Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Drones & Τηλεκατευθυνόμενα

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 TNC

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Δικτυακά & Τηλεφωνία

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

 
Meimaris.com Τελευταία Νέα
Garmin Chronos - Προσιτή πολυτέλεια - 30/6/2017
 
Το εκλεπτυσμένο ρολόι με GPS για τον αθλητικό εξερευνητή που κρύβετε μέσα σας

 • Εξελιγμένο ρολόι πολλαπλών αθλημάτων με ανθεκτική μεταλλική κατασκευή και φακό από ζαφείρι που δε χαράζει
 • Τεχνολογία Elevate™ για παλμούς από τον καρπό1, που σας δίνει την άνεση να προπονήστε χωρίς πρόσθετα αισθητήρια
 • Οθόνη Garmin Chroma™ που είναι πάντα ενεργή και εξαιρετικά ευκρινής στον ήλιο
 • Τα αισθητήρια του περιλαμβάνουν δορυφορικό δέκτη για GPS και GLONASS, βαρομετρικό αλτίμετρο και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων
 • Έξυπνες ειδοποιήσεις (emails, μηνύματα, εφαρμογές και άλλα) και μια εβδομάδα αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις)

Κατασκευασμένο από τα ανώτερα υλικά ωρολογοποιίας, το fēnix Chronos είναι το πρώτο ρολόι από τη Garmin που συνδυάζει ανθεκτική μεταλλική κατασκευή (συμπεριλαμβανομένης της παγκατευθυντικής κεραίας EXO™ για GPS και GLONASS στη στεφάνη) με τις πλέον εξελιγμένες λειτουργίες πλοήγησης και προπόνησης. Υποστηρίζει τεχνολογία Garmin Elevate για παλμούς από τον καρπό1, καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων1, έξυπνες ειδοποιήσεις2, αθλητικά προφίλ και άλλα. Οι κορυφαίες επιδόσεις συναντούν τον κομψό σχεδιασμό σε ένα εξελιγμένο ρολόι που ταιριάζει στο στυλ σας κάθε μέρα, σε κάθε περίσταση.

Το κομψό στυλ συναντά τις ανθεκτικές επιδόσεις
Το fēnix Chronos διατίθεται σε 3 εκδόσεις: ανοξείδωτο ατσάλι με vintage δερμάτινο λουράκι, ανοξείδωτο ατσάλι με βουρτσιστό μπρασελέ και τιτάνιο με βουρτσιστό υβριδικό λουράκι. Όλες οι εκδόσεις προσφέρουν εξελιγμένη λήψη GPS και GLONASS, έξυπνες ειδοποιήσεις, πολύτιμα υλικά και στυλ με προχωρημένες λειτουργίες πλοήγησης και προπόνησης. Ο φακός από ζαφείρι, προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα. Επιπλέον, η φωτεινή, έγχρωμη οθόνη Garmin Chroma με LED οπισθοφωτισμό είναι ιδιαίτερα ευκρινής σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 100μ. και η μπαταρία του φτάνει τις 25 ώρες σε λειτουργία UltraTrac™, 13 ώρες σε λειτουργία GPS και μέχρι 1 εβδομάδα σε λειτουργία smartwatch (εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις). Μπείτε στο κατάστημα Connect IQ™ για μεγαλύτερη εξατομίκευση στις εμφανίσεις ώρας και στα πεδία δεδομένων ή για να κατεβάσετε περισσότερα widgets και εφαρμογές.

Παλμοί από τον καρπό
Η τεχνολογία Elevate για παλμούς από τον καρπό1 σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την καρδιακή σας συχνότητα χωρίς πρόσθετα αισθητήρια. Εκτός από τα καθημερινά σας βήματα και τον ύπνο, το ρολόι χρησιμοποιεί την καρδιακή συχνότητα για να παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τις θερμίδες που καίτε καθώς και για να ποσοτικοποιήσει την ένταση των αθλητικών σας δραστηριοτήτων.

Μείνετε σε σύνδεση
Οι έξυπνες ειδοποιήσεις2 μέσω του fēnix Chronos σας επιτρέπει να λαμβάνετε email, μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας – είτε είστε στο γήπεδο είτε στο διάδρομο. Το ρολόι λαμβάνει ασύρματα δεδομένα από συμβατό smartphone2 και σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε έχετε λάβει ένα μήνυμα εμφανίζοντας το κείμενο στην οθόνη.

Άλλες λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν αυτόματη μεταφορά στην Online κοινότητα του Garmin Connect™, Live Tracking και δημοσιεύσεις σε social media μέσω των εφαρμογών Garmin Connect και Garmin Connect™ Mobile.

Εξελιγμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης
Κάθε ρολόι fēnix Chronos είναι εξοπλισμένο με μία σειρά λειτουργιών για την προπόνηση για να παρακολουθήσετε τον τρόπο που προπονήστε και τη φυσική σας κατάσταση. Η εκτίμηση μέγιστης VO2 συγκεντρώνει δεδομένα όπως ταχύτητα, παλμούς ανά λεπτό και μεταβλητότητα καρδιακών παλμών για να εκτιμήσει το μέγιστο όγκο οξυγόνου που καταναλώνετε το λεπτό. Παρακολουθήστε τις μεταβολές για να δείτε τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και να συγκριθείτε με τους συναθλητές σας. Άλλες μετρήσεις φυσικής κατάστασης περιλαμβάνουν σύμβουλο αποκατάστασης με χρόνο ξεκούρασης και έλεγχο αποκατάστασης καθώς και πρόβλεψη επίδοσης αγώνα, που εκτιμάει τον ιδανικό σας χρόνο σύμφωνα με την τιμή της VO2 max.

Εξελιγμένη δυναμική τρεξίματος και μετρήσεις φυσικής κατάστασης
Προχωρήστε ακόμα παραπέρα με τα δεδομένα σας για το τρέξιμο και δείτε εκτεταμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης και δυναμική τρεξίματος1. Όταν χρησιμοποιείτε ένα αισθητήριο καρδιακών παλμών στέρνου (όπως HRM-Run™, HRM-Tri™) το fēnix Chronos θα αναφέρει τα εξής δεδομένα:
 • Κατακόρυφη ταλάντωση και αναλογία - ο βαθμός αναπήδησης στην κίνησή σας και η αναλογία απόδοσης προς το μήκος διασκελισμού
 • Χρόνος επαφής με το έδαφος και εξισορρόπηση - δείχνει πόσο χρόνο κατά το τρέξιμο, το πόδι σας βρίσκεται αντί να είναι στον αέρα και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη συμμετρία σας στο τρέξιμο
 • Συχνότητα βημάτων - ο αριθμός βημάτων το λεπτό
 • Μήκος διασκελισμού - καθορίζει το ρυθμό απόκρισης

Οι μετρήσεις φυσικής κατάστασης ελέγχουν την καρδιακή συχνότητα για να παρέχουν:
 • Βαθμολογία πίεσης: το fēnix Chronos μετράει τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών σας ενώ είστε ακίνητοι, για 3 λεπτά, για να παρέχουν μία εκτίμηση του επιπέδου πίεσης. Η κλίμακα είναι από το 1 μέχρι το 100, με τις μικρότερες τιμές να υποδεικνύουν χαμηλότερο επίπεδο πίεσης.
 • Συνθήκη απόδοσης: Μετά από 6-20 λεπτά τρεξίματος, το fēnix Chronos συγκρίνει την κατάστασή σας με το μέσο επίπεδο φυσικής κατάστασής σας
 • Κατώφλι γαλακτικού: Μέσω της ανάλυσης του ρυθμού και τις καρδιακής συχνότητας το fēnix Chronos εκτιμάει το σημείο που οι μύες σας ξεκινούν να συσσωρεύουν γρήγορα κούραση

