Αρχικη :: Τρόποι παραγγελίας :: Τρόποι πληρωμής :: Παρακολούθηση παραγγελίας :: Επικοινωνία

0 προϊόντα
Σύνολο 0,00 €

  Κατάλογοι

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Βυθόμετρα

 GPS Θαλάσσης

 GPS Φορητά

 GPS Πλοηγοί Οχημάτων

 GPS Άθλησης (Fitness)

 GPS για σκύλους

 Εκπαιδευτικά Σκύλων

 Αξεσουάρ για GPS

 Action κάμερες

 Αξεσουάρ Σκαφών

 Drones & Τηλεκατευθυνόμενα

 Smartwatches

 Πομποδέκτες

 Μπαταρίες

 Αξεσουάρ VHF/UHF/PMR

 Radar

 Κάμερες Oχημάτων

 Ενδοεπικοινωνίες Μηχανών

 Scanners (Δέκτες)

 Τροφοδοτικά

 Tuners-Couplers

 Κεραίες - Αξεσουάρ

 Φορτιστές - UPS

 Ενισχυτές RF

 Καλώδια-Connectors

 TNC

 Rotators-Towers

 Όργανα Μετρήσεων

 Εικόνα & Ήχος

 Ασύρματο Δίκτυο

 Ηλεκτρικά Πατίνια

 Δικτυακά & Τηλεφωνία

 Έξυπνες αγορές

 Φακοί Led

 Φωτισμός - Επιγραφές Led

 Κάμερες Ασφαλείας

  Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

 Αρχικη
 Η εταιρία
 Τελευταία Νέα
 Τηλεοπτικά σποτς
 Ραδιοφωνικά σποτς
 Ευκαιρίες καριέρας
 Τρόποι παραγγελίας
 Τρόποι πληρωμής
 Αποστολές - Επιστροφές
 Κατάσταση παραγγελίας
 Ελληνικά εγχειρίδια
 Προσωπικά δεδομένα
 Όροι χρήσης
 Επικοινωνία

  Τρέχον σποτ

 

 

Πολιτική Απορρήτου & Ασφάλεια δεδομένων @ meimaris.com

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H ασφάλεια των δεδομένων και των συναλλαγών είναι εξαιρετικά σημαντική και για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Το meimaris.com προστατεύει τα μέλη της από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων SSL-128bit (RapidSSL). Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται ποτέ σε τρίτους και κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών σας δεδομένων-στοιχείων από και προς το meimaris.com, πχ. καλάθι αγορών, φόρμα παραγγελίας κλπ. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, διαφορετικά το meimaris.com δεν ευθύνεται για την χρήση τους από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Ως χρήστης έχετε το δικαίωμα διαγραφής σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα επικοινωνώντας μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας σύμβασης. Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του ν. 2472/1997 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 GDPR.

Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο, καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από εμάς, περιορίζονται στο Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, email και IP σε συνδυασμό με το καλάθι των αγορών σας.

Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016). Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της «Cardlink» σε συνεργασία με την Eurobank Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.



COOKIES

Όπως και οι περισσότεροι δικτυακοί τόποι έτσι και αυτός χρησιμοποιεί cookies, έτσι ώστε το meimaris.com να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που κάποιος χρήστης/επισκέπτης περιηγείται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Χωρίς τα cookies θα ήταν αδύνατο το meimaris.com να προσφέρει στους χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου σημαντικές υπηρεσίες όπως, κατάσταση παραγγελιών, αποθήκευση προϊόντων στο καλάθι κλπ.

Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή των χρηστών/επισκεπτών ενός δικτυακού τόπου και χρησιμεύουν για την τήρηση στατιστικών στοιχείων που είναι απαραίτητα για την προσφορά υπηρεσιών όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, όπως και για να καθορίζονται οι δημοφιλείς δικτυακοί τόποι ή για λόγους marketing και την πρόσβαση του χρήστη/επισκέπτη στην ιστοσελίδα – δικτυακό τόπο που επιθυμεί.

Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη του δικτυακού τόπου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό του δίσκο cookies και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες/επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies θα καθιστά πιο δύσκολη ή αδύνατη την χρήση τμημάτων και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου.



ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας καθώς και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τρίτων εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται η Εταιρία μας για διαφημιστικούς σκοπούς. Ακόμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Τα στοιχεία που καταχωρείτε στη σχετική φόρμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έναν από τους κατωτέρω σκοπούς:

• Επικοινωνία της Εταιρείας μας μαζί σας (για την απάντηση σε δικό σας μήνυμα/αίτημα προς την Εταιρεία μας).

• Εγγραφή στη λίστα παραληπτών του newsletter (ενημερωτικό δελτίο με πληροφορίες για προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες, τα νέα της Εταιρείας, εκδηλώσεις και events της Εταιρείας και τρίτων εταιρειών, κουπόνια εκπτώσεων και διαγωνισμούς).

• Εγγραφή στους διαγωνισμούς μας.

• Προμήθεια των προϊόντων μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση σχετικού παραστατικού για τη συναλλαγή σας με την Εταιρεία μας και την αποστολή των προϊόντων στον χώρο σας μέσω των συνεργαζόμενων με την Εταιρεία μας εταιρειών ταχυμεταφορών.

• Λήψη συμβουλών τεχνολογίας.

Η Εταιρεία, μπορεί, τηρώντας τις σχετικές διατάξεις του νόμου, να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για τους παρακάτω σκοπούς:

• Αποστολή εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

• Αποστολή τακτικών ενημερώσεων που η Εταιρεία κρίνει ενδιαφέρουσες για τον Χρήστη.

• Αποστολή πληροφοριών κατόπιν αιτήματος σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες.

• Για σκοπούς έρευνας της αγοράς και μάρκετινγκ.

• Για την εξυπηρέτηση εσωτερικών σκοπών της διοίκησης της Εταιρείας και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

• Για πράξεις «άμεσης προώθησης», που περιλαμβάνουν οποιαδήποτε επικοινωνία της Εταιρείας για σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία από την Εταιρεία είναι κατάλληλα, επαρκή και περιορίζονται στις ανάγκες και τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται. Περαιτέρω επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που εγγυάται την ακρίβεια, τη συνεχή επικαιροποίηση και την ασφάλειά τους, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημία, λαμβάνοντας κάθε τεχνικό και οργανωτικό μέτρο που κρίνεται κατάλληλο για τον σκοπό αυτό, ιδιαιτέρως, δε, δια της κρυπτογράφησης, της κωδικοποίησης, την ψευδωνυμοποίησης και της ανωνυμοποίησης των προσωπικών δεδομένων, καθώς και του ελέγχου, της παρακολούθησης και της τακτικής καταγραφής όλων των διαδικασιών επεξεργασίας.

Θα σας παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να δηλώσετε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας, εύκολα και δωρεάν. Για περιπτώσεις που δεν σας παρέχεται η δυνατότητα αυτοματοποιημένης ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, επικοινωνήστε με οποιονδήποτε τρόπο με την Εταιρεία μας και θα σας παράσχουμε κάθε αναγκαία πληροφορία για την επιθυμητή ανάκληση.

Όταν η συγκατάθεση δίδεται για αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες που βασίζονται στις προσωπικές προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας, μόνο για να σας παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες ή/και ειδοποιήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της Εταιρείας μέσω ενεργειών άμεσης προώθησης.

Τα δεδομένα που συλλέγονται αποσκοπούν επίσης στην εκπλήρωση νομικών υποχρεώσεων. Η Εταιρεία δεσμεύεται να τηρεί αυστηρό απόρρητο όλων των δεδομένων, διατηρώντας την πρόσβαση σε αυτά, αποκλειστικώς όπως απαιτείται σύμφωνα με τη συνήθη δραστηριότητά της.

Τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε θα τηρούνται στη βάση δεδομένων μας και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την περιστασιακή αποστολή πληροφοριών, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες παρόμοιες με αυτές που αποτελούν αντικείμενο της σύμβασής σας με την Εταιρεία. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους πληροφορίες, παρακαλείσθε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, όπως περιγράφονται κατωτέρω:

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία παρέχει στα υποκείμενα των δεδομένων τα δικαιώματα που προβλέπονται στον νόμο και διευκολύνει την άσκησή τους. Συγχρόνως, παρέχουμε στα υποκείμενα πλήρη πληροφόρηση για τα δικαιώματά τους. Συγκεκριμένα τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν το δικαίωμα να ζητούν:

1. Την πρόσβαση στα δικαιώματά τους (πληροφορίες για την επεξεργασία)

2. Τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών τους δεδομένων

3. Τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων που έχουν παράσχει

4. Τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων

5. Τη φορητότητα των προσωπικών τους δεδομένων

6. Να εκφράζουν την εναντίωσή τους στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων

Η Εταιρεία θα απαντήσει εγγράφως εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αιτήματος και την ταυτοποίηση του αιτούντος.

Επιπλέον, σε περίπτωση άσκησης ενός ή περισσοτέρων από τα προαναφερθέντα δικαιώματα διόρθωσης, διαγραφής και περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τα σχετικά αιτήματα θα διαβιβάζονται επίσης σε οποιονδήποτε τρίτο παραλήπτη στον οποίο ενδέχεται να έχουν διαβιβασθεί τα προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο των σκοπών επεξεργασίας. 
Θα ενημερωθείτε για τις αλλαγές πολιτικής μας;

Εάν κάνουμε μια αλλαγή στην πολιτική μας, τότε δημοσιεύουμε μια νέα έκδοση της πολιτικής μας.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Aν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για θέματα που αφορούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα και την επεξεργασία τους ή την διαγραφή τους παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@meimaris.com, και θα επικοινωνήσει άμεσα ο υπεύθυνος DPO (Data Protection Officer) μαζί σας.

ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (meimaris.com)
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310.634.513
info@meimaris.com

 

 



 

 

 

  Συναλλαγή με

 

Τηλ.: 2310 634.513 - Κιν: 6977 38.38.73 - Email: info@meimaris.com
Ελπίδος 34 (γήπεδο ΒΑΟ), 56 625, Συκιές, Θεσσαλονίκη.


Copyright © 2004-2019
Meimaris.com. All Rights Reserved