Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Zumo XT

Κατασκευαστής: Garmin
499.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ο ανθεκτικός πλοηγός μοτοσυκλέτας για όλα τα εδάφη zūmo® XT είναι φτιαγμένος για την περιπέτεια.
010-02296-LM
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Ο ανθεκτικός πλοηγός μοτοσυκλέτας για όλα τα εδάφη zūmo® XT είναι φτιαγμένος για την περιπέτεια. Η εξαιρετικής φωτεινότητας οθόνη του 5.5 ιντσών είναι κατάλληλη για χρήση με γάντια και είναι ανθεκτική στην βροχή. Είναι κατασκευασμένο να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, τις ακραίες θερμοκρασίες και τις δονήσεις. Βρείτε περιπετειώδεις διαδρομές με οδηγίες στροφή προς στροφή, για την πλοήγηση εντός δρόμου και τοπογραφικούς χάρτες ή δορυφορική απεικόνιση BirdsEye για διαδρομές εκτός δρόμου (δεν απαιτείται συνδρομή). Οι ειδοποιήσεις του αναβάτη σας προετοιμάζουν για απότομες στροφές και σιδηροδρομικές διαβάσεις. Διαχειριστείτε εύκολα και κάντε επισκόπηση των πορειών, των διαδρομών και των σημείων ενδιαφέροντος στον πλοηγό σας, το smartphone και τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το Garmin Explore. Μπορείτε να συνδέσετε την συσκευή σας με μια συμβατή συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας inReach® (πωλείται χωριστά) για να έχετε διαδραστικό SOS, αμφίδρομα γραπτά μηνύματα και κοινοποίηση τοποθεσίας.

ΝΕΟ ΟΘΟΝΗ 5.5" ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Κατάλληλη για χρήση με γάντι, εξαιρετικά φωτεινή οθόνη 5.5 ιντσών με μεγάλη ευκρίνεια και ανάλυση HD. Διαθέτει προσανατολισμό τοπίου ή πορτραίτου. Είναι σχεδιασμένη να αντέχει όλες τις καιρικές συνθήκες (IPX7) και τα απαιτητικά εδάφη.
ΝΕΟ ΧΑΡΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ Εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή για Ευρωπαϊκούς δρόμους, προεγκατεστημένους τοπογραφικούς χάρτες και παγκόσμια δορυφορική απεικόνιση BirdsEye, ώστε να έχετε πάντα τον τέλειο χάρτη για την διαδρομή σας. Περιλαμβάνονται αναβαθμίσεις χαρτών.
ΝΕΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ BIRDSEYE Πρόσβαση σε παγκόσμια δορυφορική απεικόνιση BirdsEye με άμεσες ενημερώσεις απευθείας στην συσκευή μέσω Wi-Fi® και χωρίς ετήσια συνδρομή.
ΝΕΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΩΝ Ξαναδείτε και διαχειριστείτε τις πορείες σας, τα μονοπάτια και τα σημεία ενδιαφέροντος σας στην συσκευή σας zūmo XT, το smartphone και τον υπολογιστή σας με την χρήση του Garmin Explore.
ΝΕΟ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΞΙΟΘΕΑΤΩΝ Προεγκατεστημένες εφαρμογές TripAdvisor®, iOverlander, και Foursquare® για χιλιάδες νέες και δημοφιλείς τοποθεσίες.
ΝΕΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Καταγράφει την πορεία σας για την αποθηκεύσετε και να την μοιραστείτε για μελλοντικές περιπέτειες.
ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ INREACH® Συνδέστε την συσκευή σας zūmo XT με συμβατήδορυφορικής επικοινωνίας συσκευή Garmin inReach (πωλείται χωριστά) για ανταλλαγή μηνυμάτων, κοινοποίηση τοποθεσίας και SOS.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Εύκολη αποστολή1 αρχείων GPX από το τηλέφωνο σας στο zūmo XT.
GARMIN ADVENTUROUS ROUTING™ Η επιλογή Adventurous routing βρίσκει πορείες με περισσότερες στροφές και ανηφόρες για μια πιο περιπετειώδη ανάβαση.
ΜΟΥΣΙΚΗ Αναμεταδώστε και χειριστείτε την μουσική3 από το smartphone σας μέσα από την συσκευή σας zūmo XT ή παίξτε αρχεία MP3 αποθηκευμένα στην συσκευή σας zūmo XT.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΒΑΤΗ Ειδοποιήσεις αναβάτη για επερχόμενους δυνητικούς κινδύνους4 όπως απότομες στροφές. Διαθέτει κλήση με Bluetooth® hands-free4 και Αυτόματη ειδοποίηση Συμβάντος η οποία στέλνει γραπτό μήνυμα με την τοποθεσία σας σε μία αγαπημένη επαφή εάν συμβεί κάποιο ατύχημα.
ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΙΡΟΣ Κ.Α Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα6 κίνησης και καιρού σε πραγματικό, μοιραστείτε διαδρομές με άλλους αναβάτες και λάβετε ειδοποιήσεις στο smartphone όταν κάνετε σύζευξη της συσκευής XT με αυτό, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Drive.

1. Απαιτείται το zūmo να είναι συζευγμένο με smartphone με Bluetooth. Ίσως απαιτείται η χρήση της εφαρμογής Garmin Drive. Περισσότερες πληροφορίες στο garmin.com.
2. Ενεργή δορυφορική συνδρομή απαιτείται για την συσκευή inReach (πωλείται χωριστά). Επισκεφτείτε το garmin.com για πληροφορίες συμβατότητας.
3. Η διαχείριση μουσικής και media είναι συμβατή με iPhone® 4 ή μεταγενέστερο, κάποιες συσκευές iPod® και κάποιες συσκευές Android™ .
4. Οι προειδοποιήσεις για φανάρια και κάμερες ασφαλείας δεν διατίθενται για όλες τις περιοχές.
5. Απαιτείται κράνος ή ακουστικό και smartphone με Bluetooth (πωλούνται χωριστά).
6. Πρόσβαση σε δεδομένα πραγματικού χρόνου απαιτεί την σύζευξη του zūmo με το smartphone σας και να έχετε ανοιχτή την εφαρμογή Garmin Drive. Περισσότερες πληροφορίες στο garmin.com /driveapp.


Περιεχόμενα συσκευασίας
zūmo XT
Βάση μοτοσυκλέτας και υλικά εγκατάστασης
Βάση αυτοκινήτου
Καλώδιο τροφοδοσίας μοτοσυκλέτας
Καλώδιο USB
Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
Garmin