Προφίλ κολύμβησης, λειτουργία σκι/snowboard, κωπηλασία και γκολφ
Εκτός από τις λειτουργίες για το τρέξιμο, το fēnix Chronos προσφέρει μία σειρά λειτουργιών για την κολύμβηση, το σκι, το γκολφ και τα αθλήματα με κουπί, συμπεριλαμβανομένου του SUP και της κωπηλασίας. Στην κολύμβηση, το fēnix Chronos καταγράφει απόσταση, ρυθμό, αριθμό απλωτών και άλλα. Μπορείτε να εισάγετε το μέγεθος της πισίνας και να ξεκινήσετε την εξάσκηση. Η λειτουργία σκι/snowboard σας δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες όπως ταχύτητα, απόσταση, κατακόρυφη πτώση και αυτόματο μετρητή διαδρομών (που σταματάει όταν είστε στο Lift). Οι λειτουργίες για τα αθλήματα με κουπί μετράνε το ρυθμό και τον αριθμό των κινήσεων και την απόσταση που διανύετε με κάθε κίνηση. Στο γκολφ θα δείτε την απόσταση από την αρχή, το τέλος και το μέσο του green για κάθε γήπεδο που έχετε κατεβάσει από το Garmin Connect. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το fēnix Chronos ως ασύρματο χειριστήριο για τις action cameras VIRB ή/και για τη μουσική στο τηλέφωνό σας.

Ακολουθήστε το δικό σας δρόμο
Το fēnix Chronos παρέχει αναλυτική πλοήγηση και καταγραφή διαδρομής για να ακολουθήσετε την πορεία σας χρησιμοποιώντας GPS και αλτίμετρο, βαρόμετρο, πυξίδα. Με τη λειτουργία TracBack® μπορείτε να επιστρέψετε στο σημείο της αφετηρίας σας. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα αισθητήρια παρέχουν πληροφορίες κατεύθυνσης, υψομέτρου και καιρικών μεταβολών.

Καθώς μετακινήστε καταγράφεται το ίχνος της κίνησής σας. Μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε σημεία για να επιστρέψετε σε αυτά, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να δημιουργήσετε και να ακολουθήσετε πορείες.

Αλτίμετρο, Βαρόμετρο και Πυξίδα
Το fēnix Chronos είναι εξοπλισμένο με αισθητήρια αλτιμέτρου, βαρομέτρου και πυξίδας για να παρέχουν πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο. Το ενσωματωμένο αισθητήριο αλτιμέτρου παρέχει δεδομένα υψομέτρου για να παρακολουθείτε την άνοδο και την κάθοδο, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβλέψει τις καιρικές μεταβολές, εμφανίζοντας τις βραχυπρόθεσμες μεταβολές στην ατμοσφαιρική πίεση. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων διατηρεί τη διόπτευσή σας ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε κίνηση.

Τα αισθητήρια του fēnix Chronos καλιμπράρονται αυτόματα χρησιμοποιώντας το δέκτη GPS, το οποίο ρυθμίζει αυτόματα και την ώρα. Για ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας χρησιμοποιήστε ένα προαιρετικό αισθητήριο tempe™.

