Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-17%

Garmin Vivofit 3 Black X-Large

Κατασκευαστής: Garmin
99.00
Αρχική τιμή: 119.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το νέο fitness band που κινείται στο ρυθμό της ζωής σας
010-01608-08
Μη Διαθέσιμο
Activity Tracker με Move IQ™ για αυτόματο εντοπισμό δραστηριότητας

  • Αυτονομία μπαταρίας που ξεπερνά τον ένα χρόνο
  • Εμφανίζει βήματα, θερμίδες, απόσταση, λεπτά έντασης3 και ώρα/ ημερομηνία στη φωτιζόμενη οθόνη του ενώ καταγράφει και τον ύπνο1
  • Ο αυτόματος εντοπισμός δραστηριότητας κατηγοριοποιεί το τύπο της δραστηριότητας στο Garmin Connect™
  • Σας υπενθυμίζει να παραμένετε δραστήριοι με τη μπάρα κίνησης και την ηχητική ειδοποίηση
  • Συγχρονίζεται αυτόματα2 με το Garmin Connect για να αποθηκεύετε, να προγραμματίζετε και να μοιράζεστε την πρόοδό σας.

Γνωρίζει τον τρόπο που κινείστε
Το Move IQ καταγράφει διαφορετικές δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση και προπόνηση σε ελλειπτικό για να τις εμφανίσει στο Garmin Connect. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα στο ρολόι, καθώς το vivofit 3 καταλαβαίνει τη μεταβολή στην κίνησή σας οπότε μπορείτε να αλλάξετε από περπάτημα σε τρέξιμο στιγμιαία. Επισκεφτείτε το Garmin Connect σε υπολογιστή ή σε εφαρμογή για κινητά για να δείτε τα δεδομένα σας με περισσότερες λεπτομέρειες, να συμμετέχετε σε αναμετρήσεις και να ανταγωνίζεστε άλλους.

Σας λέει την ώρα και την «ώρα για κίνηση»
Ενώ θα ήταν ιδανικό να κινήστε όλη μέρα, γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μακριά από την πραγματικότητα. Ευτυχώς για εσάς το vivofit 3 καταγράφει όλες τις δραστηριότητές σας, συμπεριλαμβανομένης και της ακινησίας. Επομένως αν χάσετε την αίσθηση του χρόνου και μείνετε αδρανείς για πολλή ώρα, το vivofit 3 δεν θα ξεχαστεί. Μία κόκκινη μπάρα εμφανίζεται στην οθόνη του και ακούγεται μία ελαφριά ειδοποίηση μετά από μία ώρα ακινησίας. Η μπάρα αυξάνεται κάθε 15 λεπτά μέχρι να την εξαφανίσετε περπατώντας για μερικά λεπτά.

Κάθε μέρα, όλη μέρα
Το vivofit 3 παρακολουθεί την πρόοδό σας 24/7 χάρη στη μπαταρία του που διαρκεί ένα χρόνο. Καταγράφει αυτόματα την ανάπαυσή σας όταν κοιμάστε. Είναι αδιάβροχο για να το φοράτε στην κολύμβηση ή το μπάνιο. Με τα προαιρετικά λουράκια του μπορείτε να συντονίσετε το vivofit 3 με τα υπόλοιπα αντικείμενα της γκαρνταρόμπας σας.

Style Collection
Για να αυξήσετε την καθημερινή σας δραστηριότητα δε σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσετε το στυλ σας. Με τις συλλογές από λουράκια Gabrielle και Alexandra, το vivofit 3 θα δείχνει θηλυκό και μοντέρνο όπου και αν σας βγάλουνε τα βήματά σας. Αυτά τα ανάγλυφα λουράκια διατίθενται σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το ντύσιμο και τη διάθεσή σας. Η αλλαγή στα λουράκια γίνεται εξίσου εύκολα με την αλλαγή ρούχων. Απλά αφαιρείτε τη μονάδα του vivofit 3 και την τοποθετείτε σε οποιοδήποτε λουράκι επιλέξετε. Τώρα υπάρχει ένα λουράκι για κάθε περίσταση.

Εξατομικευμένοι καθημερινοί στόχοι
Το vivofit 3 εκπαιδεύεται με βάση το επίπεδο της δραστηριότητάς σας, για να σας ορίζει καθημερινά ένα στόχο βημάτων. Όσο προοδεύετε το vivofit 3 αυξάνει το στόχο της επόμενης μέρας, οδηγώντας σας σταδιακά σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Insights από το Garmin Connect
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το vivofit 3 συγχρονίζεται με το Garmin Connect2. To Garmin Connect είναι η μόνη δωρεάν εφαρμογή που σας μαθαίνει για να σας δώσει συμβουλές και προτάσεις με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να νικήσετε το χτες. Αυτές οι προτάσεις περιλαμβάνουν κίνητρα για περισσότερη δραστηριότητα ή επιβραβεύσεις όταν εξελίσσεστε. Επιπλέον, λαμβάνετε συμβουλές από ειδικούς σαν να είναι οι εικονικοί προπονητές σας. Επομένως κατεβάστε το Garmin Connect και ετοιμαστείτε. Η καταγραφή των δραστηριοτήτων σας μόλις έγινε ταχύτερη, ευκολότερη και γιατί όχι - καλύτερη.

1. Ακρίβεια καταγραφής καθημερινών δραστηριοτήτων
2. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone
3. Τα λεπτά έντασης προϋποθέτουν ένα μεσαίο επίπεδο δραστηριότητας.

Περιεχόμενα συσκευασίας
vivofit 3 Black X-Large
Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin