Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Drones & Τηλεκατευθυνόμενα

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 TNC

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Δικτυακά & Τηλεφωνία

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

 
 
Εγγύηση χαμηλότερης τιμής @ meimaris.com

Η εταιρεία με το εμπορικό σήμα «MEIMARIS GPS/COMMUNICATIONS», προσφέρει εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές (ήτοι όλοι οι πομποδέκτες ασύρματης επικοινωνίας, συστήματα πλοήγησης gps, συστήματα άθλησης και ανιχνευτές ψαριών) με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

Αν οποιασδήποτε πελάτης βρει το ίδιο ακριβώς προϊόν (μάρκα, μοντέλο και τύπο) σε φθηνότερη τιμή από αυτήν που πωλείται από το ηλεκτρονικό κατάστημα με το διακριτικό τίτλο «MEIMARI.COM», πριν προβεί στην αγορά του εν λόγω προϊόντος από το ανωτέρω ηλεκτρονικό κατάστημα, του προσφέρουμε το εν λόγω προϊόν -3% φθηνότερα από την τιμή λιανικής πώλησης, που το έχει βρει.

Το ανωτέρω ισχύει υπό τον όρο ότι θα συντρέχουν σωρευτικά οι κάτωθι αναφερόμενες προϋποθέσεις:

Το προϊόν θα πρέπει να πωλείται λιανικώς σε ηλεκτρονικό κατάστημα ανταγωνιστικό της εταιρείας μας εντός της ελληνικής επικράτειας,, να είναι καινούργιο (δηλ. να μην είναι εκθεσιακό), η συσκευασία του να είναι σφραγισμένη, να είναι άθικτο, ετοιμοπαράδοτο και να έχει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.
Θα πρέπει να προσκομιστεί από τον πελάτη η επίσημη πρωτότυπη παραγγελία, η οποία θα πρέπει να έχει εκδοθεί από τα μηχανογραφικά συστήματα της ανταγωνίστριας εταιρείας και η οποία θα πρέπει να προσκομιστεί κατά την αγορά του προϊόντος.
Ο πελάτης θα επωφελείται της χαμηλότερης τιμής που θα του προσφέρουν τα καταστήματά μας με το εμπορικό σήμα «MEIMARIS GPS/COMMUNICATIONS» μόνο εφόσον προσέλθει στα καταστήματα της εταιρείας μας εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής προσφοράς από την ανταγωνίστρια εταιρεία. Οποιαδήποτε παραγγελία ή αγορά γίνει από τα καταστήματα της εταιρείας μας με το εμπορικό σήμα «MEIMARIS GPS/COMMUNICATIONS» μετά το πέρας του ως άνω διαστήματος των τριών (3) ημερών ή πριν την αναγγελία χαμηλότερης τιμής για το ίδιο προϊόν από ανταγωνίστρια εταιρεία δεν θα καλύπτεται από τους παρόντες όρους. Συνεπώς στην περίπτωση που θα πραγματοποιηθούν προσφορές από ανταγωνίστρια εταιρεία μετά την πραγματοποίηση παραγγελίας/αγοράς του πελάτη από τα καταστήματα της εταιρείας μας με το εμπορικό σήμα «MEIMARIS GPS/COMMUNICATIONS» η εγγύηση χαμηλότερης τιμής που παρέχει η εταιρεία μας δεν θα ισχύει.

Ρητά εξαιρούνται της παρούσας οι εξής περιπτώσεις, ήτοι:
  • Πώληση του προϊόντος σε τιμές που αφορούν σε διαφορετικούς όρους πληρωμής (π.χ με δόσεις, μέσω καταναλωτικού δανείου κτλ.).
  • Τιμές που αφορούν σε πωλήσεις εκτός του ελλαδικού χώρου.
  • Τιμές που προσφέρονται μέσω club ειδικών προνομίων στους συμμετέχοντες σε αυτό ή μέσω loyalty card, ή μέσω άλλων συναφών εμπορικών πρακτικών.
  • Τιμές που αφορούν πωλήσεις χονδρικής ( δηλ. πωλήσεις Business to Business).
  • Τιμές που προσφέρονται για το ίδιο προϊόν από ανταγωνίστριες εταιρείες στα πλαίσια πακέτων προσφορών (π.χ στα πλαίσια δώρων, δωροεπιταγών και γενικά οποιωνδήποτε συνδυαστικών προσφορών).
 

  

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2019
Meimaris.com. All Rights Reserved