1. Δείτε garmin.com/ataccuracy
2. Δείτε garmin.com/BLE για συμβατότητα


Χαρακτηριστικά
ΚΕΡΑΙΑ EXO™ - Πλήρως ενσωματωμένη μεταλλική κεραία EXO με GPS και GLONASS για καταγραφή επιδόσεων και πλοήγηση.
ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ - Τεχνολογία Garmin Elevate™ για παλμούς από τον καρπό1 χωρίς αισθητήριο στέρνου και καταγραφή κάθε μέρα όλη μέρα.
ΟΘΟΝΗ GARMIN CHROMA™ - Έγχρωμη οθόνη 1.2” υψηλής ευκρίνειας, βελτιστοποιημένη για χρήση σε εξωτερικό χώρο.
ΚΛΑΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ - Κλάση αδιαβροχοποίησης 10 ATM (100 μέτρα)3
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ - Μέχρι 25 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UltraTrac, μέχρι 13 με χρήση GPS και 1 εβδομάδα σε λειτουργία smartwatch (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις)
ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - Τα λουράκια του fēnix Chronos αλλάζουν χωρίς εργαλεία, ενώ σε κάθε έκδοση περιλαμβάνεται ένα επιπλέον λουράκι σιλικόνης.
ΠΛΟΗΓΗΣΗ - Το GPS/GLONASS συνδυάζεται με λειτουργίες πλοήγησης με την εμπειρία της Garmin όπως Sight ‘N Go, TracBack κ.α. για ασφαλή πλοήγηση όταν το χρειάζεστε περισσότερο.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ABC - Βαρομετρικό αλτίμετρο και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων με προαιρετική λειτουργία αυτόματης βαθμονόμησης για την καλύτερη επίγνωση κατάστασης σε κάθε περίπτωση.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ - Ενσωματωμένα εξελιγμένα αισθητήρια επιδόσεων που σας επιτρέπουν να εντοπίζετε και να μετράτε την επίδοσή σας κατά τις δραστηριότητες σας - πχ. απόσταση, ταχύτητα, μέση ταχύτητα, άνοδος, κάθοδος κλπ.
ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ - Περιλαμβάνει: τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, τρίαθλο, τρέξιμο-κολύμβηση και άλλους συνδυασμούς, ορεινό τρέξιμο, πεζοπορία, αναρρίχηση, σκι, προπόνηση σε εσωτερικό χώρο, κωπηλασία, SUP, ορεινό σκι και άλλα.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛΦ - Εκμεταλλευτείτε τις εξελιγμένες μετρήσεις για το γκολφ όπως μετρήσεις για την αρχή το τέλος και τη μέση του green κατεβάζοντας δωρεάν από το smartphone2 σας πληροφορίες για περισσότερα από 40,000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΩΝ - Χρησιμοποιήστε δείκτες βασικής αποτελεσματικότητας τρεξίματος για να βελτιώσετε τον τρόπο που τρέχετε και να μάθετε την πραγματική κατάσταση απόδοσης που βρίσκεστε καθώς και τον χρόνο αποκατάστασης με βάση την εκτίμηση της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2 Max).
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ - Οι φιλόδοξοι αθλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα προαιρετικό HRM Run ή TRI προκειμένου να λάβουν δεδομένα εξελιγμένης δυναμικής τρεξίματος και εκτεταμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης για ακόμα πιο λεπτομερείς μετρήσεις επιδόσεων.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Καταγράφει τα καθημερινά βήματα, τις θερμίδες που καίτε και τους ορόφους που έχετε ανέβει1 . Η καταγραφή ύπνου παρέχει μία λεπτομερή ανάλυση της ξεκούρασης σας.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Λάβετε έξυπνες ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις στην οθόνη του ρολογιού σας. Δείτε πληροφορίες καιρού με βάση την τρέχουσα θέση σας2.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ CONNECT IQ™ - Προσαρμόστε το ρολόι με μία ποικιλία εμφανίσεων ώρας, πεδία δεδομένων, widgets και εφαρμογές.
GARMIN CONNECT™ - Το Garmin Connect™ και το Garmin Connect™ Mobile υποστηρίζουν την αυτόματη μεταφορά δραστηριοτήτων για την αποθήκευση των δραστηριοτήτων σας, τον συναγωνισμό με άλλους αθλητές και την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο των φίλων σας για τις επιδόσεις σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις συσκευής: 49.0 x 49.0 x 15.0 mm
Μέγεθος οθόνης: 1.2” / 30.4 mm διάμετρος
Ανάλυση οθόνης (WxH): 218 x 218 pixels
Τύπος οθόνης: Έγχρωμη ανακλαστική με μνήμη σε pixel οθόνη Garmin Chroma Display™ με φακό από ζαφείρι
Βάρος: Ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινο λουράκι: 94 gr / Ανοξείδωτο ατσάλι με λουράκι από ατσάλι: 186gr / Τιτάνιο με λουράκι από τιτάνιο: 112gr
Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 25 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UltraTrac, 13 ώρες με χρήση GPS, μέχρι 1 εβδομάδα σε λειτουργία smart watch
Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου
Κλάση αδιαβροχοποίησης: 10 ATM/100 μέτρα
Διασύνδεση: USB / Bluetooth smart
Μνήμη: 32 MB, διαθέσιμα 23 MB


To fenix Chronos είναι διαθέσιμο στις τρεις ακόλουθες εκδόσεις τις οποίες μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά ή να δείτε από κοντά στα καταστήματά μας:
fēnix Chronos - Titanium with Brushed Titanium Hybrid Watch Band - Κωδικός: 010-01957-01 - Τιμή: €1,299 (με δυνατότητα άτοκων δόσεων)

Περιεχόμενα συσκευασίας: fēnix Chronos από τιτάνιο με φακό από ζαφείρι, υβριδικό λουράκι από τιτάνιο, πρόσθετο αθλητικό λουράκι, καλώδιο φόρτισης/USB, οδηγίες χρήσης.
________________________________________
fēnix Chronos - Steel with Brushed Stainless Steel Watch Band - Κωδικός: 010-01957-02 - Τιμή: €1,099 (με δυνατότητα άτοκων δόσεων)
 
Περιεχόμενα συσκευασίας: fēnix Chronos από ανοξείδωτο ατσάλι με φακό από ζαφείρι, λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι, πρόσθετο αθλητικό λουράκι, καλώδιο φόρτισης/USB, οδηγίες χρήσης.
________________________________________
fēnix Chronos - Steel with Vintage Style Leather Watch Band - Κωδικός: 010-01957-00 - Τιμή: €999 (με δυνατότητα άτοκων δόσεων)

Περιεχόμενα συσκευασίας: fēnix Chronos από ανοξείδωτο ατσάλι με φακό από ζαφείρι, δερμάτινο λουράκι, πρόσθετο αθλητικό λουράκι, καλώδιο φόρτισης/USB, οδηγίες χρήσης με GPS για τον αθλητικό εξερευνητή που κρύβετε μέσα σας

 
 Όλα τα νέα
 • Garmin Chronos - Προσιτή πολυτέλεια  > 30/6/2017
 • Τώρα όλες οι συχνότητες PMR, LPD, CB, MARINE καθώς και τα Ναυτικά κανάλια επικοινωνίας με τις Μετεωρολογικές εκπομπές για την Ναυτιλία σε μία μόνο σελίδα!  > 30/1/2015
 • Πως να αναβαθμίσω την Garmin συσκευή μου;  > 30/1/2015
 • Δώστε ένα αίσιο τέλος στις ανορθόδοξες περιπέτειες σας  > 3/6/2014
 • Nuvi 3590LMT  > 26/4/2012
 • Νέες Αφίξεις: nuvi 2585TV και nuvi 3590LMT  > 26/4/2012
 • montana 600,montana 650,650t garmin 4'' ιντσες  > 21/7/2011
 • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΟ GARMIN ASTRO 320!!! Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ASTR0 220 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.  > 21/7/2011
 • ermis uv-3 ο πομποδέκτης για ολες τις χρήσεις!!!!!!!vhf-uhf-fm radio-φακός......  > 12/7/2011
 • ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ GARMIN ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ   > 4/2/2010
 • Τώρα η P.M. Electronics σας μετατρέπει το Garmin βυθόμετρο ή GPS ή GPSMAP σας σε ελληνικό!!!  > 1/8/2005
 • Diamond X-510N/X-510M video με οδηγίες εγκατάστασης!  > 27/2/2005

 •     

   

   

    Συναλλαγή με

   

  Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
  Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


  Copyright © 2004-2019
  Meimaris.com. All Rights Reserved