Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Vector 3

Κατασκευαστής: Garmin
899.00
Σύντομη Περιγραφή:
Κάντε ποδήλατο πιο δυνατά, πιο έξυπνα και παραμείνετε σε σύνδεση με τους νέους μετρητές ισχύος Vector 3 / 3S, με βάση το πετάλι.
010-01787-00
Άμεσα Διαθέσιμο
+
Vector™ 3
μετρητής ισχύος με βάση το πετάλι
 
Κάντε ποδήλατο πιο δυνατά, πιο έξυπνα και παραμείνετε σε σύνδεση με τους νέους μετρητές ισχύος  Vector 3 / 3S, με βάση το πετάλι. Τα Vector 3 / 3S αποτελούν μία άμεση μέτρηση της ισχύος με τα αισθητήρια να βρίσκονται μέσα στα πετάλια, ώστε να παρέχουν αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις σε κάθε συνεδρία. Κάντε ποδήλατο πιο γρήγορα και πιο δυνατά με το μετρητή ισχύος Vector 3. Είναι πανεύκολο στην τοποθέτηση και συνεργάζεται αρμονικά με συσκευές και εφαρμογές Garmin. Η τοποθέτησή του δε διαφέρει από αυτή ενός οποιουδήποτε πεταλιού για αυτό η μεταφορά μεταξύ ποδηλάτων είναι πιο εύκολη από ποτέ. 


 
 
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΤΑΛΙΟΥ 
Διαθέτει κομψό σχεδιασμό, χωρίς pod για μικρότερη απόσταση από το κέντρο του άξονα και βελτιωμένη εργονομία.
 
BLUETOOTH
Το Vector 3 διαθέτει Bluetooth για σύνδεση με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile για συγχρονισμό δεδομένων και ενημερώσεις λογισμικού
 
ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Χωρίς pods! Τοποθετήστε το όπως οποιοδήποτε άλλο πετάλι για εύκολη μεταφορά μεταξύ ποδηλάτων χωρίς επαγγελματική βοήθεια.
 
ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
Το Vector 3 μετράει συνολική ισχύ, ρυθμό πεταλιάς, εξισορρόπηση δεξιά/ αριστερά και εξελιγμένη δυναμική ποδηλασίας για να σας δείξει πώς και πού παράγετε ισχύ.
 
ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ
Ενσωματώνεται πλήρως στο ποδηλατικό οικοσύστημα Garmin για να επιτρέπει εύκολες ενηερώσειςμέσω ρολογιών Garmin, συσκευών Edge®, ή τηλεφώνου.
 
VECTOR 3S
Οικονομικός μετρητής ισχύος με δυνατότητα αναβάθμισης σε διπλό σύστημα αισθητηρίων.
 
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Μέχρι 120 ώρες
 

Περιλαμβάνει: πετάλια Vector™ 3, cleats, hardware, οδηγίες χρήσης. 

Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...