε οπίσθιο ραντάρ Varia, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας πότε σας πλησιάζουν οχήματα.

Εξελιγμένη τεχνολογία σε μία τόσο ελαφριά κατασκευή
Το Varia Vision, ζυγίζει μόλις 28 γραμμάρια, επομένως δεν το καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει. Ένα ενσωματωμένο αισθητήριο φωτισμού περιβάλλοντος εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα Varia Vision θα είναι πάντα ορατά ακόμα στο άμεσο ηλιακό φως. Το πάνελ που μπορείτε να το λειτουργείτε ακόμα και με γάντια καθιστούν πανεύκολη την εναλλαγή οθονών. Επιπλέον, διαθέτει 8 ώρες αυτονομία μπαταρίας και είναι αδιάβροχο για να το φοράτε στις πιο δύσκολες και πιο έντονες συνθήκες.

Περιεχόμενα συσκευασίας
Varia Vision in-sight display
Τέσσερις ιμάντες για κάθε μέγεθος: X-large, large, medium and small
Δύο quarter-turn mounts
Καλώδιο φόρτισης
Εγχειρίδια
Κατασκευαστής:
Garmin