Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin vivomove style White Silicone with Rose Gold Hardware

Κατασκευαστής: Garmin
299.00
Σύντομη Περιγραφή:
Απογειώστε την εμφάνιση σας με τη νέα σειρά vívomove.
010-02240-20
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Απογειώστε την εμφάνιση σας με τη νέα σειρά vívomove.


Αυτό το υβριδικό smartwatch συνδυάζει τη κλασσική εμφάνιση με τις έξυπνες λειτουργίες. Όταν λαμβάνετε μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις στον καρπό σας1, απλά κάντε swipe και οι δείκτες αποκαλύπτουν μια κρυφή οθόνη αφής. Ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών υγείας και ευεξίας σας επιτρέπει να καταγράφετε τα πάντα, από το στρες μέχρι το τρέχον ενεργειακό απόθεμα2 του οργανισμού σας. Όταν θελήσετε να κινηθείτε σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να συνδεθείτε με το GPS του smartphone σας για να καταγράψετε τις βόλτες και τα τρεξίματα σας. Διαθέτει premium υλικά κατασκευής, έγχρωμη και πλήρης οθόνη αφής και υποστηρίζει τη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay. Διαθέτει αυτονομία μπαταρίας έως 5 μέρες με μία μόνο φόρτιση - συν μια έξτρα εβδομάδα σε λειτουργία καθημερινού ρολογιού - ώστε να μπορέσει να συμβαδίσει με τη πολυάσχολη ζωή σας.ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ 24/7 Συντονιστείτε με την υγεία σας 24/7 με τις λειτουργίες παρακολούθησης ενέργειας Body Battery και Pulse Ox3 και καταγράφοντας τον έμμηνο κύκλο, το στρες, τον ύπνο, τους παλμούς2, την ενυδάτωση και ακόμα περισσότερα.

ΝΕΟ CONNECTED GPS Συνδέεται με το GPS του συμβατού σας smartphone για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις κατά τη διάρκεια των περιπάτων και των δρομικών σας δραστηριοτήτων. Διαθέτει επίσης προφίλ δραστηριοτήτων για προπονήσεις ενδυνάμωσης, γιόγκα, αερόβια και άλλα.

ΝΕΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ Διαθέτει φακό Corning Gorilla και αλουμινένιο πλαίσιο.

ΝΕΟ ΚΡΥΦΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ Διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη αφής σε όλο το εύρος της που είναι ορατή μόνο όταν τη χρειάζεστε.

ΝΕΟ GARMIN PAY Υποστηρίζει την υπηρεσία Garmin Pay4 η οποία σας επιτρέπει να πληρώνετε για τις αγορές σας απευθείας από το ρολόι σας.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Έρχεται με ενσωματωμένα προφίλ αθλητικών δραστηριοτήτων όπως περπάτημα, τρέξιμο, κολύμβηση σε πισίνα, γιόγκα και πολλά άλλα. Αυτό το ρολόι θα σας βοηθήσει να καταγράψετε κάθε τρόπο που κινείστε.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Μείνετε συνδεδεμένοι με έξυπνες ειδοποιήσεις1 για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, υπενθυμίσεις ημερολογίου και ακόμα περισσότερα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Δείτε τα βήματα σας, τους ορόφους που ανεβήκατε, τα λεπτά έντασης, τις θερμίδες που κάψατε και ακόμα περισσότερα.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ έως 51. Όταν συνδέεται με ένα συμβατό smartphone. Επισκεφθείτε τη σελίδα Garmin.com/ble

2. Επισκεφθείτε τη σελίδα Garmin.com/ataccuracy.

3. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το Pulse Ox δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες

4. Δείτε υποστηριζόμενες χώρες, δίκτυα πληρωμών και τράπεζες στο Garmin.com/GarminPay

Διαστάσεις προϊόντος (WxHxD): 4.2 x 4.2 x 1.2 εκ
Μέγεθος οθόνης: 2.4 x 1.9 εκ
Ανάλυση οθόνης (WxH): 240 x 240 pixels
Τύπος οθόνης: AMOLED
Έγχρωμη οθόνη: Ναι
Βάρος: 42.0 γρ με λουράκι σιλικόνης 
Τύπος μπαταρίας: Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων Λιθίου
Υλικό στεφάνης: Ανοδιωμένο αλουμίνιο
Υλικό πλαισίου: Ανοδιωμένο αλουμίνιο
Υλικό φακού: Corning Gorilla Glass 3
Αδιαβροχοποίηση: Κολύμβηση, 5 ATM
Αυτονομία:
Λειτουργία Smartwatch: έως 5 μέρες
Λειτουργία ώρας: έως 1 επιπρόσθετη βδομάδα
Λουράκια: Quick Release 20 χιλΠεριεχόμενα συσκευασίας

Garmin vivomove style White Silicone with Rose Gold Hardware

Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων

Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin